Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Hali!
Volt már pár ilyen témájú topic sőt messzemenően bizonygatták itt egy másnak a gazdasági, fogyasztói, kereskedői beállítottságú embrek az igazukat, de ha tetszik, ha nem a vevők az árra reagálnak a leggyorsabban. Tehát mistral tipusú cégek vannak, voltak és lesznek.
Valamint mindenki mást favorizál ebből adódóan egy cég sem lesz hibátlan tehát mindenki csak panaszkodni fog. Inkább mindenki azt írja le ahol meg volt elégedve. Kedvenceim:
- a Users nagyon szimpi (bár első találkozáskor az egyik eladónak elég kemény modora miatt kicsit berzengtem, de végülis a szándékot nézve láttam, hogy jót akart)
- Bluefishsel sem volt nekem gondom
- Aqua a szervizes srácok nagyon korrektek voltak, de az eladók tényleg olyan mekisek (Mit adhatok? gyorsan kérem a következőt)
Ami a mistralnál is durvább, hogy bizony vannak cégek főleg vidéken: Drágák és mocskok is. Az eladás után már senki vagy és bizony ők a kezdőkön, szülőkön és elesetteken élősködnek, akik nem tudnak bp felutazni vagy csak nem értenek a géphez.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi