Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz psycroptic #2996 üzenetére
Gondolom csak a következő végigjátszás alkalmával. Egy igen jó runát kapsz a végén, érdemes megcsinálni.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Kingcold
aktív tag
válasz Kingcold #2992 üzenetére
Megvan a megoldás: OY kapuja után nem balra, hanem előre és jobbra le kell enni. El is felejtettem mennyit erősödött a karakterem, így simán túl él egy kis zuhanást a szembelévő létra mentén.
Így már szabad az út BSB és majd Djura és később Adella felé.Frissítve:
Mégse, zárva az épület hátsó ajtaja ahonnan az utcára juthatok a vérfarkasokhoz..[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Henryk-nél véletlen megöltem Eileen-t is. A questjét nem lehet valahogy újra indítani? Nagy érvágás, hogy nem tudom folytatni?
PSNID: Tomy83PS
-
ThySoul
senior tag
Na tegnap kezdtem a DLC-t, most tartok ott, hogy csak orphan of kos maradt. Ludwig volt eddig a legnehezebb, az volz vagy 15 try, laurence 5 volt vagy 6, maria meg a napraforgó elsőre lement.
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2992 üzenetére
Jaa. Hát úgy kell eljutni BSB-hez, hogy nem ölhetsz meg egyetlen enemyt sem, amikor Djura lát. Ha nem lát az nem baj. De a franc tudja, hogy mikor lát. Szóval fuss el a bossig.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kingcold
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2990 üzenetére
Pedig jól írod. BSB kill az első. Utána a zsákos megöl. Onnan már mehetsz a Paarl bosshoz.
Nem kevered te a BSB és a Darkbeast Paarl bossokat?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem találtam egyértelmű leírást, így segítség kellene.
Barátkoznék Djura val, így nem léptem be OY területére. De ennek feltétele, h a Dark Beast Paarl megölése után, hátsó bejáraton keresztül közelítsem meg őt. De a Hypogen Gaol nem érhető el, míg nem végeztem a BSB el. Amit nem értek, h hogy oldható meg, ha csak a megölésével bukkannak fel a zsákos emberek, kik ugye első körben vihetnek el HG hoz? -
ThySoul
senior tag
Na ludwig kicsinálva. Buffok nélkül kb életem végéig tartana a harc, de pellettel és bolt paperrel egész könnyen meglett.
-
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2982 üzenetére
Engem megtámadott a szuka mikor oda értem a klinikára. Fájó szívvel vágtam le, mert jó bige volt.
-
Kingcold
aktív tag
Arianna n tudok segíteni valahogy ( jelenleg OC be küldtem)? Mit tegyek, h ne öljem meg? Arról tudok, h ne legyen majd nálam a vére, ha Adella is érkezik majd.
-
.LnB
titán
válasz Scholes9 #2980 üzenetére
Nagyon meglepődtem mikor betévedtem hozzájuk. Volt nálam vagy 40k echo. Gyors Bold Hunter's Mark-kal mentem is ki onnan. Nekem az még sok echo-nak számít. Aztán igazán bissfight-hoz se volt kedvem. De gondoltam megpróbálom, és mikor láttam, hogy nem is nehéz, hát végignyomtam.
Most már Rom következik azt hiszem. Vagy van még valaki akit kihagytam útközben?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2978 üzenetére
Ja értem. Én a witch-re asszociáltam. Csak arrafele semmilyen Witch-csel nem találkoztam, azért nem értettem.
-
.LnB
titán
Megtaláltam a Darkbeast Paarl-t. Hát őt már csak így elsőre levertem: [link]
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2973 üzenetére
ML-hez elvileg már mehetek. Majd megnézem. Unseen Village meg nem tetszik. Most majd elmegyek Yjosefkához előbb.
-
.LnB
titán
Meg akartam keresni egy boss-t a Forbidden Woods-ban. Aztán úgy eltévedtem, hogy bele futottam a Hip-Hop Boyz-ba. Ez is könnyű fight volt nagyon. Kb harmadjára meg is lett: SoY fight: [link].
A video elején mutatom a statokat. Úgy állok most.Egyébként a Darkbeast Paarl boss-t kerestem. És Martyr Logarius-szal sem futottam még össze. Azt hittem mostanra már mindkettőt legyőzöm.
Egyébként tudom, hogy mindegy a ruha. De statok alapján még mindig a Hunter cucc tűnik a legjobbnak. Lesz annál egyáltalán jobb?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #2970 üzenetére
Mert csak egy volt. És nem lett volna kedvem farmolni ha halok. Gondoltam, csak meg lesz nélküle is.
-
-
wierra
senior tag
válasz Kingcold #2965 üzenetére
Djura wiki
Hogy merre kell kerülni úgy, hogy Djura ne lásson meg, arról van fent jópár videó a YT-on."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2967 üzenetére
Nem tudom, hogy a két quest-nek van e összefüggése. Nem találok erről semmit. Szóval egy nálam tapasztaltabb fórumtársunk majd megmondja.
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2965 üzenetére
Majd a Rom fight után kell visszamenni oda, ahol Amelia-t legyőzted. Ott lesz a bejárat előtt.
-
Kingcold
aktív tag
Elindítottam Eileen quest jét. Végeztem Henryk el. Mire figyeljek ezentúl, h ne szúrjam el?
Gondoltam megyek Amelia hoz, majd Hemwick boszihoz. Utána elvitettem magam Unseen be, és lerendezem az Elektromos és Mérgezős rohadékokat. Így barátkozhatnák Djura val, ha jól sejtem. Old Yarham kapuját még csak ki se nyitottam.
Ez a rövid távú terv. Okozhat e gondot ez Eileen nek? -
.LnB
titán
Na a mai progress-em:
-Meghalt Hedvig a temetőben (Eileen quest)
-Meghalt Witch of Hemwick. Kellett a Rune tool. Erről nem csináltam videót mert méltatlan a BB-hez az a bossfight.
-Meghalt a BST (videó) Ezt eléggé ellazáztam most, nem volt nehéz fight, nem is koncentráltam annyira.
-Meglett pár rúna (3), de még semmi komoly, a Moon és a Heir van használva.
-Meglett a Ludwig's Holy Blade fel is fejlesztettem amennyire tudtam (2 gem-es most)
-Eljutottam Yahar'gul, Unseen Village-be.Old Yharnam elég hamar meglett. Kipucoltam teljesen.
Amivel rengeteget szívtam az a gravity tower volt. Az, hogy lejussak az aljára. Rengetegszer leestem ott. Viszont eljutottam az Abadoned Old Workshop-be. Nagyon hangulatos hely.
Ezt meg csak úgy: Ikrek
Találtam egy ilyen rucit: [kép] Nem tudom mennyire használható, de jól néz ki.
Statokkal is elég jól állok, meglesz a 30 VIT nemsokára, aztán jöhet a STR. Ludwig's Holy Blade igényel valami külön statot amit az Axe nem?
Mára ennyi, ha holnap délelőtt is alszik a gyerek, akkor remélem tudok megint sokat haladni.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz markknight #2961 üzenetére
Nagyjából mindegy, hogy on/offline játszol.
Ha online vagy, akkor be tudsz idézni olyan játékosokat, akik a helyszínen tartózkodnak, hogy segítsenek egy bossfight-nál pl.
Bár ilyen segítséget csak gyerekek vesznek igénybe...[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
markknight
veterán
Online vagy Offline módban érdemes játszani? Beújítottam a játékkal, csak nem tudom pontosan, hogyan működik. Dark Soulsokkal nem játszottam, de ennek tetszett valahogy a világa.
-
Kingcold
aktív tag
Baxus.... Ha elviszem a kislánynak a brosst, akkor nem küldhetem el biztonságba, és buktam a megmentését?
-
BOBAKILL
őstag
Ez a 2.karakterem sima gamen. Az összes video sima game. Van egy ng++os is de azt egyelőre hanyagolom.
Melyik ruci? a csicsásat azt cainhurstben leled meg majd. Nekem bejön.
Sokat úgysem számít a ruha. Ha ügyes vagy ruha nélkül is lehet boldogulni. Talán a mérgezés elleni ruha hasznos pár helyen. -
törölt tag
Bármit is ír a kisokosod, én tudom, hogy én sokkal jobban érzem magam játék közben 40-es staminával, mint amikor 15 volt. Hiába a gem, meg hiába a rúna, akkor is.
Persze most előtúrhatsz a guide-ból mindenféle statisztikát, nekem is meg van a guide könyv formájában. Ettől még nem fogsz meggyőzni arról, hogy egy teljesen kezdő számára mit számít a stamina, meg mit nem számít.
Az, hogy te 25. végigjátszásra már beéred 15 staminával, lehet. De egy szűz játékosnak, akit az első sarkon az első mob bedarál, nagyobb kincs nincs, mint a stamina.
10-esre a fegyvert a játék végén tudja felhúzni, miután a bloodrock-ot megtalálja.
-
.LnB
titán
válasz BOBAKILL #2953 üzenetére
Amit linkeltél az sima alapjáték bossfight? Vagy NG+már? És mi az a ruci rajtad?
Ez a boss lesz nekem a következő pont.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kingcold
aktív tag
Én gyúrtam az arcane ra, most 22 ön áll. Lesz ez több is, most ez az elsődleges cél. Megéri! A Moonlight Sword meghálálja rendesen.
BOBAKILL:
Köszi a vidiket![ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Hali srácok!
Aki szereti nézegetni a videjjókat, az nézegetheti az enyémeket is ha akarja: [link]
Pár bossharc jól sikerült, mások meg nem annyira.
Most majd Ludwig jön basszus.... nem kedvelem.
Ahelyett hogy kivitték volna tanyára őrködni, itt hagyták idétlenkedni a templomban.Ha kimaxoltam a Darksiders 3-at akkor folytatom a BB-t is.
-
sp8787
addikt
válasz #10186752 #2948 üzenetére
"Inkább a többi attributom totál felesleges.....arcane, és a fegyvertől függően skill vagy strength."
"Sokkal több HP-ja van a bossoknak"
6%-al az elejn majd a vegen 1.45%-al!!! mikozben neked mar +10-es fegyvered van,gemek az alapjatekbol...etc. A Physical attack 2.5%-rol megy 1.1%-ra a vegere na abbol lesz am a komoly OHKO a +1.1%-bol.Veled nem targyalok csak hablatyolsz meg zoldeket beszelsz.Egyertelmuen latszik ,hogy csak egy kimaxolt buildrol van tapasztalatod. Ertsd a jatekrol nem tudsz tul sokat.
-
.LnB
titán
De, én kajak azt hittem, hogy te már az első végigjátszás során ezekkel toltad végig. Hát annyi óráid vannak ezekben játékokban, azt hittem valami isten adta tehetség ez.
-
-
törölt tag
Hogy a viharba ne lenne lehetőség rá! Beállsz Ebrietas csigás seggébe, és ott ütöd kedvedre, ameddig akarod. Mindig csak a stamina szabott határt, hány ütést viszek be neki hátulról.
Szintem minden bossnál van lehetőség arra, hogy ennyit moss be neki egy gyors fegyverrel, pl vajazo.
Inkább a többi attributom totál felesleges: luck, arcane, és a fegyvertől függően skill vagy strength.
-
.LnB
titán
Egyrészt normális. Viszont másrészt, ha te úgy ajánlasz buildet (Amiért nagyon hálás vagyok egyébként), hogy számolsz a két rúnával, de én tudatlanul tuti nem tudom őket begyűjteni, akkor lehetnek belőle apró problémák. Most szerencsére nem volt, de más ilyen must have itemről jelenleg még nincs tudomásom. Szóval ha legközelebb tanácsot kérek tőled, akkor vedd figyelemben.
hóhó most nézem a linkeket, na ez hasznos lesz, majd átrágom magam rajtuk. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Elsore en se olvastam csak nagyjabol es kb. igy voltam mint te. Sztem ez igy normalis.
Utana mar persze figyeltem nagyon es ezek alapjan terveztem elore.
Progression Guide
Game Progress Route -
sp8787
addikt
válasz Kingcold #2944 üzenetére
Emlekezetbol a Hypogean-ba kell elvitetned(hagyod magad agyonveretni a zsakossal) miutan lenyomtad a Blood Starved Beast-et magad, mielott lenyomod Rom-t.Mikor masodjara eljutsz Hypogean-ba akkor mar nem lesz ott.Arra figyelj ,hogy vmilyen papi ruhat(pl. Gascoigne-e is jo) kell viselni maskulonben csak mummog.
-
Kingcold
aktív tag
Köszi! Odafigyelek, ill. bármely NPC vel találkozom, azon nyomban olvasom a wiki t.
Nem nehezebb a NG+ sokkal, de azért a 2 farkas a hídon majdnem bedarált elsőre. De csak majdnem...
Ill. eddig azt hittem csak legenda, de tényleg, behívható segítségként.Gascoigne
Egy dolog piszkál kicsit, Adella ra egyáltalán nem emlékszem. Elképzelhető, h bármi okból teljesen kimaradt? -
.LnB
titán
Beszéltem vele. Az nem tiszta nekem, hogy akkor rögtön vissza kellett e volna mennem. Vagy ha ma belépek és odamegyek akkor is ott lesz e a Hunter. Este majd kiderül.
Tudom, hogy van wiki. Csak így elsőre még a wikin is nehéz kiigazodni most. Valószínűleg ezt te nem érzed át, mert vagy rég volt már, vagy souls tapasztalattal játszottad már a BB-t. Ezt nem kötözködésből írom, csak a magam védelmében. Amiket eddig össze tudtam magamnak tenni az is a lore olvasás miatt van. (Bár azt se olvastam direkt végig a spoilerek elkerülése miatt.)
-
sp8787
addikt
válasz Kingcold #2940 üzenetére
A te esetedben mar mindegy. NG+-ban csinalj meg mindent ami a platinahoz kell es Eileen-re figyelj oda. Rom utan egybol meg tudod szerezni a Hunter Rune-t.Nem kell aggodni a NG+ sokkal konnyebb mint a NG.
Trukkozve meg lehet csinalni a platinat 1 vegigjatszasbol.
1. lemented a save-t egy pendrivera
2. bemegy 1-so befejezes
3. visszatoltessz
4. bemegy 2-ik befejezes
5. visszatoltessz
6. elpattintod a 3 kzs-t, bemegy es 3-ik befejezes
7. ha nem akarsz NG+-ba menni akkor visszatoltessz -
.LnB
titán
Remélem nem csesztem el az Eileen questet. Mert Amelia fight után dumáltam Eileen-nel (megkaptam az emote-tot). Viszont nem tudtam, hogy le kell menni a temetőbe. És nem mentem, mert nem is tudtam róla. Este megyek, remélem ott lesz még az a Hunter akivel harcolni kell. Mert ha akkor rögtön le kellett volna menni, akkor buktam sajnos.
Na, de ilyen dolgokba segíthetnél előre, hogy ne misseljem őket. Nehéz ám így BB szűzként az élet.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz Kingcold #2933 üzenetére
Elpattintod a 3 kzs-t > bemegy lenyomod G-t > kihuntermarkolsz
Es voila mindjart megveheted a kaszat es NG-ben maradsz. Igy szokas normal buildet csinalni mivel az egvilagon semmi ertelme nincs NG+-ba menni.
Vagy egyszeruen megveszed vmelyik verziot a chalice-ekben.Akkor ezekszerint erted ,hogy Eileen quest-jerol van szo es lemaradtal a Hunter runarol.
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #2935 üzenetére
Oké, nem kötözködésből kérdeztem. Hanem akármennyit olvasok, kevesen lövik be elsőre 40-re. Mármint az ilyen BL 60 körüli szintekhez.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mindenki úgy játszik, ahogy akar.
Én továbbra is azt mondom, hogy hiába van bármilyen OP fegyvered, cuccod, ha nincs állóképességed, hogy az ütést bevidd, szart se ér.
Egyáltalán nem mindegy, hogy egy bossharcnál három ütést, vagy nyolc ütést tudsz bevinni egy sorozatban. Három után ott állsz bután, míg visszatölt, és addig bedarál esetleg, míg lehet, hogy pont az a két három ütés hiányzik a végéről, hogy elfeküdjön. Ezért kell a stamina. És ehhez a 20 lófasz.
-
Kingcold
aktív tag
Értem!
Jelen játékban igyekszem megovni mindenkit (kivétel a bekötött fejű sutyerák az malom párkányán)
Igyekszem odafigyelni mindenkinkre persze, van akinek a megmentését könnyebben el lehet szúrni?
Végső harc: [link]
Amúgy a kaszát nem kaptam meg. Gondolom a csápos kreatúra legyőzése után lesz rá módom. Őt, hogy hívhatom ki? Ill. megvan a 3 köldökzsinór. Azokkal hogy s mit kellett volna kezdenem?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #2931 üzenetére
De most mindenhol azt olvasom, hogy Endurance elsőre bőven elég 20-on. Sok helyen ugye 15-re írják.
Te miért 40-et ajánlasz?
Úgy gondoltam, hogy hagyom az Endurance-t így egy ideig. Most VIT 30-ra, aztán STR 25-re (vagy 30-ra). Az után meg húzok skill-t. a visceral dmg miatt.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Köszi.
Úgy nézem akkor picit túltoltam most az Endurance-t. Na mind1. Akkor most a 30 Vitality lesz a cél, úgy látom az a fix pont minden build-nél.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz Kingcold #2928 üzenetére
Nem. Ha kinyirtal minden NPC-t mivel ezt irtad akkor vele biztos nem talalkoztal.
The Bloody Crow of Cainhurst -
sp8787
addikt
Szepen odakattintasz a Build Templates lapra es ott megnezed a Pure Strength vagy amilyen buildet akarsz.
-
.LnB
titán
Na így állok most:
Mit ajánlotok? Merre tovább a statokkal? Amelia után vagyok még mindig. Old Yharnam következik lassan.
Bocs, hogy így konkrét segítséget kérek, de szeretném effektíven kihasználni a kevés játék időmet és nem elbaltázni a buildet.
-
.LnB
titán
válasz Kingcold #2921 üzenetére
Frankón néz ki az a ruci. Kicsit csajos, de attól még hangulatos.
Én olvastam sokat a lore-ról, és ott volt benne olyan sztori, amit ilyen mellékküldetések mesélnek el. Ezért gondoltamyhogy nem ölök meg mindenkit.
Egyébként tényleg nem bánnám, ha sztori szempontjából kicsit jobban fogná a kezemet a game. Mert megértem, hogy a többszöri végigjátszás miatt vannak így a dolgok. De lehet, hogy nekem egy is elég lesz. Van még talonban pár játék ami meg van véve és be kellene pótolni őket. Persze most nagyon tetszik a játék, csak több végigjátszás most lehet nem fog beleférni. Persze előbb jussak egyszer végig rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
Én minden NPC t megöltem.
Adella az akire pl. totál nem emlékszem már mit is tettem (vagy nem tettem) vele
Apropó! Már csak Geham maradt...
[link]
Valószínűleg gyilok lesz a sorsa (ha esetleg volna más út is)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz BOBAKILL #2919 üzenetére
Igen, néztem mit kellene csinálni. De mivel már öltem azon a területen, így már bukó. Ma ha lesz energiám körbejárom a Catherdal területét még. Aztán holnap haladok tovább. De nem Old Yharnam felé tervezem még mindig.
-
BOBAKILL
őstag
Djura-t barátságossá lehet tenni ha nem mész arra, hanem kerülő úton egy helyről el lehet jutni vissza, természetesen egy bosson át. Tropy is jár érte. Ha lövöldöz akkor már nem barátkozik, nem szabad bemenni a területre. Majd NG+on megcsinálod.
Érdemes egyszer legyakni az összes npc-t, némelyik dob jó cuccot. -
.LnB
titán
válasz #10186752 #2917 üzenetére
Hát azért 8run-ból legalább egyszer megkérdezhetted volna őket, hogy miért állnak ott olyan búbánatos fejjel?!
-
Kingcold
aktív tag
válasz #10186752 #2910 üzenetére
Nem a Bone Ash öltözetre gondoltál? Annak elég nagy a tűz ellenállása.
Itt egy próba:
[link]
Moonlight val nem is olyan rossz érzés oldalba vági a rohadékot.Ulthanito
Akad pár. De ne aggódj, nekem is az első köröm. Simán úgy alakult, h meg kellett ölmöm az öregfiút. .
Pontosabban megölte magát, lebukfencezett a toronyból.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #2913 üzenetére
Az számít egyébként, hogy Djura már nem lehet a haverom mert lövöldözik rám? Sok ilyen dolog van a game-ben még? Ezt se tudhattam előre sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kétharmadig nagyon sima és nyugodt harc volt, ott egy kicsit megrekedtél. A végén szerencsére bevitted neki a visceralt, onnan már nem volt menekvése. De az utolsó harmadban kicsit megrekedtél, kaptál és vagy három hatalmas maflást.
Arra figyelj, hogy NG+ban, illetve talán felette egy szinttel és után az ilyen maflás instant halál lesz.
(csak mondom, hogy a vajazóval sokkal hamarabb kinyírtad volna, mert ide gyors fegyver "jó")
//mobilon sikerült
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #2906 üzenetére
Poti az a health potion.
Szakítás meg a parry.De akkor írd le, hogy a BB hivatalos szótára szerint melyik kifejezéseket használjam erre. Mert a parry-nek is van valami másik "neve".
-
Kingcold
aktív tag
Laurence vel szívok már tegnap óta. Az utolsó fázisában csak hébe-hóba tudom oldalról megpöckölni, mikor éppen a láva okádással van elfoglalva. Nem számítottam arra, h lesz egy ennyire passzívan defenzív boss.... Ugye megközelíteni se egyszerű.
-
.LnB
titán
Jó, azt hittem változik mindig valami a végigjátszások során (úgy mint a Nier-ben, bár azt se toltam még).
"majd kettébaszod a kontrollert"
Mondom, hogy nem. Amelia ment le eddig a legnehezebben. De ott se voltam ideges. Max hátradőltem kicsit bambulni a plafont.
Egyébként én úgy csinálom, hogy elsőre nekimegyek a bossnak, megpróbálom leverni. Aztán ez nem megy sose ugye. A következő try-oknál meg elemzem a boss-t. Bemegyek, nem használok potit, semmit. Megpróbálom szakítani (parry, nekem WoW-ből annyira a szakítás kifejezés maradt meg erre. És a parry tök más.), megnézem a mozdulatait. Aztán ha nagyjából megvan a boss, akkor állok neki rendesen. Addigra, egy csomó potit összegyűjtök az oda fele vezető úton.
Szóval azért se húzom fel magam rajta, mert így állok hozzá.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #2900 üzenetére
Azt vágom, csináltam is, benne van a videóban. Sőt megrogyasztottam többször is, de tv hangszóróval játszottam, és nem hallottam a hangot ami jelzi, hogy mehetek a fejéhez kokit adni neki.
(#2901) Ulthanito De miért nyomod le nyolcadjára is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Logariust ki ne hagyd, az egyik legizgalmasabb bossfight szerintem (majd kettébaszod a kontrollert ). Szerintem az opcionális bossok is élvezetesek, bár nem szerettem mindent.
Nem kell rohanj a játékkal, ne feledd, első végigjátszás csak egyszer van, jól gondold meg, mit csinálsz és mit nem!
Másodjára már nem lesz ugyanaz, én most kezdem majd nyolcadjára, és még mindig imádom, de nagyon szívesen lennék ismét az első run-nál, mert annál élvezetesebb soha nem lesz többé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest