- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
SztiviVander #2038 üzenetére
Itt maradt, de már nem használható semmire, azt írja rá a telefon: Invalid sim.
-
v-man
őstag
válasz
_csocso_ #2023 üzenetére
Nekem zökkenőmentesen ment. Múlt csütörtökön kértem, mondták 10 napon belül hozza a futár. Tegnap még felhívtak hogy ma elviszi tőlük a futár, várhatóan másnap megkapom, előtte hív majd a futár. Ma hívott is és már aktiválták is az új, micros kártyát, a régi mindvégig élő volt. Teljességgel pozitív tapasztalat nálam
--------------------------------
Viszont a honlapon az ügyintézésnél belépve ezt kapom:Hiba történt a kérés feldolgozása közben
Technikai hiba.Ez valami általános hiba és másnál sem működik most, vagy csak nálam lehet gubanc?
-
v-man
őstag
A bluemobile-nál van kapcsolási díj? A honlapjukat átolvasva nem találtam, így logikus lenne, hogy nincs, de azért megkérdezem inkább a több tapasztalattal bíró fórumtársakat.
És még egy kérdés, ha OTP direkten t-mobilos feltöltésnek adom meg a blue-s 30-as számát, az működik rendesen? A honlap csak az OTP automatást emlegeti.
Köszönöm!
-
v-man
őstag
Hali, új, micro simet csak futárral lehet igényelni vagy Lidlben is találni? Eddig kettőben kérdeztem és ott csak hagyományos volt :-(
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Megújult a PROHARDVER!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest