Hirdetés
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
A csaj akit megöltél, ő vokt sz ál iosefka. Az igazit ő már átváltoztatta. Ha bloodmoon előtt mész oda akkor még jóerőben van és megtámad. Ha így megölöd akkor nem dobja a cordot. Bloodmoon miatt legyengül, az ágyon fekszik és neked csak annyi dolgod van hogy levágd és felvedd a cordot.
Cssk azért írtam le így részletesebben hogy hátha így mégjobban megmarad, és legközelebb majd eszedbe jut hogy mikor látogasd meg."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
onkelz
aktív tag
Értem, köszi a segitséget.
-
onkelz
aktív tag
Bloodmoonkor mentem Forbidden Woodstól, de Sickroomban nem talàltam màr senkit.Viszont, ha jól emlékszem, ott volt màr egy harcom, egy csajjal, hàtul balra.Az orvosi asztalon és a környékén sem talàltam senkit, semmit.
Arianna cipöje az inventoryba van.
Cathedral Wardnàl pontosan merre menjek, nem vàgom merre van a csatorna.... -
sp8787
addikt
válasz BOBAKILL #1784 üzenetére
Az oregasszony az sztem nem piros ruhas hanem feher es Sedative-okat ad.
A konnyuveru lanyka a piros ruhas ot lehet megtalalni a csatornaban visszabb. Es nem ot kell lecsapni hanem a .... Mondjuk nem nagyon tudod nem lecsapni ot is.Ott van meg a Odeon Chapel Dweller aki valoban dobja a Formless Oedon-ot amire meg az egvilagon semmi szukseg nincs. Na o tenyleg vmi voroses ruhaju de nem oregasszony hanem a fene tudja milyen leny az valojaban.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
cathedral wardban a piros ruhás öregaszony nem dob egyet ha megölitek? Én úgy emlékszem..
-
sp8787
addikt
Harom kell bar attol fugg. Ha tobb vegigjatszasbol akarod megcsinalni a platinat akkor majd osszeszeded pl. NG+-ban.
Arianna ha nem csaptad le akkor a Cathedral Ward-nal megy visszafele ahonnan oda erkeztel es ott lesz lenn a csatornaban nem egyedul.
A Clinic-nel valojaban ott kellene lennie a csajnak ezt nem ertem. A Forbidden-en keresztul kell bejutni a Clinicba.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
4 van ősszesen. Azok amiket leírtál.
A gond az hogy neked 3kellene az endinghez. Ha csak 2 van meg akkor mindegy ha egy sincs.
Sickroomot jól átnézted? Bloodmoon felkelte után kell odamenni de nem abból az irányból ahol a játékot kezdted."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy Umbilical Cord gyüjtésben vagyok, per pillanat kettö van.Abandoned Workshop pipa, Mergo pipa, Ariannàt valószinü màr lecsaptam, mert csak a széke van, a Sickroomnàl kéne lenni az orvosi kocsin egy csajnak, de ö màr nincs ott...
Merre menjek?Keressek vagy elég a kettö?
Köszi
-
sp8787
addikt
válasz Weareus #1775 üzenetére
Yep ahogy Kvelstadt is irta az ido miatt.
Nem tudom nezted e SquillaKilla videoit. Ezt feltetlenul nezd meg Lvl.1 Worlds First 0 Hits Taken ALL CONTENT (Deprived) - Dark Souls 3[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Nemreg belinkeltem egy Summon Range Calculatort. Van jobb/reszletesebb.
Bloodborne Multi-Player Level Range Calculator -
Weareus
addikt
válasz Weareus #1774 üzenetére
Bár mondjuk azt nem értem, hogy Plain Doll-t a Hunter's Dreamben miért nyíffantotta ki többször is?
Az nem bánt senkit.
Feltételezem, hogy az időtényező miatt, hiszen speedrun.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Kvelstadt
veterán
válasz WhiteWalker #1772 üzenetére
Azt most mondom neked is melőtt levágsz egy npc-t,akit nem tudsz belockolni az nem bánt szóval ne öld meg még akkor se ha nem ember.
Voktak itt páran akik reflexből vágtak le npc-ket."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
WhiteWalker
nagyúr
Megvolt a találkozás Gascoigne bratyoval.
Első menet nem sikerült, asszony porszivozott körülöttem - nah nem azért mert becsinaltam - szóval zavart , másodjára már miután átalakult csak egy(!) ütés kellett volna neki, de beszoritott és egy adok kapok harc alakult ki, ráadásul a kamera is meghulyult attól hogy sarokba voltam...így persze nem én kerültem ki nyerteskent.
Szóval jön a következő ütközet kíváncsi vagyok hogy sikerül. Nagyon paraztam tőle, hogy hogy fog menni de meglepően közel voltam a végső győzelemhez első pár küzdelem után. Várom hogy újra nekiessek.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz Weareus #1769 üzenetére
Vannak egyebkent dobbenet videok pl. ez a 2 :
Dark Souls 3 All Achievements
Bloodborne - All Achievements Speedrun -
Weareus
addikt
válasz Kvelstadt #1768 üzenetére
(#1767) sp8787: köszi, rálesek.
Amúgy majd megyek veled coopba és jólesz az!
Már alig várom.
Sajna, csak tavasszal fog összeállni első konzolos setuppom, de sosem késő.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
sp8787
addikt
válasz Weareus #1766 üzenetére
A DS3-nal meg a BB-nal nem o volt az elso ha jol tudom.
Ezt nezd meg meg ha erdekel az ilyesmi SquillaKilla -
Weareus
addikt
válasz Kvelstadt #1765 üzenetére
Nyilván hülyültem amúgy.
Egyébként csak azért találtam meg ezt a longpalyt, mert szerénységem is készített pár hasonlót, bár koránt sem ilyen nehéz játékból. Azért a DS 2 és a Metro 2033 sem könnyű no damage-hc módban.
Az is tény, hogy a srác kőkeményen nyomja, az utolsó boss pedig, húú, na az nagyon kemény lehet, láttam már többször, hogy nem egyszerű eset...
Komolyan, elsőre örülök majd, ha úgy végigviszem, hogy közben a szoba berendezését nem zúzom porrá az idegtől.P.S.: egyébként nem semmi az ürge, az összes Dark Souls részt is megcsinálta ezekkel a feltételekkel. Noooormális?
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Weareus #1764 üzenetére
Asszed ez a gyerek leült és no damagere megcsinálta? A játék minden részét úgy betanulta hogy aztán megmutathassa nekünk hogy megy végig no damagere.
Pesrsze tud is a srác de ha azt mondom hogy biztos van benne 10x annyi órája mint nekem akkor lehet még nem is mondtam sokat.
Majd leülsz játszani és meglátod hogy mennyire nehéz vagy könnyű."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Weareus
addikt
Na, akkor könnyű játék lehet ez is.
Úgyis veszek egy PS4-et lassan, és én is így fogom tolni, csak elsőre.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz Kvelstadt #1761 üzenetére
Most csinalok egy uttoro("Az uttoro ahol tud segit!" ) karaktert coop-ra es amennyire en utannajartam nekem az jon le ,hogy randomnal figyelembe veszi a lvl-t. Arra jo ez a Summon Range Calculator.
A jelszavas coop-nal viszont tokmindegy milyen lvl-u akit behivsz.
Soha nem coopoltam a BB-ben. Itt ,hogy mukodik ez a Small Resonant Bell? Ahol rezegteted azon a map-on talalja csak meg a Beckoning Bell-t ? Tehat amelyik palyan akarsz segiteni ott csengetsz?
-
Kvelstadt
veterán
Igazad van. Nem gondoltam végig mikor írtam.
Az hogy nincs szintkülömbség csak a barátok által létrehozott coopra vonatkozik, és oké hogy lebalancol de ezzel törli is a szintkülönbséget. Viszont random coopnál veled azonos szintühöz dob be. De javíts ki ha tévedek. Sosem játszottam random játékosokkal.
Átírom hamarosan. Köszi az észrevételt!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sp8787
addikt
Nem vagyok kepben ,hogy mukodik itt a coop. Csak a lvl hatarozza meg ,hogy ki tud megsummonolni?
Tehat tokmindegy melyik NG vagy NG+-ban van az illeto? A Chalice-ekben gondolom persze ,hogy csak a lvl szamit.Ez a mondat sztem nem stimmel az osszefoglaloban:
"Co-op Játékban nincs szintkülönbség limit, ugyanis a vendég játékost a játék lgyengíti a host játékos szintjére ezzel kiegyensúlyozva a játékosok és ellenfelek között az erőviszonyokat."[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1758 üzenetére
Én azt csináltam hogy volt lemezes+dlc mostmeg digit+dlc van és megy.
Nem pont ugyanaz a szitu de szerintem nem lesz gond.
Végülis a goty annyi hogy ki van oldva a dlc alapból."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Adam_Shepard
addikt
Lehet kérdeztem már de ha nekem megvan a dlc de eladtam a játékot és most a goty-ot tudom beszerezni, akkor azzal kompatibilus lesz a meglevő mentésem? Vagy nyomjak rá egy restore licensest?
.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Adam_Shepard #1755 üzenetére
Igen, majd a bossokról is írok mert idegtépőek tudnak lenni. Teljesen más logikával kell legyőzni őket mint a soulsos bossokat. Az a bossharc (Firebug) nekem sem tetszett, nagy nehezen azért sikerült legyőzni. Az utána következő az sokkal jobb.
Lehet csinálok majd egy topikot neki, nem akarom teleszemetelni ezt. -
BOBAKILL
őstag
Majd írok bővebben a Surge-ről ha végeztem vele. Most már nincs sok hátra. Azért nem tetszett neked sztem mert túlzottan a soulsokhoz hasonlítod. Én is így voltam vele aztán megváltozott a véleményem bár egy kis keserű szájíz maradt azért. De majd kifejtem bővebben.
Nem egy souls alkotás, de most akciósan simán megéri megvenni. A grafika nagyon szép, a frame rate kifogástalan, egy röccenés sem volt ps4-en. Irányítás nagyon jó bár pár mozdulatot nagyon szokni kell. Hangulata nekem bejött, bár lehetne változatosabb is. A játékmenet nehéz, néhol baromi nehéz. Fejlesztések jók, fegyverek is sokrétűek. Kivégzések ,végtag csonkítások sem rosszak ám
A boss-videókat továbbra is tolom fel yt-ra, lehet nézegetni aki akarja. -
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz Adam_Shepard #1751 üzenetére
Ezt gondolom a hajszin miatt irod mivel a 2 jatek(Nioh<>Witcher) eg es fold, mar ha kulonbsegeket, harcrendszert..etc. nezzuk. Valojaban teljesen mas mufaj sztem.
En amikor BOBAKILL irta ,hogy neki tetszett s Surge akkor kiprobaltam de marhara nem jott be.
Ugyhogy a DS3 Plat ota inkabb BB-ban inditottam egy uj karaktert. -
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #1749 üzenetére
Ha már egyedibb játékoknál tartunk... mi a helyzet a The Surge-val? Szegénykém nekem jobban tetszett, mint a Nioh és pörgősebb is volt, de nem robban t akkorát mint a Samurai Witcher
.
-
Rigormortiis
veterán
Nioh-ban ami nagyon jó, hogy menüből lehet multiplayer jatekor indítani, akár küldetésekre bontva is. Annyira jó lenne ez a rendszer a bb/ds játékokban is!
Az sem hátrány, hogy ott nincs soul memory.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Imilenni
addikt
Igen a Nioh miatt, ott sajnos még csak 1 izgalmas bossal találkoztam.
De a Bloodborneban..sajnos nincsenek chalice-kben azok akik ellen imádok harcolni.Press "F" to pay respects.
-
BOBAKILL
őstag
Ezt láttátok már? : saw-cleaver
-
Kvelstadt
veterán
válasz Imilenni #1744 üzenetére
Igen ez suerintem is jó lenne. De ez a ds3ból is hianyzik nekem. A 2.ben van az ugye hogy ascetic-el újra lehet spaenoltatni a bossokat. Valami hasonló jó lenne a többi játékba is.
Mondjuk ha rákeresel, glyph kód alapján be tudsz hozni bizonyos bosdokat. Persze nem ilyet hogy amelia meg kos, de pl daughter of cosmos meg egy pár vsn chalicben is."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Imilenni
addikt
Tudjátok nekem mi hiányzik a legjobban a játékból?
Az hogy akkor és azzal a bossal küzdjek meg amelyikel épp szeretnék.
Annyira jó lenne ha beletették volna ezt a játékba. (szerintem)Press "F" to pay respects.
-
Gyuurma77
kezdő
Köszi szépen a megnyugtató válaszokat! 😊
-
Gyuurma77
kezdő
Sziasztok! Ps4-re megvettem a storeból az old hunters dlc-t, de nem töltött le semmit a gép, csak azt látom, hogy megvettem...oké ez így? Bloodborne lemezen van meg, dlc ugye meg a storeból.
-
sp8787
addikt
Rajottem mi a legnagyobb farmolasi szpas az osszes altalam ismert Soulsborne jatekot osszeadva.
Az out of shape Cursed Damp Bloodtinge Bloodgem Blood Attack UP 31.5% farmolas.
A Lost Chikage-mbe akarok farmolni 2 Radial-t hat eddig 2 out of shape jott ossze de persze ,hogy az egyik Triangle a masik meg Waining.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz Oppenheimer #1734 üzenetére
Honnan tudod?
Abszolut nem eletszeru ,hogy meg 2 evig fognak dolgozni egy ilyen exclusive-on.
Meg minek adnanak ki iden egy ekkora excl-ot es utana ra egy evre a PS5-ot?
Nem celszerubb egyutt bedobni a kettot?sztem
-
sp8787
addikt
válasz Oppenheimer #1732 üzenetére
Ne is legyen hanem inkabb vmi hasonlo mechanikaju friss game kellene.
Es ne legyen benne Moonlight Sword.2019 FEB PS5 > 2019 MARCH ez a vmi exc.
Nincs ertelme a PS5 elott kiadni egy nagy exclusive cimet mert az cca meg 2 evre beragasztja a PS4-et.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Csak az ugy mar 9% korul van.
Az Undead Giant 1 Moon-al 200K-et dob az FRC Pthumeru Ihyll-ben ha jol emlekszem. Ott farmoltam a Blunt\Thrust Gemeket. De ha jol emlekszem a Watcher-ek is cca 100K-et adnak a 27.2 farmolasnal.
En marha kifarmoltam pl. a Cold Abyssal meg a Heavy Abyssal gemeket amikor nekem nincs is rajuk szuksegem.
-
Dambi
csendes tag
Elenyésző az a büntetés ami rajtuk lehet (2-3% darabonként),egy jól gemelt fegyverrel ez nem lehet gond.Igen,az anti clockwise rune messze a legjobb az összes közül.Mondjuk egy coca 77.000-t dob NG5-ben a három Moon -al.Az azért nem rossz.
Ktm RC8
-
Dambi
csendes tag
Szerintem a legjobb setup a staminas 27.2% fizikai mindhárom slotra.2 Radial,1Triangle.A kin-es követ egyáltalán ne használd ha pvp-zel,rengeteg DPS-t buksz.Ezek belemennek az Uncanny LHB-be. A legjobb overall fegyver a játékban.Én a Rakuyot preferálon Evelynnel a pvp miatt.Még mindig napi szinten tolom barátokkal,varázslatos cucc.
[ Szerkesztve ]
Ktm RC8
-
sp8787
addikt
válasz Imilenni #1722 üzenetére
Sztem ezt sokan csinaljak igy. Marmint ,hogy van egy magasabb szintu es egy/tobb alacsonyabb szintu karakteruk. Az alacsonnyal lehet jobban coop-olni ,segiteni...etc.
A magassal meg NG++.. meg Chalice-ek.
Az FRC Chalice-ek az az uberszpatas a sima Defile-ed ami a platinahoz kell az csak ilyen bemelegites.
Viszont itt van a rengeteg Bloodgem,Fegyverek...etc.[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz Kvelstadt #1721 üzenetére
Köszi
Hát miután másodjára sikerült vele harcolnom, rájöttem hogy ha már
kevés Vial felhasználásával túl tudok jutni az első fázison, utánna a másodikban már csak türelmesnek kell lenni.
Amikor a lávát hányja akkor kell megütni. Sokáig tart de biztos a győzelem
Ludwignál meg, olyan nehezen mennek még a dodge-ok nekem..Viszont erősen gondolkodom rajta hogy kezdek egy új karaktert, a régivel pedig inkabb chalic-ekben járkálok csak. Már NG++ ban is szívás volt hogy 1-1 boss-nak mekkora sebzése volt
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Kvelstadt
veterán
-
Imilenni
addikt
Na Srácok!
Meglett a Platina
Már felkerestem a Supportot a Témával kapcsolatban. (Ahogy olvastam itt aki írt érte mindenki megkapta végül.)
Eléggé elhúzódott sajnos, 3.-ára pedig eléggé nehéz volt már néhány boss (Gehrman-nak vagy 40x mentem neki).
A kakuktojás még mindíg Ludwig.
Ő az egyetlen akit csakis NPC-vel tudok megölniEgyébként fergeteges a játék
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
sp8787
addikt
Melyik a legjobb 3 x 27.2% Physical kombinacio?
En ugy pakoltam fel ,hogy
3 X 27.2% Physical
-stamina cost
-attack kin down
-Weapon durabilityEgyebkent pl. az Uncanny Saw Cleaver marhajo ugyanugy az Uncanny Ludwig's Holy Blade is mivel egyiken sincs Waning slot igy be lehet rakni 3x27.2-ot. Viszont pl. a Kirkhammer alapban ilyen.
Azon gondolkodom ,hogy mivel Waning-ben van 30+%-os Blunt/Thrust.
A Normal Ludwig-ot meg a Lost Kirkhammert lehet meg kellene csinalni full 3 X 30+% Blunt/Thrust-ra.
De akar csak a Waning slot-ra bepakolni 1-et 1-et.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Ha nincs a földön akkor valaki felvette.
Úgy értem van ahol nem a boss room-ba rakja hanem ki elés és ott megtalálja valamelyik mob.
Keress olyat akinek nagyon fénylik a szeme.
Írta itt valaki régebben hogy márpedig eltünt mert bug meg sz@r, de nekem soha de soha nem tűnt el.
Mindig megtaláltam csak volt hogy egy kicsit távolabbi mob vitte el."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sp8787
addikt
Jarom az FRC chalice-ek bugyrait es ugye neha szepen el is hullok.
Azt mondja mar meg nekem vki ,hogy ha elhullok a Boss-nal a Bossroomban de nincs ott a Bloodstain-em akkor hol a haragban lehet? Eggyel visszabb vhol?
Nem egy nagy bukta mivel par 100K-et amugy is seperec alatt ossze lehet szedni de nem ertem.
-
sp8787
addikt
Ezek a Chalice-ek marhajok ha mar nem kenyszerbol(Platinaert) kell oket csinalni.
Pedig mennyire utaltam oket. -
sp8787
addikt
Na azt se gondoltam ,hogy a Bloodborne Platinum temat tovabb tart megszerezni mint a Platinumot.
rohej -
-
Imilenni
addikt
Számomra eddig Ludwig volt a legnehezebb, igaz két napig próbálkoztam csak vele, aztán lenyomtam NPC-vel (már bánom).
A Chalice-okat csak most kezdtem el, sajnos a végén megadtam magamat Gehrman-nak (véletlenül nem jó ra nyomtam).
Vicces lesz NG+ba nyomni majd ellene, és a Hold-os biszb@sz ellen
(Első Souls játékom)
Most 156-ban kezdtem NG+t. Meglepődtem mennyire sok bloodecho-t dobnak az ellenfelek, hát még a bossokPress "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, éppen a DLC utolsó trófeájával szenvedek, mégpedig Laurence-el.
Sajnos már másodiknapja szenvedek vele, aztán gondoltam nézek már videót másoknak hogy sikerül, szinte mindenhol láttam hogy ŐK behívhatták volna Valtr-t, de nekem nincs ott a lehetőség.
Van Insight-om, nálam van a koponya is de egyszerűen nincs ott a behívás lehetősége.
Valaki nemtudja mit csinálhatok rosszul?Press "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest