Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• InfiniteReality

őstag

válasz PaladiN #146 üzenetére

Kedves Paladin kolléga!

A ''Hé az nemlesz jó hozzá'' szöveget átvitt értelemben értettem. Annak ellenére hogy nem kiskeren dolgozom, elég soxor vagyok fent és látom mi a helyzet. Ha elmondják a vevőnek, hogy mi a helyzet, akor az a baj, h meg nem akkor az. Nemelehet mindenkinek mindent elmagyarázni. Ha bejössz hozzám és kérsz egy kártyát, nem feltétlen fogom megkérdezni, hogy jó lesz-e a gépedbe, egyáltalán van-e PC-d és AGP portod... Konkrét kéréssel jöttél oda hozzám ''Kérek egy xxx videokártyát'' és én adok Neked xxx videokártyát.

Bye!

• InfiniteReality

őstag

válasz Digitalboy #136 üzenetére

Ez nekemis tetszett:) Egyedül találtad ki vagy segitettek?:)

• InfiniteReality

őstag

Bocs 2x ment el.

És még össze is keverte a 2 hozzászólást. Jó ez:)

Mostmeg nincs összekeverve! Ehh miez:)

[Szerkesztve]

• InfiniteReality

őstag

Csak tudnám ki mondott Neked ilyen hülyeséget, hogy kösd direktbe a 12V-ra:) Komkrétumok nélkül nehéz...

Amúgy:

1. Nem mondtam, hogy mindenki hülye én meg az Istenkirály vagyok. De aki nem ért valamihez az inkább ne álljon neki! Úgyértem nemfogok kocsitszerelgetni, mert nem értek hozzá. A géphez igen, ezért azt szerelgetem itthon is.

2. Procihütő tartó pöcök: valóban nem szakkifejezés. De! Hogyan is akarjam magának kifejezni... most nemjut az eszembe:) Úgyis tudja mindenki mire gondolok. Látod Nekedis beugrott:)

3. Ha valaki 100Ftért átutazik a város másik végébe azt csak sajnálni tudom (különösen, hogy egy darab vonaljegy is több mint 100Ft).

Lehet (sőt biztos), hogy a magyar ember árérzékeny. De pl ne várja el, hogy a 3000Ft-os táp pontosan ugyanazt tudja mint a 13000Ft-os. Vagy ha legalább elmagyarázom neki a különbséget, akkor ne mondja azt, hogy csak ráakarom beszélni, hogy a jobbat vegye. ÉN rábeszélni? Akarja a fene...:)

Egy irodai géphez nyilván nem ajánlok ki 350W-os Enermax vagy 360W chieftec tápot. De egy full játékgéphez 2.5-ös Bartonnal, 7200-as winyóval és GF-FX-el engedtessék már meg, hogy urambocsá lebeszéljem a 400W-os Mer**ry tápról. Nem viccből teszem.

Ha nem szólok, hogy ''Hé ember! Az nem lesz jó hozzá...'' akkor az a baj, ha meg szólok, akokr meg én vagyok a hülye, minek magyarázok neki, amikor az ő számtech ismerőse jól megmondta, hogy jólesz az az olcsóbb táp is. Nemtelik bele pár nap és úgyis ott áll a gépével hogy nemmegy az egész. Jobbesetben. Rosszabb esetben, meg hogy leégett...

Szinte nap-mint-nap előforduló példa! Nemértem, ha valaki tud venni Bartont, meg FX-et, akkor miért pont a gép egyik legérzékenyebb részén (a tápon) spórol?

Bye!

• InfiniteReality

őstag

No!

Akkor!

Mi azonnal rendezzük a garanciát, és nem kérünk 5ezer Ft pluszköltséget egy 72 órán belüli garancia azonnal rendezéséért. DE!

-Az eredetivételáras, örökgaranciázós vásárlók erősítsék csak a konkurenciánkat!
    -Aki nemtud úgy felrakni egy procihűtőt, hogy közben ne karcolja széjjel az alaplapot, vagy ne törje le a procihűtő tartó pöcköt, vagy ne verjen le az alaplapról SMD alkatrészeket, az inkább menjen havatlapátolni, de a számitástechnikához max annyi közel egyen, hogy sziliciumot bányászik! Ha meg nem értesz hozzá igenis fizesd meg a szervizdijat, amiért a szervizes SZAKSZERŰEN felteszi a hűtőt! Ha elrontottad vállald a következményeket... Ugye kedves AlvinTi4200! A szervizes nagyonhelyes, hogy átnézi a terméket ott az orrod előtt! Ha később jelezné, hogy itt-meg ott sérült, aztmondanád biztos ő csinálta. A stilusod alapján belőled kinézem...
    -Ha valaki nem ért a számitógéphez az használja... de ne álljon neki szerelgetni könyörgöm! Vagy ha igen, akkor ne akarja a boltra verni a felelősséget, mert mondjuk lesarkazta az AMD procit, mert mérhetetlenül béna volt...

Én nem értek a kocsikhoz! Ezért nem is állok neki szerelgetni. A géphez értek! Ezért a magam gépét magam is szervizelem, és érdekes módon még nem toltam el semmit.

Bye!

Aktív témák