Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ELvben igazad van,de...!
Az olcsóság nagyon nagy forgalmat generál, aminek következtében a garanciális problémák esetén ha visszautasítással élnek (akárcsak a biztosítók) kevesen mennek el a megfelelő fórumokra jogorvoslatért. A vége az hogy kifizetődik minden olyan igényt visszautasítani aminek van egy kis alapja. Ezzel ugyan kockáztatják hogy az illetőt elveszítik mint ügyfelet a jövőre nézve, de megtakarítanak x kellemetlenséget, avagy ha a nagyker nem fogadja el a gariba akkor a beszerzési árát. Ez a politika ha elér a cég egy bizonyos határméretet már minimailzálja a költségeket, cserébe pedig elviselhető veszteséggel jár a hírnevet illetően. Értelemszerűen a vásárlók megfelelő kiszolgálása a gazdasági fellendülés, és a keresetek növekedése mellett egyre fontosabbá válikmajd mindegyik cégnek. De ez lassú változás. Addig pedig hallgathatjuk a sok panaszt a sz...r termékekről meg az annál sz...rabb cégekről. -
PaladiN
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Talán azért mert ''nyereséget'' termel a cégnek :(
Szomorú, de ha az üzletet veszed alapul rövidtávon kifizetődik az ilyen munkaerő. Hosszútávon pedig rontja a cég versenyképességét. -
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Parcinak írj egy mélt!
E. -
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nahjóóó, de már csak a lehetőség is elborzaszt... ráadásul NB hűtő... ha még procihűtő lenne... mondjuk nem lenne rossz, egy Vulcano max RPMen a procira, egy ilyen veszedelem az NBre, egy FX cooler a videókártyára... hm. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
9000RPM..? 42dB..? :D
-
Docci
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
DE ezt
Hozzáteszem jogosan is. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Lehet hogy én sem vagyok egyszerű eset! De: Stabil, minőségi cuccot akartam, ami bővíthető lesz jövőre is (talán..). Azonkívül az alaplapon pont nem akartam spórolni. Ahogy itt olvagattam a fórumokat, sok embernek van ilyen lapja. Amugy meg nem tőlem kéne kérdezgetni, aki 18 éve dolgozom, hogy minek (miből) veszek alaplapot. Menj ki az utcára, nézd meg emberek hány 10 milliós autókkal járnak. Részemről befejezem, megsérteni se akarok senkit, meg veszekedni sem.
Még annyi: Ha mindennap elszívnék 2 doboz cigit, meg innék pár sört, meg 1-2 felest, akkor teljesen normális lennék ugye? Ez mennyi lenne havonta? 1 évbe?
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Azért írtam hogy ''mondjuk''. Én a pénzkérdés részére válaszoltam, nem a kártya típusára.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Teszem fel(bocs, nem ismerlek) megengedheted magadnak az ilyesmit. Te mit vennél, ha nem számít a pénz?
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Biztos a régi kártya már elavultnak tűnt az Athlon 64 FX mellett ;] Boccs de ez csak úgy jött
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Te is kezded? Megint miért fáj, ha valakinek tellik ilyen kártyára, és mondjuk ilyet is szeretne?
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rendszergazda topic
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest