Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én egyszer vásároltam a blufishnél, a nyugatinál egy alaplapot, de semmi gond nem volt vele.Leszámítva azt hogy nem ette meg a geforce 6600 as videókártyámat, ami nem az ő hibájuk vlt mert biost kellet rajta frisíteni
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
nekem se az alaplappal se a procival nem volt komolyabb gondom.Igaz a procit doboz nélkül adták ugyan annyiért mint máshol dobozost hütővel ,de mind1
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Én meg ott vettem az alaplapomat, és semmi gond nem volt vele, igaz hogy április vége óta van még csak meg de semmi hirtelen fagyogatás vagy ilyesmi.A procimat meg a mistrálba , igaz hogy az oldalukon dobozosként volt feltüntetve és annyiért adták mint egyébként a dobozost, de megvettem mert máshol egyálltalán nem volt,olyan proci.Meg vettem régen a mistrálba egy dvd olvasót és 2 év kitartó használat utűna megégett benne valami kis alkatrész, de ehhez semmi közük nem volt, mertt ennyi idő után már lehetségesek a hibák
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként , miért van az, hogy eddig akárhol akármivel garanciális problémám volt azt vagy javították szó nélkül, vgay pedig cserélték.Jó mondjuk számitógéppel , csak az alaplapom ment tönkre, de az egyszerűen tipushiba volt és kicserélték garanciára.Meg a blufishbe vettem az alaplpomat és az elmúlt több mint fél év és semmi baja nincsen.Bár a bios lett rajta frisítve, mert a 6600 as geforcomat nem akarta látni, vgayis ha beleraktam akkor se kép se hang nem volt, de az szerencsére megoldotta a problémámat
-
Jégkokó
veterán
Én mulltkor voltam a mamutba és akkor még láttam, hogy még meg volt a kék hal bolt a saturn környékén.Viszont ami a nyugati környékén volt az tényleg megszünt , meg vmi más lett a helyén.
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, de sztem sokkal jobban jártál volna a 7600 GT vel, nem is beszélve arról hogy sokkal ujabb minnt amit beadtál meg többet is ér, meg ha vettél volna mellé egy pci e alaplapot akkor lenne egy jó kis géped
-
Jégkokó
veterán
Végülis még ha elfogadtad volna és utánna eladnád a kártyát az árából tudtál volna egy jobbat venni mint amit végülis adtak, mert a a 7600 nak olyan 37 ezer az ára mig a 6600 gt nek meg olyan 25 kb
-
Jégkokó
veterán
A kék hal még működik? Vagy az is a mistral sorsára jutott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest