- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy rohadjon meg. Érdekes, nekem föld felszíne felett könnyebben ment Amy, a csaliszban már nem volt olyan nehéz.
-
Scholes9
nagyúr
Chalice Amyhoz nekem is kellett idő egyedül, de meglett azért

-
BOBAKILL
őstag
Azért nem állítanám h a souls dlck plussz 3boss csak. Ez nem igaz. Ds2 mindhárom dlc jobb mint az alapjáték. BBban nagyobb a különbség talán de nem sokkal
-
Adam_Shepard
addikt
Ha már egyedibb játékoknál tartunk... mi a helyzet a The Surge-val? Szegénykém nekem jobban tetszett, mint a Nioh és pörgősebb is volt, de nem robban t akkorát mint a Samurai Witcher

-
Kvelstadt
veterán
Igazából van egy gyűrű az egyik chaliceben.
-
sp8787
addikt
Gyuruk? Na errol teljesen lemaradtam. Vannak ebben a jatekban gyuruk?
Egyebkent 2 dolgot teljesen elbtam igy utola utana olvasva, kinyirtam spiderman-t meg az egyik old-one-t ahol a Making Contact-ot kellett volna hasznalni, igy 2 rune-al kevesebb, de ezeket majd masodik menetre potolom.A chalice-ekben a bossok sztem nagyon jok.
Az Abyss chat-en is mondtak,hogy az Old Hunters nagyon nagyon jo. Meg mintha vmi olyasmit is irtak volna ,hogy akkora ,hogy eredelitleg 2 darbban akartak kiadni. Csak jo lehet. -
melega
őstag
Te nekem is a Bloodborne a kedvenc souls játékom, mert a bossfightok feléhez a haranggal tudtam segítséget kérni, van amihez nem jött és önálló voltam.
-
Kvelstadt
veterán
Úgy vettem a ps-t hogy ds3 megjelenés miatt de előbb a bb volt meg hoztá és csak aztán toltam a ds3at. Lehet bb miatt nem volt meg már nekem sem az a feeling.
Az tény hogy ez a szökkenő dodge sokkql jobban bejön mint a ds-es gurulás. -
Kvelstadt
veterán
Én annyit voltam ng+ba hogy megvettem a kaszát (ott még nem tudtam hogy chalicből kiszedhető) meg megnéztem a cleric bestet, rutinharc volt gond nélkül.
-
snake78
tag
Én egy kérdést tettem fel amire kaptam válaszokat 😂
Hozzáteszem elgondolkodtató válaszokat 😂👍
A döntés az én kezemben van 😂 -
Kvelstadt
veterán
Ott van elszántság! Ne szégyeld. Inkább mi úgymond cheateltünk kicsit.
De egyébként te nem érezted azt hogy elmennek az enyjukba, egy trofiért 3 végigjátszás?
Bár eredetileg én is azt terveztem mert nagyon éltem a játékot de meggyőztek hogy copy pastezzak meghát mint mondtam ott pihent a következő játék attól a pullanattól hogy elkezdtem a bb-t s ez a játék a ds3 volt. -
snake78
tag
Pár halál, 3 Boss után olyan mintha hirtelen fejlődött volna a karakterem vagy 50 szintet 😂😂
-
Kvelstadt
veterán
Ne zavard össze. S-től E-ig. Szal az S a legjobb betű de olyat nemnagyon fog látni egy alap fegyvernél.
-
cyberkind
félisten
Ezt hol találom illetve milyen jelet vagy részt kell nézni pontosan?
Rengeteg órányi DS után jöttem de nekem ez így rosszabb mert nonstop ahhoz hasonlítom. -
Kvelstadt
veterán
El lehet adni? Sose néztem. Modjuk a végére lett is annyi gem hogy a görditősáv volt vagy 3mm hosszú.

-
snake78
tag
👍az kiraly 😂Köszi a választ
-
Kvelstadt
veterán
Ott is. Cursed chalicbe ezt éreztem is rendesen mert nem csak fél hp de még a coop miatt is levesz belőle.
-
Kvelstadt
veterán
Akkor úgy mondom hogy első végigjátszásba az a zsákos vitt el aki rögtön chatedral vard mellett van egy sarokba. Most második menetben meg valahogy sikerrült elkerülnöm mert mire oda mentem hogy vigyen már nem volt ott.
-
bandi0000
nagyúr
nálam is ez volt, de mivel tegnap még el se sikerült jutnom odáig a buzi hunter miatt...arra van ötletetek hogy egyszerű kinyírni? mert alig sebzem
-
Kvelstadt
veterán
Egyszet bevittem a kalapácsos segítőt chalices rom-hoz de elkezdte ütni a kis pókok fejét ahol nem sérülnek szal nagy segítség volt...

Egyébként az a hernyó egy pók. Csak megtévesztő mert nagyon pici lábai vannak.
-
BOBAKILL
őstag
Nem feltétlenül. Én ng+on megcsináltam úgy hogy csak a rom-ot szabdaltam a kicsiket hagytam a fenébe. Veszélyesebb ez a módszer de gyorsabb. Igaz, folyamatosan kell szaladni közben. De megoldható.

-
törölt tag
Köszi a válaszokat mindenkinek.
De azért 20-ig érdemes felhúzni, az Arcanet nem? Van egy csomó jó item amihez kell ennyi (vagy kicsivel kevesebb) Arcane, pl az a fejből nem tudom milyen shell, ami a leírás szerint váladékozik, és ha rákened a fegyverre, akkor Arcane sebzést ad hozzá. Itt mekkora plusz sebzésről van szó, és mennyi ideig hat?
-
Kvelstadt
veterán
Az megint más hogy néha rákensz a fegyverre buffot. Azt én is használom mert megmarad az alap fizikai is.
De pl ha pakolok fegyverbe fire gem-et az leveszi a fizikalt azt meg ugye csak a dreambe tudom cserélni, és ha közbe bekapok valami fire immunis ellenfelet/bosst akkor bizony jólbeszopom.
-
BOBAKILL
őstag
Nekem meg a Maria a kedvenc bossharcom. Sokat szívtam vele elsőre de a lényeg hogy Ludwig kis karddal folymatosan az arcában kell lenni és nem kímélni, kivéve amikor robbant egyet.

Nekem a Ludwig meg Laurence a mumusom.
Én két kezesben Kos ellen hasznosnak tartom a Ludwig kardot. Pár csapás után azért megroggyan. Ja és a szúrással lehet a legjobbakat sebezni, általában nem szeretik.
De gyors bossok ellen jobb a kis kard. -
Jimy83
aktív tag
Ja néztem a karakter generátort lényegében lófaszt se adnak 50 után, akkor inkább felhúzom bloodtinget is 50-re aztán akkor bármelyik fegyver közül variálhatok.
Amúgy reggel lement a defiledbe a 2 első boss, amygdalával még várok majd a végére
(L:http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Weapons)Itt(/L) aminél írja hogy DLC weapon azok nem kellenek a torpyhoz?
A hunter tools-nál ami dlc volt az nem kellett . -
Kvelstadt
veterán
Mondjuk èn nem vagyok ng +5be de van egy 200as karim amivrl segítettem már ng+5ös játékosnak vincent-nél dlc-be.
Persze ő ezt elfelejtette említeni én meg azon gondolkodtam hogy nem emlèkszem hogy ekkorát üt a first vicar..
-
Kvelstadt
veterán
Haveromnal tervezünk ma játszani de pontos időpontot nem tudok mondani.
Ugyan ez a psn nevem. Vegyél fel és lehet pont összefutunk. -
Kvelstadt
veterán
Én is az arcane buff-ot meg a beast rosrt használtam. De mikor már a többi stat kész szerintem több értelme van először az arcane-t húzni mint a bloodtinge-et.
-
Kvelstadt
veterán
Amiket hallottam aról az időszakról én örülök higyazok után kezdtem játszani vele.
Nameg az a másfél hónap vagyis nem emlékszem pontosan, lehet vokt kettô is, elég intenzív volt.
Csak a chalicekbe belement annyi idő mint az egész játékba. -
Djuree
félisten
ott nincs npc. nekem első végigjátszásban elsőre meglett, annyi h alatta kell lenni végig és a farkát csapkodni, sok hp-ja van de úgy nem tud sebezni, esetleg néha egyet-egyet. ha taktikázol úgy szarabb...
-
Djuree
félisten
ott még egyszerű amygdala. majd a chaliceben.

-
Kvelstadt
veterán
Az etióp-ufó-gombaemberek?

-
Adam_Shepard
addikt
Jó és hol kell segíteni?
-
Kvelstadt
veterán
Én 200as vagyok.
Esetleg majd megnézhetjük mit bírok ott ng+5be de nem hiszem nagy segítség leszek. -
Kvelstadt
veterán
Nincs akkora karim. Sima mg+os van.
Ha én aztal átmegyek hozzád és a játék még levesz az életembôl mert a segítőnek levesz akkor nem hiszem hogy túl nagy segítség leszek.
Hanyas szintű vagy? -
Djuree
félisten
Az is egy megoldas.
-
Djuree
félisten
á nekem nincs annyi türelmem meg időm se, hogy órákig elszüttyögjek egy bossal, ahol lehet npc-t hívni ott be is hívom. de becsületemre legyen mondva h igazi playert még csak 1-2 bosshoz hívtam, általában megy npc-vel.

-
Kvelstadt
veterán
Mesélj!
Az megvan hogy a dream-be a baba megérezte hogy meghalt maria. -
Kvelstadt
veterán
Nem kell többször végigtolni a több befejezés miatt. Érdemes mert jó játék de nem kell. Mi kiszedtük a mentést gehrman előtt és beadtuk mind3 endinget. Sőtén még mindig gherman előtt vagyok pedig a játék már platina. De így tudok sok embernek segíteni első játékban meg chalice-ekben.
Am én valami 130 lehettem mikor toltam a cursed chaliceket és igencsak izgalmas volt de ott jött ki igazán a játék íze. Cursed sinister rotted meg minden egybe chalice-ek nagyon jók voltak.
Sőt még lesznek is mert pár rúna még hiányzik és persze hogy nem normális chalice-ekbe vannak.
Am én 200 vagyok szal lassan mehetek segíteni neked.
-
Djuree
félisten
sztem menni kell minél hamarabb, ott esnek a legjobb gemek, amik nagyon sokat segítenek. meg nagyon jól dobja az echot, ami a gyors szintlépés feltétele.
-
Djuree
félisten
npc-vel nem olyan vészes.

-
Adam_Shepard
addikt
mennyire az elején? mert volt egy sárkény aztán azt megdobálták firebombbal és el is ment. (nagyon az elején vagyok) és mit dob?
-
Kvelstadt
veterán
Igazából az a kérdés hogy mit nevezünk nehéznek. Ha kitanuljuk akkor senki sem az.
Nekem az nehéz rs jó boss aki nem hagy állni sokáig. Ilyen volt a dancer, potniff meg gundyr. Dragonslayer azért sokat pihent támadások között. Meg tudott lepni de simàn hagyott inni.
Gundyr-nál csak úgy tudtam inni hogy előtte megvártam mit támad és ha nem volt idő akkor vártam mig tölthetek hp-t addig meg próbáltam elkerülni.
Namless nekem még él. Face2-be simán eljutok de ott mindig mutat valami hirtelen új mozdulatot amit addig nem ismertem és van olyan támadása amiből elég egy a die-hoz. -
Djuree
félisten
most vagyok a sima amygdalánál, azt mondod kemény? kíváncsi leszek mit tud, ma nekimegyek.

toturi is említette h le vannak pakolva a queenhez a cuccok, egyenlőre magam próbálkozok, ráérek, aztán ha nem megy akkor majd kérek segítséget. random bepakol embereket a chaliceokba amúgy? nem egyedül megyek akkor?
-
Adam_Shepard
addikt
Időhiány? pasz. Miért? a Cleric Beastnél az az ajtó is?
A Queennek nem valami olyasmi a loreja, hogy Yharnam alatt van az a terem ahol ő van és oda van eltemetve? -
Adam_Shepard
addikt
Érdekes, hogy nekem az a watchdog of the vének boss volt a mumusom (hanyszor fogyott ez az insightom istenem). Mi innen toturival trancsíroztuk végig javarészt a játékot. (igaz nem értem a végére de a cursed pthumerian akármi chalice után iszonyat hangulatos volt az Isz chalice azzal a látvánnyal)
Ugyanitt:
Még le vannak pakolva a Queenhez vezető chalicek, úgyhogy ha kell segítség, akkor szóljatok!
-
Adam_Shepard
addikt
Láttad volna a fejem az ipari mértékű szenvedés után, amikor rátett egy Mariát még a játék...
Felvettem a fightot (0bullet,0b.vial 1mm health), nekem az OOK után a második kedvenc harcom volt. -
Djuree
félisten
kösz!

Da Shep: igen az sok kis ufos volt.

-
Adam_Shepard
addikt
Gondolom itt még csak a sok kicsi etióp ufó izéknél volt. De az a napraforgós jobban megszivatott mint maga Maria.
-
Anaren91
senior tag
Hát kinek milyen én BT ig rogue dps voltam akkor dps be próbáltam mindig a maxot tolni gyakorolni hogy tudnék még többet kitolni, BT utantól meg holy pala azzal meg próbálkoztam minél hatasosabban healelni ( jó kis flash heal glyph amikor bejott...😀 legtöbb boss egyedül is ment) nameg jó volt a klán szal én élveztem. Hyjal utolsó boss shaman tankkal meg egyéb hülyeségeket is be játszottak hétvégente.
-
Kvelstadt
veterán
Akkor én tévedtem el higy őt találtam meg először.
De olyan nincs hogy opcionális. Papíron van de gyakorlatban minden bosst le kell győzni!Am nekem is jobban bejön a bb harcrendszer vagyis a mozgá.
Nagy ds fan vagyok meg lovagkor buzi de a bb nàlam is hatalmasat ütött.
Úgy a világa fúrcsa volt először mert ugye lovagkoros tèmához vagyok szokva de minden lépéssel egyre jobban tetszett míg végül elérte azt hogy már annyira tetszik ez is mint a lovagkor.Szal szerintem elmarad a kövezés vagy nem téged kell egyedül megkövezni.

-
herrkoser
tag
Nekem így 3 Souls game platinázása után is valamilyen oknál fogva a Bloodborne jobban bejön. Nem tudom megmagyarázni miért, több száz óráim vannak a Souls részekben, letenni nem bírom őket, de számomra valahogy a BB erős Lovecrafti hangulatvilága és a harcrendszer egyvelege a többi fölé emeli a játékot.
-
Kvelstadt
veterán
A dlc előtt a chalice nem adott blood rock-ot?
Mert most van ott három. Egy megvan, de kiszedem majd a másik kettőt is.
Egyébként puskából te melyiket használod? -
Adam_Shepard
addikt
De, ugyanakkor majdnem minden (sőt, minden) elementálra van fegyver, ami az equip load hiány amiatt nem kihívás.
-
Kvelstadt
veterán
Blood rock kell a +10-hez és ja egy van az alapjátékban és tovabbi 3 a chalice-ekben.
Meg a dlc-ben is van egy kos előtti részen.
Nekem +10 lett az axe meg a piercing rifle. Mindkettő jól szolgált egész játék alat szóval megérdemelték a rock-ot.
De már chalice-ből is megvan kettő szal lehet gondolkodni mit kéne felhúzni.A blood vial nekem asszem 720 vagy 740 és nem drágul tovább.
Játék elején szerintem érdemesebb farmolni pl yahrnam-ban mint echo-t költeni ilyenekre. Vagy kikerülni minden támadást.
-
bandi0000
nagyúr
De pl a cuccok meg drágulnak, vagy az is csak idővel?
-
bandi0000
nagyúr
És csak a csengő kell meg az insight? Random sob be segítöt vagy választhatok?
-
Kvelstadt
veterán
Na a csengőre rájöttem.
Meg kösz az útvonal infót.
Pontosan hogy lehet elkölteni a boltba vagy melyik boltba?
A dream-be csak a blood-ot írja felül mint fizető ezközt. -
Wellin9
tag
Ezt annyiban módosítanám,hogy egy régebbi patch-el bekerült a 60 insight - 1 Blood Rock vásárlás,persze így se leszel blood rock milliomos,de legalább a dlc nélkül lehet 2 maxos fegyvered.
Végre befejeztem az Old Hunter DLC-t,azt kell mondjam kapásból a játék 2 számomra legjobb bossa benne van(Ludwig meg Maria),na de ez a Kos,rég szenvedtem ennyire bossal,már majdnem odáig jutottam,hogy kell co-op partner hozzá,de aztán inkább fejlődtem kicsit.Így 100 körüli szinten,legalább lement egyedül.Pont az a boss,amiben van kihívás,de soha az életben nem lennék hajlandó vele szórakozni még egyszer.És még a Twin Shark-ról nem is ejtettem szót,nyugodtan lehettek volna bossok is. -
Adam_Shepard
addikt
Nekem a kirkhammer lassu, max osszecsukva hasznalom. Meg ezen a hunter spearen gondolkodom.
-
Adam_Shepard
addikt
Valaki dobott ilyen prevent healing powdert, gondoltam oda jó lesz. Az a LW jó fegyver? senkit nem láttam azzal menni csak a nagy karddal.
-
Adam_Shepard
addikt
Amivel eddig találkoztam: Alfred (most fogom megölni, mert véletlenül megcsaptam és már ellenséges) - Logarius Wheel
Darkbeast Paarl (Amikor a zsákos colos elvisz az unseen villageba)
Vicar Amelia (lövésem sincsen, hogy hogyan győzzem le

) -
Adam_Shepard
addikt
Na, vettem plust és így azert más világ ez!
Gyulus leesett. viszont lementem ott a sarkon visszabb ahol a hunter volt es találtam egy ládát, cserébe ezren jöttek. az ott mi? -
Adam_Shepard
addikt
Most talalkoztam Alfréddal, eddig szimpi! Rohangalnak paran ilyen kekes zold karddal, az valami tápos cucc lehet?
-
Adam_Shepard
addikt
Itt kimentem balra 2 feher maszkosat legyoztem majd a corpsenal felvettem a ruha szettet es egy atlatszo/ lathatatlan valami felkapott majd a 3/4 eletemnek annyi. Az mi?
-
Adam_Shepard
addikt
az a terv csak nincs steelbook ps4re. A DS3-mat előrendeltem.

-
Adam_Shepard
addikt
Es ha egyszer elvesztem a cuccaimat, majd amikor megyek ertuk ismet megolnek, akkor az elso az elveszik, ugye? Tehat nem tudom halmozni igy?
-
VirDan
aktív tag
Hú néha úgy imádkoztam hogy csak legyen már egy lámpás az egyik "sarkon"

Igaz abbahagytam már egy ideje, de new game+ -al is sikerült lvl314-ig feltornáznom magam. DLC utolsó boss 20-adjára csak meglett. -
Adam_Shepard
addikt
Csak par nap es megerkezik!
A platina mennyire nehez? Elso vegigjatszasra meg lehet csinalni?
-
Snike
aktív tag
Köszönöm,
- a játék vége előtt mit is jelent pontosan?
- azt írták, hogy a dlc-ben vannak jópofa fegyverek amik felcsigáztak és gondoltam a 3. boss után megyek és megszerzem öket,
- ha elkezdem a dlc-t akkor van-e átjárhatóság a dlc világa és a rendes világ között? (gondolok arra, hogy mind kettőt csinálom egyszerre)Köszönöm a segítségeteket!
-
melega
őstag
Hogyan tudok csatlakozni a Bloodborne Hungary közösséghez?
-
VirDan
aktív tag
Okés köszi, rágyúrok az Arcanera

-
VirDan
aktív tag
1: Ludwig's Holy Blade - 190-es sebzéssel
2: Beasthunter Saif: 150-es sebzéssel (ha jól emlékszem)Lőfegyver pedig a sima hunter - 135-ös sebzéssel
Ludwig ellen a Holy Blade-et használom.
-
VirDan
aktív tag
Jelenlegi állapot.Így alakítottam ki.
Level:164
Vitality:51
Endurance:51
Strenght:44
Skill:46
Bloodtinge:11
Arcane:11Pumpálom még magam, aztán meglátjuk..
-
VirDan
aktív tag
Igazad van, online már 3-an hatásosabb a fight,(szerencsére nem kaszaboltak le...mintha láttam volna valami összetűzést, de nem avatkotam be) de még így is kevés.. Amikor már Ludwignál lesz a kard, ott kell valami taktikát kitalálni. Kevés health-nél maga elé teszi a kardot,jön a villanás, és nem tudok olyan messzire elmenni tőle hogy ne érjen el a hullám. Sebaj, próbálkozunk

Labirintus mellék szálnál találtam egy huntert: Madman Wallar. elég jól teljesít, megyünk előre mint a gőzmozdony
-
VirDan
aktív tag
NG 4+?
Az úgy már fincsi lehet akkor. Örülök ha majd így végigszenvedem. Taktikáznék én ha tudnék, csak az a baj hogy a hatótávja hosszú és széles. Eddig az jött be jobban ha a lábánál/közelében voltam folyamatosan. 146-os szintű vagyok eddig. Még megpróbálom jópár körúttal felhúzni magam, aztán újra nekiesni Ludwig komának.Online nem játszottam még. Féltem attól hogy mindig ledarálnak a "300-as szintű' jófijúk...
-
melega
őstag
Kérdésem időtartamba mennyi idő a játékot végigjátszani 50 óra?
Van olyan nehéz mint a PoP The Two Thrones, nehezebb mint a Batman Arkham játékok?
Soha nem volt még Dark Souls, és Bloodborne játékom.
Magyarítás nincs a játékhoz? -
vlaho
aktív tag
Én elmentem odáig, hogy megnyitottam a dlc-t, aztán úgy döntöttem, hogy hagyom hétvégére. Akkor több időm lesz, mert szerintem ezt a játékot nem lehet napi egy órában játszani, annál többet érdemel. Na meg ha nekiállok, akkor mindig jön egy újabb kihívás, meg még egy, meg még egy..... , és nem bírom abbahagyni.

-
vlaho
aktív tag
Félmunkát nem végzünk
-
vlaho
aktív tag
15-20 perc? Minimum ennyi idő csak egy boss míg kivégzem. És Amelia-ig van egy pár. Nem vagyok én hard gamer.

-
vlaho
aktív tag
Megnézem.
-
törölt tag
Én ezt a spirituális örökséget nem láttam meg benne. Ellenben a csapaton eléggé látszot a tendencia már a Das dlc-knél, szal ez egy természetes folyamat része. Éshát nem csaka történet, de ez az egész lovecraftian világ meglehetősen távol áll a soulsoktól, akárcsak a mechanika. A bloodborneban töredék item, ruha, variáns, fegyver, build, stb van, Szinte egy souls arcade, csak nehézségben nem az. Vagy inkább egy bossfight központú instant souls. Nagy vonalakban souls ez is, bár inkább a megfelelő megközelítés az, hogy fromjáték ez is mint a sosulsok, de részleteiben, szellemiségében eléggé nem az. Szerettem a BB-t, és amíg külön éltek nekem az úgy oké volt, most hogy ezeknek a szerelemgyereke lett a das3, az már kevésbé tetszik. És ez a tény, illetve hogy 3. résszel ekkorát változik a széria mutatja a legjobban, hogy mennyire nem tekinhetőek egymás részeinek ezek.
-
törölt tag
>Souls-szériáját gördíti tovább exkluzívan formában
Köze nincs a souls szériához. Van áthallás, mert a from címről-címre magát másolja, de ez nem souls széria. Nem csak azért, mert címe nem az, de bloodborne-ből maximum egy elnagyolt betekintés lehet szerezni a soulsokhoz.
Bár a béta alpján a DaS3 is már sokkal inkább BB mint souls. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Yettel topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Gyúrósok ide!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Autós topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Queennek nem valami olyasmi a loreja, hogy Yharnam alatt van az a terem ahol ő van és oda van eltemetve?
Gyulus leesett. viszont lementem ott a sarkon visszabb ahol a hunter volt es találtam egy ládát, cserébe ezren jöttek. az ott mi?
Az úgy már fincsi lehet akkor. Örülök ha majd így végigszenvedem. Taktikáznék én ha tudnék, csak az a baj hogy a hatótávja hosszú és széles. Eddig az jött be jobban ha a lábánál/közelében voltam folyamatosan. 146-os szintű vagyok eddig. Még megpróbálom jópár körúttal felhúzni magam, aztán újra nekiesni Ludwig komának.