Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Kedves Paladin kolléga!
A ''Hé az nemlesz jó hozzá'' szöveget átvitt értelemben értettem. Annak ellenére hogy nem kiskeren dolgozom, elég soxor vagyok fent és látom mi a helyzet. Ha elmondják a vevőnek, hogy mi a helyzet, akor az a baj, h meg nem akkor az. Nemelehet mindenkinek mindent elmagyarázni. Ha bejössz hozzám és kérsz egy kártyát, nem feltétlen fogom megkérdezni, hogy jó lesz-e a gépedbe, egyáltalán van-e PC-d és AGP portod... Konkrét kéréssel jöttél oda hozzám ''Kérek egy xxx videokártyát'' és én adok Neked xxx videokártyát.
Bye! -
InfiniteReality
őstag
válasz
Digitalboy #136 üzenetére
Ez nekemis tetszett:) Egyedül találtad ki vagy segitettek?:)
-
InfiniteReality
őstag
Bocs 2x ment el.
És még össze is keverte a 2 hozzászólást. Jó ez:)
Mostmeg nincs összekeverve! Ehh miez:)
[Szerkesztve] -
InfiniteReality
őstag
Nem. 3x!:)
Eskü no flood.
[Szerkesztve] -
InfiniteReality
őstag
Csak tudnám ki mondott Neked ilyen hülyeséget, hogy kösd direktbe a 12V-ra:) Komkrétumok nélkül nehéz...
Amúgy:
1. Nem mondtam, hogy mindenki hülye én meg az Istenkirály vagyok. De aki nem ért valamihez az inkább ne álljon neki! Úgyértem nemfogok kocsitszerelgetni, mert nem értek hozzá. A géphez igen, ezért azt szerelgetem itthon is.
2. Procihütő tartó pöcök: valóban nem szakkifejezés. De! Hogyan is akarjam magának kifejezni... most nemjut az eszembe:) Úgyis tudja mindenki mire gondolok. Látod Nekedis beugrott:)
3. Ha valaki 100Ftért átutazik a város másik végébe azt csak sajnálni tudom (különösen, hogy egy darab vonaljegy is több mint 100Ft).
Lehet (sőt biztos), hogy a magyar ember árérzékeny. De pl ne várja el, hogy a 3000Ft-os táp pontosan ugyanazt tudja mint a 13000Ft-os. Vagy ha legalább elmagyarázom neki a különbséget, akkor ne mondja azt, hogy csak ráakarom beszélni, hogy a jobbat vegye. ÉN rábeszélni? Akarja a fene...:)
Egy irodai géphez nyilván nem ajánlok ki 350W-os Enermax vagy 360W chieftec tápot. De egy full játékgéphez 2.5-ös Bartonnal, 7200-as winyóval és GF-FX-el engedtessék már meg, hogy urambocsá lebeszéljem a 400W-os Mer**ry tápról. Nem viccből teszem.
Ha nem szólok, hogy ''Hé ember! Az nem lesz jó hozzá...'' akkor az a baj, ha meg szólok, akokr meg én vagyok a hülye, minek magyarázok neki, amikor az ő számtech ismerőse jól megmondta, hogy jólesz az az olcsóbb táp is. Nemtelik bele pár nap és úgyis ott áll a gépével hogy nemmegy az egész. Jobbesetben. Rosszabb esetben, meg hogy leégett...
Szinte nap-mint-nap előforduló példa! Nemértem, ha valaki tud venni Bartont, meg FX-et, akkor miért pont a gép egyik legérzékenyebb részén (a tápon) spórol?
Bye! -
InfiniteReality
őstag
No!
Akkor!
Mi azonnal rendezzük a garanciát, és nem kérünk 5ezer Ft pluszköltséget egy 72 órán belüli garancia azonnal rendezéséért. DE!
-Az eredetivételáras, örökgaranciázós vásárlók erősítsék csak a konkurenciánkat!
-Aki nemtud úgy felrakni egy procihűtőt, hogy közben ne karcolja széjjel az alaplapot, vagy ne törje le a procihűtő tartó pöcköt, vagy ne verjen le az alaplapról SMD alkatrészeket, az inkább menjen havatlapátolni, de a számitástechnikához max annyi közel egyen, hogy sziliciumot bányászik! Ha meg nem értesz hozzá igenis fizesd meg a szervizdijat, amiért a szervizes SZAKSZERŰEN felteszi a hűtőt! Ha elrontottad vállald a következményeket... Ugye kedves AlvinTi4200! A szervizes nagyonhelyes, hogy átnézi a terméket ott az orrod előtt! Ha később jelezné, hogy itt-meg ott sérült, aztmondanád biztos ő csinálta. A stilusod alapján belőled kinézem...
-Ha valaki nem ért a számitógéphez az használja... de ne álljon neki szerelgetni könyörgöm! Vagy ha igen, akkor ne akarja a boltra verni a felelősséget, mert mondjuk lesarkazta az AMD procit, mert mérhetetlenül béna volt...
Én nem értek a kocsikhoz! Ezért nem is állok neki szerelgetni. A géphez értek! Ezért a magam gépét magam is szervizelem, és érdekes módon még nem toltam el semmit.
Bye!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest