Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
napocska2
senior tag
Örülök, hogy neked ilyen flottul ment a dolog!

Egyrészt nem szeretek telefonálni és emellett idegrohamot kapok a telefonos ügyfélszolgálatok kötelezően végighallgatandó rizsájától, mint ez az adategyeztetősdi felvilágosító duma, amit reggel volt szerencsém hallani. Másrészt fél 10-kor már erőteljesen az alváson jár az eszem, nem a bürokratikus terhek ügyintézésén.
Az viszont külön tetszett, hogy a blue mobilos ügyintézőre várakozásnál időnként javasolták a fülembe, hogy a hosszú várakozási időre tekintettel próbálkozzam online a Telekom adategyeztetős oldalán.
Kipróbáltam, nem fogadta el a telefonszámom.
-
tsteve
senior tag
az index cikk nem említi a 7.7 eurós szabályt... elvileg a szolgaltatók adhatnak kevesebbet is mint az otthoni keret jun. 15. után
a díjcsomagod árát osztani kell a 7.7 euró bruttó értékével majd az eredményt szorozni 2-vel... ez a minimum gigabájt mennyiség, amit kapnod kell roamingban, ez pl. egy 3000 ft-os csomagnál csak 2 GB akkor is ha 4-5 gigát kapsz érte otthoni környezetben... kíváncsi leszek melyik szolgáltató hogyan alkalmazza majd... a blue sztem nem fog élni vele mert megiscsak telekom leány, s a telekom nem redukálta a szabály miatt a gigabájtokat roaming-ban az új csomagjaiban... a 7.7 euro a szolgaltatók közti elszámolás alapja gigabájtonként... a hazai szolgaltatód ennyit fizet utánad (maximum) ha külföldön vagy, a külföldi szolgáltatóknak, akiknek a hálózatán szörfölsz -
Werkly
őstag
Hát akkor végleg hitványak!
Azt írta egy koszos szó szerint koszos cetlire ami a borítékban volt, hogy futár visszaérkezését követően keressük! Addig régi SIM-et hagyja! Ez volt két napja! Az új SIM nincs szolgáltatást ír mivel inaktív. Ha ma sem hívnak akkor piros vagy kék cégnél veszek egy feltöltőset. Hihetelen! Fölhívom őket (T) egyelőre nem tudnak segíteni! Namármost akkor milyen ügymenet ez de őszíntén? Vicc kategória! -
customer114
őstag
Lehet rosszul értem, de én most vettem blue kártyát július végén. Egyből sms-ben aktiváltam is rá 1gb-os netet. Majd most mikor lejárt augusztus végén váltottam 100megásra. Sms-ben lemondtam a gigásat és aktiváltam a 100asat. Jól értem, hogy ez lehetetlen kellett volna hogy legyen?
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest