Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Odamegyek, és agyonbaszom. :-D
Rommal sosincs stratégiám. Azt biztos nem csinálom, hogy a kölkeit egyesével leveszem. Az első fázisa egyszerű, a rakétázásnál kell ügyesen gurulgatni, és elkerülni a faszparasztok böködő lábait.
Ha közel leszek a győzelemhez, lehet ráverek egy kis boltot a vajazóra, hogy ízletesebb legyen számára a halálszendvicsem.
Ez az a bossharc, ami lehet rém egyszerű (bocs, Rom egyszerű), de lehet nagy kínlódás is.
-
törölt tag
Nekem az a bajom a fejszével, hogy - bár nagyon nehezen jöttem le róla - gyorsaságot a nyers erőnél jobban értékelem, magas staminával.
A HA lassú. Lehet, hogy 300-at sebez egy ütésre, de ha ugyanannyi staminával beviszek két ütést a vajazóval, egyenként 175-ért, máris beljebb vagyok.
A három turha tipikusan olyan boss ahol gyorsabb fegyver kell. Nem mondom, hogy nem lehet leverni HA-szel, de nehezebb.
Nem is próbáltam ki sok fegyvert: HA, Ludwig, vajazó, az utóbbi kettőt használom csak rendszeresen. A felét ki se próbáltam egyáltalán.
-
törölt tag
Nahhh, segitett a tegnapi video, parry a kulcs. Regen elveztem igy harcot, mint most este, negyedikre lement a harom turha.
Elsore a fogpiszkalost vertem le, csunyan alaztam parryval. Aztan jott a tuzzsonglor, szegeny az is megkapta a magaet. A veget a gyertyas kocsog zarta, az a legbutabb.
Holnap este felteszem rola a videot, csak ma valamiert nem engedte a YouTube fiokot osszelinkelni a PS4-gyel. Pedig kiirta haromszor is, hogy sikeres linkeles, aztan megsem ment.
Fasza harc volt, most mar nem lesz mumus a harom turha.
Vajazoval toltam, a vegen kis bolt buff.
-
wierra
senior tag
válasz
üzenetére
Én azt úgy csináltam, hogy nagyjából ugyanannyit vertem le mindegyik HP-jából.
Mert ugye ha az egyiknek levered teljesen a HP-ját, akkor a maradék kettő következő fázisa nagyon durva lesz.
A kirkhammer kard részével ütöttem őket, mert az elég gyors és egész jól sebez.Persze ez nem NG+ volt.
Nálam tegnap került boncasztalra The One Reborn. Nem volt túl nehéz.
-
törölt tag
Na, a RDR2-ig ismét elővettem a játékot, ez már a hetedik nekifutás, ezúttal a gyengébb karakteremet vittem át NG+-ba.
Cleric elsőre, Geszkony fater vagy ötödikre, BSB elsőre, Amelia negyedikre feküdt.
A három turha viszont megakasztott egyelőre. Gyűlölöm azt a bosst. Egyszerűen kevés a 24 vial hozzá nekem. Már kettőt lemészároltam, és egynek volt csak kb 5 centi HP-ja, amikor elfogyott a fiola, és móresre tanítottak.
Sosem tudom eldönteni, hogy lockolva, vagy anélkül érdemes ezt megcsinálni. Meg milyen sorrendben. Először a tűzgolyós faszt kéne leszedn szerintem, mert neki van ranged attackje. Utána a kardost, a végére a gyertyást. A tűzgolyóst leszedem, oké, és onnan kezdődik a baj.
Sajnos a vajazóm csak 9-es, a fejsze 10-es. de az meg lassú ide. Tegnap derült ki számomra, hogy a katanast parryzni is lehet, ma este majd úgy próbálom meg.
Tegnap belement két órám, de ők nyertek.
Utálom.
-
wierra
senior tag
válasz
üzenetére
Helyzetjelentés a frontról.
Nightmare Frontier ~90%-osan bejártam, Amygdala viszonylag stresszmentesen elmúlt. 90%, mert az alsó, lápos-mérgező környezetben lévő, frenzyző megaagy g*citől a falra mászok.
Közben csinálgatom a Chalice-eket is. Tegnap fejeztem be sűrű anyázások közepette a Central Pthumeru Chalice-t. A Pthumerian Descendant kellemetlen ellenfél volt, főleg úgy, hogy nem volt nálam egy darab blood vial sem. Feltankoltam, egyből más lett a "leányzó" fekvése.
A Keeper of the Old Lords-ot viszont sokadik nekifutásra ugyan, de sikerült blood vial nélkül is megfingatni.Irány az Unseen Village (vagy Lecture Building L2)!
-
törölt tag
Még annyit, hogy észre fogod venni, ha behívnak (vagy neked sikerült behívni), mert egyrészt kiírja, hogy "Discovered the chime of a beckoning bell/resonant bell" majd néhány másodperc múlva megjelenik a világodban a csóka, vagy téged szippant át egy másik világba.
Ha nem veszed észre, akkor valamit nem jól csinálsz

-
törölt tag
Alapszabály, hogy téged csak olyan bosshoz tudnak behívni, amit te már levertél. Amit még nem, oda nem tudsz menni.
Rém egyszerűen működik:
Ha te szeretnél segítséget kapni, megállsz a boss bejárat előtt, és csengetsz az egyik típusú csengővel, ha pedig egy bossban szeretnél valakinek segíteni, megállsz megint csak (az általad már levert) boss bejárata előtt, és a másik típusú csengővel csengetsz.
-
wolf13
őstag
Azt , hogy veszem észre , ha valaki idegen csengővel invitálna ?
Ha pl egy Boss előtt behív és nála lerendezzük, attól még nekem ugyan úgy le kellene vernem ?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
üzenetére
Én se próbáltam, csak valahol láttam videóban.
Eszembe sem jutott volna felmenni harc közben. Szépen el lehet akadni a sírkövekben amíg ki nem tapasztalja az ember merre érdemes menni. Ha így sem megy még mindig ott van a zenedoboz opció. Én csak egyszer próbáltam ki, hát eléggé easy úgy. -
wolf13
őstag
PS+ idején kivittem a játékot, és ott le is tettem egyelőre a játékot. Most , hogy 3 hete újrakezdtem , NG+ -al, döbbentem rá , hogy elpuhultam a Spiderman és Gow alatt. Már nem számolom hányszor véreztem el Father Gascoigne-nél. Amúgy gondolom a bossok is erősebbek lettek, de ennyivel ? Tápolnom kellene magam ? Most 94 -es szinten vagyok. De tegnap már farmolnom kellett , mert kifogytam szinte mindenből.
-
wierra
senior tag
válasz
üzenetére
Nah, bekóstoltam az öreg Mártirt, egyelőre jegelem. Nem vagyok elég combos hozzá.
Viszont van hozzá shortcut; lifttel a könyvtáron keresztül.
Szóval visszatértem a pókhoz és L75-ön másodjára viszonylag simán sikerült eliminálni.
A Nightmare Frontier map-en a hunterek, akik a véremet akarják, azok NPC-k? -
Yodamest
veterán
válasz
üzenetére
De a "meglett elsőre" dologgal kapcsolatban tisztázzunk valamit, mégpedig hogy az nem feltétlen jelenti azt, hogy másodszorra is meglenne. Lehet csak jól jött ki a lépés vagy épp olyan relax állapotban volt akármi lehet. Nekem is volt már a soulsborne szériában hogy egy amúgy nehéznek számító boss elsőre lement, nem is értettem miért szenvednek vele sokan, aztán persze második végigjátszásnál vagy 20X neki kellett menjek...
-
LucentTwo
tag
válasz
üzenetére
Azért nem mindegy, hogy Kosnál a fullhp-mal, nem volt olyan hitje ami one shot-olna. Viszont Watchdognál a felehp-val két támadása is one shotolt, ha egyszer is benézted akkor vége volt.
Meg mindenkinek más moveset-es boss nem "esik kézre". Sokaknak nehéz a skillesebb bossokat leverni és szenvednek velük, én meg azokat élvezem leginkább.
-
-
sp8787
addikt
válasz
üzenetére
Pedig ez eleg egyszeru.Kos-nal tobbszor hibazhatsz mig egy Cursed Chalice-ben egyszer sem ha olyan a builded.
Amikorra az emberkek Kos-hoz ernek gyakorlatilag elsore hozni kellene. Az FRC dugig van nala sokkal nehezebb bossal.
A gemfarmolas az meg egyeni dolog valoban de van par gemfarmolas ami sokkal nehezebb mint az alapjatek+DLC barmelyik fokozaton is nezed.
-
-
LucentTwo
tag
Egy hete kezdtem el folytatni a játékot. 3.dik chalice-ban jártam mikor félbehagytam, illetve még a DLC volt hátra. Azóta a DLC kitolva, Kosnak kellett nekimenjek a legtöbbször, de nem volt vészes, kb a 10.-dik próbálkozásra sikerült.
Számomra eddig a legnehezebb boss Watchdog volt, kb 5-6órát szenvedtem vele.

Most már az utolsó chaliceban tartok, elvittem az első bossig Lassan már a végére érek és meglesz a platina.
-
sp8787
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
A Chikage az Bloodtinge abba Blood Attack 31.5 kell vagy nem kell ha nem minmaxolsz
"The Chikage deals physical damage in normal mode and blood damage in transformed mode, not both types at once. Moreover, the damage in normal mode scales with Strength and Skill, whereas that of transformed mode scales with Bloodtinge.
Blood gems that boost physical damage will increase both the physical and blood damages of this weapon.".
-
Scholes9
nagyúr
Uhh NG5+-on Ludwig elsőre. Meg is lepődtem, nagyon élvezetes fight volt
Laurence és Kos nekem sokkal nehezebbek nála. -
törölt tag
Odamész a sírkő elé, és rányomsz, hogy create. Csak akkor tudod, ha már megvan hozzá a szükséges kelléked. Mindegyiknél írni fogja, hogy milyen item kell hozzá, és hány darab abból.
Az első a Pthumeru lesz, és simán végig mész rajta. 1-5-ig van a nehézségük. MIndegyik csalisz többrétegű, maximum 4. Mindegyik szint végén vár egy egy finom boss.

A felépítése ugyanaz a csaliszoknak típusonként, már simán tudni fogod egy idő után, hol húzd meg a kart, ami az ajtót nyitja a bosshoz.
Nem mindegyik kell a platinához, csak ezek:
-Pthumeru Chalice (3 layers)
- Central Pthumeru Chalice (3 layers)
- Lower Pthumeru Chalice (4 layers)
- Ailing Loren Chalice (you need to find two "Bastard or Loran" items, needed to create the next dungeon - you could find these as early as the first layer, or much later, but play at least until you find the Beast Claw weapon in Layer 2)
- Defiled Chalice (3 layers - you have half HP throughout this dungeon, which makes the bosses *brutal*)
- Pthumeru Ihyll Chalice (3 layers, Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is at the bottom)Mert ugye platináig már meg nem állsz, az hét szentség!
-
wierra
senior tag
válasz
üzenetére
Tegnap múlt idő lett a Darkbeast Paarl és a Három Turha.
A villanyos lépegető viszonylag egyszerűen megadta magát, talán harmadikra (baltával).
A Három Turha kicsit keményebb dió volt, talán hetedik-nyolcadik nekifutásra tudtam elfenekelni őket (Kirkhammer kard részével).
Tegnap (ma éjjel) belekóstoltam még Byrgenwerth-be, de az épületben a huntress egy varázslattal meggyőzött arról, hogy ideje fellőni a pizsamát.Jelenleg 65. szint fölött és 70. szint alatt vagyok valahol.
Ez a Chalice Dungeon-ös oltár hogy működik? -
sp8787
addikt
válasz
üzenetére
1. Ezert van a 2 HP runa.
2. Ezert van a 3X27.2 gem
3. Ezert van a Stamina meg Hunter runa. 15 Endurance-al nem mondom ,hogy siman de vegigmentem nem csak az alapon hanem szinte az osszes chalice-en plusz a DLC-n.Azaz minden gembol, runabol a maxot ki tudtam szedni.Egy alacsonyabb BL build-el sokkal elvezetesebb a jatek.A NG+-ok az egvilagon semmit nem adnak hozza a jatekhoz.
De mondjuk azt hozzateszem ,hogy sztem.
-
törölt tag
Hát sajnos nem könnyebbek. Az igaz, hogy bizonyos szintig könnyebb, de próbáld meg 5 felett bármelyik bosst, nagyon sok közülük one hit killes, oszt már véged is.
Arról nem beszélve, hogy sokkal több a HP-juk is, sokkal több ütés kell hozzá, hogy meghaljon, mert a statisztikáid nem fejlődnek már annyira, hiába 50 mondjuk a staminád, tolhatod te azt feljebb, semmit nem ér már felette.
Amúgy meg hogy ne lenne értelme az NG+-nak, ha valaki többször végig akarja játszani a játékot, akkor mindig az első végigjátszást nyomja, nulláról?
-
sp8787
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
NG+6(NG,NG+,NG+2,NG+3,NG+4,NG+5,NG+6 = 7 playthrough) a max amig skalazodik amit egyebkent sokan eloszerettel NG+7-nek hivnak.
Persze mehetsz tovabb csak ugyanaz marad minden.Amugy meg tokmindegy mert a FS minden jatekaban a NG+-ok konnyebbek mint az alapjatek. Tokfolosleges NG+-ba menni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
üzenetére
Kicsit én is meglepődtem, pláne, hogy full egyedül lement, aasszem eddig mindig hoztam npc-t segítségül, de most nem találtam meg hol kell megidézni, és így is sikerült leverni
Szerintem Laurence lesz a következő, az előző végigjátszásban valamiért kifelejtettem és hiába opcionális, most meglátogatom 
Ja annyi kérdésem lenne, hogy van ez az NG+ dolog? Meddig megy a számozás? Végtelenségig lehet NG+ játékot kezdeni?
-
-
Scholes9
nagyúr
Haladok NG4+-ban az alap játékban lassan a vége jön

Gondoltam közben benézek a DLC-be is, de Ludwig nagyon brutális. Azonnal szét szed

Számomra sokkal nehezebb a DLC, pláne Kos, az alapban sok boss elsőre megvolt nemrég

-
torik
senior tag
válasz
üzenetére
Amelia lenne a mérföldkő?
amikor toltam esküdni mertem volna hogy Rom lesz a vízválasztó
igaz az sem kimondottan nehéz volt, inkább hosszadalmas, ha p2-3nál elbukod, rémálom újrakezdeni 
Az árnyék trió meg nem volt vészes ng-ben, cleric beast mellett az volt az egyetlen boss amelyik nekem elsőre lement, persze gyanítom nagyban házzájárult ehhez az is hogy jó sorrendben sikerült kifognom őket.
-
törölt tag
Az a baj, hogy ez a játékélmény olyan, mint a drog, beissza magát beléd, és utána mindig ezt keresed majd. Soha semmi nem fog ILYEN játékélményt nyújtani, mint ez, és ezt fogod keresni/hiányolni mindenben.
Hiába játszol majd UC4-gyel, God of War-ral, RDR2-vel, bármivel, jó lesz, szép lesz, de nem adja meg azt az izgalmat, mint ez.
Úgy behúz, hogy többé nem ereszt.
Már produkálod is a kezdeti tüneteit. :-D
-
wierra
senior tag
válasz
üzenetére
Így visszagondolva nem volt nehéz harc, csak meg kellett tartani a megfelelő távolságot, figyelni kellett a támadására és a stamina szintre. Türelemmel és kitartással (nameg sok-sok tanulással-> hibázással) nagy sikereket lehet elérni.
A legnagyobb szívás, hogy lenne mit emellett még küldeni (UC3, TLoU stb.), de nem visz rá a lélek, hogy ne a BB-t indítsam el.

-
wierra
senior tag
Vicar Amelia tegnap 19:53-kor megszagolta alulról az ibolyát. Semmi extrát nem használtam, viszont sikerült ügyesen vetődni és sokat sebezni lábra saw spear-rel, aminek hatására visceralozható állapotba került.
Jöhet a Blood-Starved Beast.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
A tüzet nem szereti, és legyen nálad Antidote, a második fázisában kellhet.
Amúgy Pungent Blood Cocktail kell neki, bemész az arénába, elcsalod a sarokba, odabaszod a cocktailt, rámegy, téged békén hagy, és már nyomod is a visceralt neki.
Ezt megcsinálod még egyszer, és gyakorlatilag kész a fight.
(haha, könnyű ezt mondani, én sosem így csináltam meg).
-
törölt tag
Nem akarom elvenni a sikerélményt, de a boszorkányok egy vicc. Olyan még nem volt, hogy ne elsőre vágtam volna le őket, még NG4+ban is.
Igen, onnan kell majd átmenni, de ehhez egy itemre lesz szükséged. Ha akarod elmondom mi az, és hogy jutsz hozzá (magadtól nem jössz rá, az biztos), vagy guglizd meg.
Annyi clue, hogy a Forbidden Woods-on át vezet hozzá az út.
Amúgy Cainhurstben vár a játék egyik legkeményebb bossa.
-
wierra
senior tag
Ma éjjel elhullottak a hemwicki banyák is. Meglepően egyszerű volt lepofozni őket. Ezzel együtt kipucoltam az körzetet is.
Láttam a térképen, hogy Hemwickből lehet majd átjutni a Cainhurst kastélyba? Mert egyelőre csak egy leomlott híd(?) van a helyén.
Kezdek ráérezni a ritmusára, a durva sebzésű ellenfeleket is simán le tudom gyalulni, ha van elég hely hozzá.
-
törölt tag
Lejár a napoban a Plus-szom, így nem tudok coopolni, pedig a napokban ez mindennél jobban lekötött az alapkarakteremmel.
Tök érdekes, eddig mindenhol sikerült mennem segíteni, kivéve a három turhát, pedig szerintem az az egyik legnehezebb boss a játékban. Ott soha nem hívtak be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Willem nagypapit is fejbe kólintom azért mielőtt leugrok. 

. Amint lesz olyan időszak, amikor nappal (értsd: nem hótfáradtan, dekoncentráltan, és kifolyt szemekkel) tudok vele foglalkozni, előre veszem a sorban.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)