- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
A kék hal még működik? Vagy az is a mistral sorsára jutott?
-
Jégkokó
veterán
Én mulltkor voltam a mamutba és akkor még láttam, hogy még meg volt a kék hal bolt a saturn környékén.Viszont ami a nyugati környékén volt az tényleg megszünt , meg vmi más lett a helyén.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként , miért van az, hogy eddig akárhol akármivel garanciális problémám volt azt vagy javították szó nélkül, vgay pedig cserélték.Jó mondjuk számitógéppel , csak az alaplapom ment tönkre, de az egyszerűen tipushiba volt és kicserélték garanciára.Meg a blufishbe vettem az alaplpomat és az elmúlt több mint fél év és semmi baja nincsen.Bár a bios lett rajta frisítve, mert a 6600 as geforcomat nem akarta látni, vgayis ha beleraktam akkor se kép se hang nem volt, de az szerencsére megoldotta a problémámat
-
Jégkokó
veterán
Én meg ott vettem az alaplapomat, és semmi gond nem volt vele, igaz hogy április vége óta van még csak meg de semmi hirtelen fagyogatás vagy ilyesmi.A procimat meg a mistrálba , igaz hogy az oldalukon dobozosként volt feltüntetve és annyiért adták mint egyébként a dobozost, de megvettem mert máshol egyálltalán nem volt,olyan proci.Meg vettem régen a mistrálba egy dvd olvasót és 2 év kitartó használat utűna megégett benne valami kis alkatrész, de ehhez semmi közük nem volt, mertt ennyi idő után már lehetségesek a hibák
-
Jégkokó
veterán
nekem se az alaplappal se a procival nem volt komolyabb gondom.Igaz a procit doboz nélkül adták ugyan annyiért mint máshol dobozost hütővel ,de mind1
-
Jégkokó
veterán
Én egyszer vásároltam a blufishnél, a nyugatinál egy alaplapot, de semmi gond nem volt vele.Leszámítva azt hogy nem ette meg a geforce 6600 as videókártyámat, ami nem az ő hibájuk vlt mert biost kellet rajta frisíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Tesla topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest