Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #111 üzenetére
ELvben igazad van,de...!
Az olcsóság nagyon nagy forgalmat generál, aminek következtében a garanciális problémák esetén ha visszautasítással élnek (akárcsak a biztosítók) kevesen mennek el a megfelelő fórumokra jogorvoslatért. A vége az hogy kifizetődik minden olyan igényt visszautasítani aminek van egy kis alapja. Ezzel ugyan kockáztatják hogy az illetőt elveszítik mint ügyfelet a jövőre nézve, de megtakarítanak x kellemetlenséget, avagy ha a nagyker nem fogadja el a gariba akkor a beszerzési árát. Ez a politika ha elér a cég egy bizonyos határméretet már minimailzálja a költségeket, cserébe pedig elviselhető veszteséggel jár a hírnevet illetően. Értelemszerűen a vásárlók megfelelő kiszolgálása a gazdasági fellendülés, és a keresetek növekedése mellett egyre fontosabbá válikmajd mindegyik cégnek. De ez lassú változás. Addig pedig hallgathatjuk a sok panaszt a sz...r termékekről meg az annál sz...rabb cégekről. -
PaladiN
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #109 üzenetére
Talán azért mert ''nyereséget'' termel a cégnek :(
Szomorú, de ha az üzletet veszed alapul rövidtávon kifizetődik az ilyen munkaerő. Hosszútávon pedig rontja a cég versenyképességét. -
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200 #106 üzenetére
Parcinak írj egy mélt!
E. -
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #90 üzenetére
nahjóóó, de már csak a lehetőség is elborzaszt... ráadásul NB hűtő... ha még procihűtő lenne... mondjuk nem lenne rossz, egy Vulcano max RPMen a procira, egy ilyen veszedelem az NBre, egy FX cooler a videókártyára... hm. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #84 üzenetére
9000RPM..? 42dB..? :D
-
Docci
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #74 üzenetére
DE ezt
Hozzáteszem jogosan is. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Lehet hogy én sem vagyok egyszerű eset! De: Stabil, minőségi cuccot akartam, ami bővíthető lesz jövőre is (talán..). Azonkívül az alaplapon pont nem akartam spórolni. Ahogy itt olvagattam a fórumokat, sok embernek van ilyen lapja. Amugy meg nem tőlem kéne kérdezgetni, aki 18 éve dolgozom, hogy minek (miből) veszek alaplapot. Menj ki az utcára, nézd meg emberek hány 10 milliós autókkal járnak. Részemről befejezem, megsérteni se akarok senkit, meg veszekedni sem.
Még annyi: Ha mindennap elszívnék 2 doboz cigit, meg innék pár sört, meg 1-2 felest, akkor teljesen normális lennék ugye? Ez mennyi lenne havonta? 1 évbe?
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Azért írtam hogy ''mondjuk''. Én a pénzkérdés részére válaszoltam, nem a kártya típusára.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Teszem fel(bocs, nem ismerlek) megengedheted magadnak az ilyesmit. Te mit vennél, ha nem számít a pénz?
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Biztos a régi kártya már elavultnak tűnt az Athlon 64 FX mellett ;] Boccs de ez csak úgy jött
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Te is kezded? Megint miért fáj, ha valakinek tellik ilyen kártyára, és mondjuk ilyet is szeretne?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Renault, Dacia topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14000F -ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest