Hirdetés

Aktív témák

• Digitalboy

senior tag

Na akkor egy kis kétely eloszlatás, főleg Zoltán barátunknak! Nem arról van szó, hogy bárki is kisírja itt magát, nem hiszem, hogy a te sajnálatodra lenne szükségünk! Én a problémámmal háromszor voltam vissza hozzájuk és még a fogyasztóvédelemnek is írtam levelet. Mi ez ha nem a sarkamra állás!! Amikor említettem a szervizesnek, hogy megyek a fogyasztó védelemhez, a legnagyobb nyugalommal mutatta meg a falon a Fogy.védelem címét, hogy hova forduljak! Ezek a … emberek annyira fel vannak már készülve, hogy mindenre van valami megoldásuk. Ebben az egy dologban PROFIk a Mistrálosok. Én mindenesetre több olyan esetről tudok, ahol a szegény vásárlót elküldték a fenébe, mint olyat mint Peliscan akinek kicserélték a hibás termékét. A lényeg hogy csirkefogó banda és én nem fogok ott vásárolni az biztos. De másnak azért lehet próbálkozni! Mint a lottó. Bármikor bejöhet!
    Különben a Aquvában már többször is azonnal cseréltek hibás alkatrészt. Velük pl. meg vagyok elégedve, legalábbis egyenlőre!
    Van valakinek rossz tapasztalata velük kapcsolatban?

Aktív témák