Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz #20844032 #2267 üzenetére
Hát én csak ilyen kazsuál mód tolom a játékot, DS-be különösebb gond nélkül eligazodtam a pályán miután bejártam, itt a Hunter's Dream-ből való teleportálgatás után arra következtettem amire, de akkor tévedtem.
Miután végeztem a Blood-starved Beast-tel volt szó a labirintusról, gondoltam akkor ez lesz a következő pályarész amit le kell verni
Na de akkor majd visszanézek Yharnamba és folytatom onnan tovább.
All that and a bag of chips
-
sp8787
addikt
válasz #20844032 #2169 üzenetére
Van egy BL300 meg egy BL120 teljesen kimaxolt karakterem. Ertsd legjobb runak, legjobb bloodgemek amik vannak. Ugyhogy kb tudom mire szamithatok es megsem.
A BL50-nel nem a sima Chalice-eknel van a baj hanem az FRC-kel meg akar a sima Defiled-al is.
Ha tippelnem kellene ilyen kozel nohit szinten kell megcsinalni a boss-okat. Na majd kiderul. -
sp8787
addikt
válasz #20844032 #2164 üzenetére
Ezzel a BL55-el majd sztem akkor kezdodnek a "bajok" amikor a Chalicek-ben a Defiled-ben a Watch Dog of the Old Lords-on meg Amygdala-an kell vhogy majd tuljutni. Mert ugye anelkul se Root se Pthumeru Ihyll Chalice nincs es akkor Ihyll Root sincs ami meg az egyik legfontosabb.
Na majd ha odaerek kiderul mekkora lesz a szenvedes. Csakhat nem nagyon van ido.
Most ugye MHW azutan Majusban jon a DS kozben a MHW-hez folyamatosan jonnek majd dolgok.
Lehet az iden el se erek a Defiled-ig. -
Kvelstadt
veterán
válasz #20844032 #2147 üzenetére
Majd otzhon megnézem de belenézrem.
Látom bk swordolsz te is. Nincs speckó moveja de arra amire való azt jól tudja, azaz sebez.
Az rugást direkt csináltad az elején?
Mert én véletlen szoktam csak, de jól nézett ki hogy jön rád te meg rárugsz hogy "nemmenszinnen!"Offba raktam az előzőt mert azér ez mégiscsak a bb topik és bár mehet ez is pár hsz erejéig jelezzük hogy nem ide vág.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz #20844032 #2145 üzenetére
Friede egy nagyon olcsó ötlet volt.
"Hogy lehyen nehéz? Legyen láthatatlan!
És még?
Legyen vagy 3 hp csíkja!
De eu már nem kihívás hanem szopatás.
Nembaj jó lesz ez!"Kb így kepzelem el mikor kitalálták a bosst.
Viatont én olyan vagyok hogy vagy egyedül és fegyverrel vagy sehogy. Nekem is sok halál volt de végül meglett."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz #20844032 #2141 üzenetére
Attól hogy midir kimaradt még mehetsz gael-hez. Gael szerintem jó boss és nem sokkal pörgősebb mint a twin prince.
Midir az ja, eleg szopó.
De én nagyon szeretem hogy ebben a játékban sákányokat győzhetek le sima csapkodással szuperképességek nélkül."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
-
MageRG
addikt
"...de ez az egész lovecraftian világ meglehetősen távol áll a soulsoktól,..."
Szvsz annyira nem. Az egész szérián végigvonul, hogy a főhős kozmikus/isteni hatalmak játékszere. Az "ősi gonoszt" nem lehet legyőzni, csak a sokadik vagy a jelentéktelen senkik közül, akik megpróbálták.
Tetteidnek végül nincs jelentősége, vagy ha mégis, akkor is kiderül hogy valami rejtett mestertervet végeztél be, amiről fogalmad sem volt (és nem is feltétlen állt érdekedben).
Eléggé Lovecrafti."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Rigormortiis
veterán
Rendben, történet szempontjából valóban semmi köze hozzájuk. De ettől függetlenül -és ha jól emlékszem, még a játék készítői is azt nyilatkozták kiadás előtt (linkelni nem tudom, mert nem emlékszem, hol olvastam)- hogy a Bloodborne a Demon Souls spirituális örököse. És a játék felépítését tekintve valóban az.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest