Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szia!
Elkezdtem a játékot Mercenary karakterrel
Megvan a katana 😂
3 órát játszottam eddig vele
Más teljesen más mint a bb az irányítás majdnem ugyan az
Ami furcsa az az, hogy lassabb, illetve ez így nem igaz másabb a harcrendszer itt van időd kivárni és bevinni a megfelelő időben az ütést
Itt ugye nekem furcsa, hogy az elvesztett életet gyors vissza támadás után nem tudom visszaszerezni
Ha megsebesültem akkor az élet lemegy és hiába támadok vissza nem kapom meg
Igazad volt bb után ez a legjobb karakter 😂👍
Illetve nekem nagyon furcsa a szint lépés
Ez nem fikazas,nem megbánása a vásárlasnak csak bb után amit platina trophy ig játszottam és úgy kezdtem el a játékot, hogy souls szűz voltam nekem a bb a "BEST GAME" kategória nálam
Tetszik a ds3 de nekem a wow faktor hiányzik és valaloszinu azért mert korábban nem játszottam a ds szeriaval
Alap játék az ossszes de nekem hála neked/ nektek a bb az alap és ha lesz 2 azonnal vasarolom
Ezúton köszönöm mindenkinek de főleg neked azt az időt és energiát amit arra szantal/ szantatok, hogy elérjem azt amit elértem ebben a csodálatos játékban
Sajnálom, hogy így több mint 200 óra és lv 325 ös karakterrel ng++ ban minden dungeon után nekem már sajnos nem tud akkora élményt nyújtani a játék mint 4 hónappal ezelőtt
A terv minden maxolasa
Bár ezen a szinten több mint 1000000 bloodecho kell egy szint lépéshez 😂
Eltart meg egy ideig 👍👍
Meg egyszer köszönök mindent 😂👍👌🤝🤣🙏 -
válasz
snake78
üzenetére
Szeretem a souls-t és ds1el kezdtem az egédzet, de ds3al most nem játszok és nem sok tapasztalatom van még benne szóval nem lennék ott nagy segítség meg vannak ott dolgok amik spoilerek nekem szóval nem nagyon követem most azt a topikot.
A bb-t viszont szanaszét játszottam szóval itt tudtam segíteni sokat fejből is. -
snake78
tag
Sziasztok!Tudom nem itt kellene ezt megkerdeznem mert nem a bb hez tartozik, ezért elnézést kerek🤓
A ds3 ban a lovagnak melyik temetési ajándékot érdemes választani kezdésre? Nekem tetszik mindegyik, de nem tudom első körben mi az amit érdemes fejleszteni és választani
A bb Ben első körben az erő alapra pakoltam a pontokat
Itt viszont szét vannak szedve több atributumra és ez kicsit bezavar
A válaszokat előre is köszönöm -
snake78
tag
A hangulatot gondolom, hogy hasonló 😂
Ami nekem furcsa lesz bb után az a több fegyvert több fejlesztési opció a karakteren, pajzs mögül támadás, megfontoltabb játék menet és harc
A bb Ben ugye ez teljesen más
Mivel nekem ez volt az első nekem ez az etalon és a legjobb játék 😂😂👍👍 -
-
válasz
snake78
üzenetére
Buszon ülve mobilról nem kezdek el neked linkelni de mindhárom résznek van külön topikja.
Az ne zavarjon meg ha az egyik rész mondjuk a pc-s játékok között van, csak nem akartunk platformonként tooikot nyitni mert a játék ugyan az, és jól megférünk mi ps-esek meg a másik két platform.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
snake78
üzenetére
Szinte ugyanaz az egész más köntösben. Kis túlzással persze. DS-ben ugye van pajzs is meg irdatlan sok fegyver, jóval több mint BB-ban. Több statot is tudsz fejleszteni, de ugyanaz a koncepció. A harc hasonlóan pörgős, ha jól tudom ugyanaz az engine és játémechanika van a két játékban. Ja és Ds-ban más gombon van a gyógyítás funkció, ez zavaró lehet BB után de hamar meg lehet szokni.

-
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szia!
Szeretném megköszöni minden segítséget amit kaptam tőled/tőletek eddig nelkuletek nem sikerült volna 😂
Örömmel tudatom megszereztem a platina trophyt 😂
Köszönök meg egyszer mindent sokat segitettetek
Jöhet a következő hasonló játék
Szerinted nioh vagy ds3 hasonló a bloodbornehoz? -
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szia! Elkezdtem azt a dungeont amihez a múltkor véletlenül hozza adtam a materialokat és curst dungeon lett belőle
Mit is mindhatnek szép világot kreáltam magamnak 😂😂
1.Boss megint watchdog volt
2. A két Kardos giant
3. Rol meg fogalmam sincsen
A te szavaiddal elve eddig kibirtam röhögés nélkül 😂😫
És persze számomra lenyeges dolgot nem ad, de ha már meg kreáltam akkor végig viszem háta majd a harmadik dob valami jó dolgot -
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Mázlista nekem nem volt ilyen szerencsém 😂 Bár ehez a mazlinak semmi köze inkább a rutin meg az évek 😂
Igazándiból nem dühít hiszen nem ez volt az első és valószínű nem is az utolsó
Viszont megtanultam az a pályaszakaszt is ki honnan mikor jön 😂
Maximálisan az én hibám volt nagy arccal mentem le majd most végzek mindenkivel elsőre, hiszen nálam van a +15 hp +20 és +15 stamina meg a hunter runa
Ez most nem jött be 😂 Gyorsan végig akartam rajta szaladni. Nem szabad de megtanultam hiszen az idő, a körültekintés a barátom 👍😂😂 -
válasz
snake78
üzenetére
Nekem a legdurvább echo vesztés az ailing loranban volt.
Persze azért visszaszereztem de izgi volt. Szóval lementem echot farmolni de a chalice már kész volt szóval nem tudtam lámpákat gyujtogatni hogy legyen checkpointom. Rajtam volt a 3 +echos rúna és már az utolsó szinten jártam valahol kb 800000echoval mikor megöltek.
Aztán mehettem végig az elejétől úgy hogy meg ne öljenek plusz találjam meg az exhon amit nem tudtam pontosan hol vesztettem el.
Akit lehetett elkerültem de az utolsó szinten araszolca haladtam nehogy lecsapjanak. Valami 1milla echoval jöttem ki és vetrem belőle 600blood vialt. -
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Most úgy érzem magam mint amikor először magyaráztad el a dungeonokat, melyiket hogyan és mi után kell megcsinalni 😂
Igen azokat mindet bejeloltem és mindent pluszban hozza adtam 😂
Kíváncsian várom melyik kedvencekkel hoz össze megint a szerencse.
Bár ehez a szerencsének semmi köze sincsen, ez az én benazasom volt 😂
Az ajtók nyitva vannak már csak be kell majd mennem az első Bosshoz
Tegnap már nem volt kedvem többször meghalni 😂 Úgyhogy napoltam a dolgot 😂
Főleg az után miután elbuktam legalább két szint lépésnyire való bloodechot
Volt egy szoba ahol találtam egy koporsót, felcsillant a szemem találok valami extra cuccot.
Bementem mindegyik enemies lilán füstölt és ment le az életük. Benéztem a sarkot és megöltek. Majd vissza és nem vettem észre a rám ugró alamuszi alvó késes fickót elbuktam.
Visszamentem harmadjára a koporsó miat es egy ritual blood 5 volt benne
Aztán feladtam. Megvárják ha majd lesz idom és idegrendszerem hozzájuk 👍
Köszönöm a felvilágosítást 😂👍 -
válasz
snake78
üzenetére
Az így szószerint nem létezik hogy sima root. A root az random generált. Szal nem lesz kétszer ugyan úgy elrendezve.
Kivéve persze ha felírod a glyph kódját és a szerint idézed le.
S erre még rákverehetsz azzal hogy adsz hozzá ilyen ritual cuccokat mint pl bastard of loran.
Ezekkel tudod tovább csavsrni a root chalicet. Lehet cursed ami ugye a fél hp.
Lehet rotted, asszem abba van a több hunter. Van defiled (nemtom hogy kell leírni) ez már nem is tudom mit okoz.
És van a sinister amiben ugye több sinister van. És végül lehet mindezeket egyszerre. Voltam olyanban is, kibírtam nevetés nélkül.
Egyébként mikor nyitod a chalicet vannak ilyen opciók amiket be lehet pipálni. Na azokkal adod hozzá a materialt amitől pl cursed islesz a chalice.
-
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szia!
Elkezdtem a pthumeru ihyll root chalice dungeont 😂
Arra nem voltam felkészülve, higy itt is fél élettel megyek neki a mókának, az is meglepett, higy simán szaladgálnak a Bone Ash Hunterek azon, hogy buktam nem kevés bloodechot a saját hülyeségem miatt azon fel sem kaptam a fejemet 😂Az viszont kellemes meglepetés higy egy hunter ad közel 76000 blodechot
Ez a legjobb farmolos hely ahol eddig jártam eddig -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én annyit voltam ng+ba hogy megvettem a kaszát (ott még nem tudtam hogy chalicből kiszedhető) meg megnéztem a cleric bestet, rutinharc volt gond nélkül.
-
snake78
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én egy kérdést tettem fel amire kaptam válaszokat 😂
Hozzáteszem elgondolkodtató válaszokat 😂👍
A döntés az én kezemben van 😂 -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ott van elszántság! Ne szégyeld. Inkább mi úgymond cheateltünk kicsit.
De egyébként te nem érezted azt hogy elmennek az enyjukba, egy trofiért 3 végigjátszás?
Bár eredetileg én is azt terveztem mert nagyon éltem a játékot de meggyőztek hogy copy pastezzak meghát mint mondtam ott pihent a következő játék attól a pullanattól hogy elkezdtem a bb-t s ez a játék a ds3 volt. -
snake78
tag
válasz
snake78
üzenetére
Valóban itt sokkal kézzelfogható tanácsokat kaptam eddig mint videón megnézni YouTubeon pl a cuesed dungeonos videók kóddal minden ott van csak hat nem használhatóak
Csak akkor amikor megvan hozza a setleg
Ha van serlegem akkor viszont már végig is viszem és nem kell a kód hozza 🤓
Köszönöm a segítséget nelkuletek ez nem menne és nem jutottam volna el idáig 👍
Tegnap megszereztem a vödrös sapkát
Az npc a hátam mögött kicsit meglepett, nem számítottam ra 😂👍
De a vödör megvan 👍 -
válasz
snake78
üzenetére
Trophy nem tud eltünni. A mentést azt felülírod de pont az a cél mert így megint mehetsz másik endingért.
Én is így csináltam.
Volt következő játékom akkor és egy trofiba nem fogok belerakni 3 végigjátszást egy játékban sem.Egyébként nem untat. Szerintem ezért is jó a fórum.
Én jobban szeretek fórumon annyit kérdezni amennyi elég mint spoileres videókban megnézni jutubon ami nekem kell. -
-
válasz
snake78
üzenetére
Ott ahol a pali van. Szét kell taposni előtte 6-7 vermint, ilyen valami féreg. Aztán go dream majd vissza és otthagyja neked a cuccait.
A vermint meg úgy kapod hogy az ő covenant rúnáját berakva ölsz bossokat mondjuk chalicebe.
Asszem impurity a rúna neve de nem vagyok benne biztos. -
válasz
snake78
üzenetére
Akkor jutub meg gugli a barátod mert eueket én se vagom fejből. Egyébként az alap játék platinához nem kellenek a dlc fegyverek.
Nézd mes a shopot hogy megvan e onnan minden.
Meg a táblázatba amit linkeltem ott van hogy melxik fegyver melyik chalicben van.
Vagy van olyan chalice ahol van shop és ott mindent meg lehet venni.
Csak azt nem tudom ez benne van e a táblázatban.
Nézd meg. Jó utánnanézést!
-
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ha már eljutottam idáig akkor megszerzem a trophyt 😂 Az alapot már majdnem 2* végig vittem abból is van meg egy két trophy amit elhagytam, de ez most motivál
Igaz a hintertomb az kimaradt mert volt annyi material ami kellet a többihez
Azt meg tudod mondani melyik az a gem? -
válasz
snake78
üzenetére
Ha a trofira mész akkor mindenképp érdemes megszerezni a legnagyobbat.
Amúgy én csak azt néztem mennyivel növeli a sebzést.
Van egy olyan ami cursed gem, kurvajót ad viszont kevesebbet sebez a kin-ekre. Azt használom mert kin nem sok van a játékban és azokat is elég jól sebzem így is. -
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ez az amin én is gondolkodom
Annyi materialom van, higy farmolas nélkül be tudom fejezni az 5 os dungeonokat.
De nem tudom,hogy meg ér e annyit egy két bloodgem, hogy tovább szenvedjek a többi fél életes dungeonba
Főleg azért mert az amiért elkezdtem a dungeont az a bloodgem volt, de valahogy nem találtam meg azt a húuú gemet pedig van egy pár 6os is ami alapból jó de nekem nem nagyon dob a fegyveremen
De most már a trophyt megszerzem 😂😂 -
-
snake78
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pár halál, 3 Boss után olyan mintha hirtelen fejlődött volna a karakterem vagy 50 szintet 😂😂
-
snake78
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igen tisztább, szárazabb , biztonságosabb érzés 😂
Ng+ ban vagyok amygdalaval már kétszer küzdöttem de itt most az a fel élet az hiányzott
Vannak olyan támadásai amibe párszor beleszaladtam azonnal agyon ütött
Volt olyan hogy meg szinte be se léptem és bumm a fejbe 😂 Utaltam -
-
snake78
tag
válasz
snake78
üzenetére
Szia a beast meg mindig el azóta hagyom kicsit hagy várjon neki is meg nekem is van idom 😂
Viszont a feleletes dungeonban végeztem
Amygdala itt nem volt egy egyszerű eset de legyoztem 👍
Ez egy undorító gusztustalan dungeon volt remelem több ilyen nem lesz 😂
Köszönöm a rúnás tippet itt segített 👍 -
válasz
snake78
üzenetére
Én se a játékot szidtam sose han3m a bwmbaságom.
Rúna meg rajtad áll.
Én az all damage resistet mindig vittem egynek. Oké higy csak 4% de ha nagy pofont kapok anbak a 4%a is több és lehet az ment meg ha már én bamba voltam.
Másik kettő meg általában a +sstamina meg +hp volt mert azokból sose árt ha van pluszba egy kicsit.
De pl +bloid vial rúnát sose használtam mert ha 20ból nem tudok megoldani valamit akkor baj van és akkor a több se lenne elég csak később halnék. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

👍