Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-10-15 15:37:04

LOGOUT.hu

BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1353) gg72 válasza stanley00 (#1350) üzenetére


gg72
veterán

Nagyjából ilyen minőségű írástesztet rengeteget tudnék mutatni
Akkor mutass légyszíves, azért van ez a fórum, hogy belinkeljük az írásteszteket. Nekem CMC-t még sosem sikerült olyan jó minőségben megírni, mint Infomedia-t.

Nem a Melody a "szuperhíres", hanem az Infomedia MID nagyon jó (már DVD-knél is annak számított) és nem csak én állítom ezt, hanem minden hozzáértő, pl.:
[link]
[link]
[link]

A CMC pedig igenis egy közepes minőségű gyártó, ugyanez a lemez felbukkan Intenso, Pidata, Nierle "szuperhíres" márkanevek alatt is, így ez igazából csak a Verbatim-ra nézve kisebbfajta szégyen, hogy már nem gyárt 25GB lemezeket saját technológiával, igaz a lemezeik ára is csak így lehet versenyképes.

De különben ha te elégedett vagy a Verbatimmal, az a legfontosabb, és fölösleges itt szarkasztikus megjegyzéseket tenni... Én nem mondtam soha, hogy rossz lemez lenne, csak szerintem az Infomedia jobb. Ennyiről szól ez a történet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.