Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
maniac
senior tag
válasz
Digitalboy #116 üzenetére
Nekem meg sajnos van az Aqua-val rossz tapasztalatom, habar ez 2 evvel ezelott volt. Legeloszor is az arlistaban mas volt feltuntetve mint amit ott a boltban mondtak - memoriat akartam venni. Hat kifizettem, hazaviszem, berakom, es csak 100mhz-n muxik, 133 mhz-t az istenert se akarta vinni - 133 mhz-s feliratozas volt rajta, valamint az elado is igy adta. Visszaviszem mondom hogy ez sajna nem megy ennyin kerek egy masikat. Nem adott, nem is tesztelte le, mert hogy az neki nem feladata, meg egyebkent is biztos az alaplapom rossz (abit kt7 volt), meg hogy hogy kepzelem hogy zargatom ot ilyenkor mikor a vevokkel kell folglalkoznia stb - mikot udvariasan kertem, na mind1. Tehat nekem ez volt a rossz tapasztalatom veluk. Egyebkent most ami nekem szimpi bolt az a user's, es az aliencomputers. Udv, Maniac
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest