Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Rákerestem erre a csoportra, mert én is beállok a játékosok soraiba. Mondjátok meg, hogy miért csak ennyi komment/sztorizás van erről a címről, míg a többi DSnél meg hegyekben állnak a kommentek.
A DS-at nem ismerem, de látványban és játékmenetben ez a cím emlékeztet leginkább a PSX érából a NIghtmare Creaturesre.
Mennyire trollok pvpben ill. co-opban az emberek?
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #68 üzenetére
Csak par nap es megerkezik!
A platina mennyire nehez? Elso vegigjatszasra meg lehet csinalni?
.
-
Adam_Shepard
addikt
Itt mi van a bonfire lit helyett? Menteni/checkpointot letrehozni?
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #82 üzenetére
Es ha egyszer elvesztem a cuccaimat, majd amikor megyek ertuk ismet megolnek, akkor az elso az elveszik, ugye? Tehat nem tudom halmozni igy?
.
-
Adam_Shepard
addikt
Durva hogy mennyire nincsenek lampasok.
.
-
Adam_Shepard
addikt
Igen, most így, hogy eltöltöttem egy kis időt már át is látom lassan az egészet. Megvan a Cleric Beast, ami gondolom a játék 5%- a sem. De eddig nekem nagyon tetszik (azok a messengerek is tök jópofák ) és az is jó, hogy fokozatosan tanít a játék (gondolom a NG4-5-6 embereknek itt már másként van) és állandó odafigyelésre késztet.
Vagy 10 éve nem volt ilyen játék a kezeim között.
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #89 üzenetére
az a terv csak nincs steelbook ps4re. A DS3-mat előrendeltem.
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
Naívság lenne azt hinni, hogy a zenedobozos kislánynak élnek a szülei, mi?
.
-
Adam_Shepard
addikt
Eddig ez a Gascoine harc volt a legállatabb!
Ha a zenedobozt nem hasznaltam el az jelent valamit? Vagy megmaradna alapbol is?.
-
Adam_Shepard
addikt
van barmi ertelma hozza kuldeni az embereket?
Pl azt a bunko nőt odakuldtem aki az elso eileen pontnal van.
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #97 üzenetére
Itt kimentem balra 2 feher maszkosat legyoztem majd a corpsenal felvettem a ruha szettet es egy atlatszo/ lathatatlan valami felkapott majd a 3/4 eletemnek annyi. Az mi?
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #100 üzenetére
Most talalkoztam Alfréddal, eddig szimpi! Rohangalnak paran ilyen kekes zold karddal, az valami tápos cucc lehet?
.
-
Adam_Shepard
addikt
Old Yharnamban amikor balra kimegyek, át a hídon ott elkezd lőni valaki machinegunnal. NAMOST sikerült lelöknöm a fazont, de van egy másik is lent ha minden igaz. Őt meg kell ölnöm? Dob valami fontosat?
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #104 üzenetére
Na, vettem plust és így azert más világ ez! Gyulus leesett. viszont lementem ott a sarkon visszabb ahol a hunter volt es találtam egy ládát, cserébe ezren jöttek. az ott mi?
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #106 üzenetére
Amivel eddig találkoztam: Alfred (most fogom megölni, mert véletlenül megcsaptam és már ellenséges) - Logarius Wheel
Darkbeast Paarl (Amikor a zsákos colos elvisz az unseen villageba)
Vicar Amelia (lövésem sincsen, hogy hogyan győzzem le )
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #108 üzenetére
Valaki dobott ilyen prevent healing powdert, gondoltam oda jó lesz. Az a LW jó fegyver? senkit nem láttam azzal menni csak a nagy karddal.
.
-
Adam_Shepard
addikt
Insightot kapsz helységek felfedezéséért, bossok átváltozásainak megtekintéséért, madman's knowledge elfogyasztásáért pl. Én eddig azt vettem észre, hogy előjönnek olyan ellenségek amik előtte nem voltak és a meglévők meg erősebbek lesznek/ változik a támadásuk és lehet vásárolni is ezekért a pontokért. + amikor co-op van akkor1 et fogyaszt.
.
-
Adam_Shepard
addikt
[link]27:00 környékén. Majdnem megvolt. így szép veszteni bakker
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #114 üzenetére
Nekem a kirkhammer lassu, max osszecsukva hasznalom. Meg ezen a hunter spearen gondolkodom.
.
-
Adam_Shepard
addikt
Aztán eszembe jutott, hogy hála a sok assassins creednek meg a többi cuccnak elfelejtettem fejleszteni aztán csodálkozom, hogy lvl28-on miert nehez a jatek
.
-
Adam_Shepard
addikt
Itt is van ez a learning curve dolog, mint a DSben? Én is lenyomtam az Ameliat es most mondhatni konnyunek erzem a jatekot. Azon a reszen meg iszonyat osszegeket tudok kifarmolni a nagy karddal. (Lepcso + láp)
.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
A baba ruha mekkora otlet mar
.
-
Adam_Shepard
addikt
Most esett le hogy kik ezek az old hunterek..áhh.. Max respect From Software!
.
-
Adam_Shepard
addikt
.
-
Adam_Shepard
addikt
Ha jol ertelmezem, akkor vannak ezek a shared chalice dungeonok amihez van jelszo? Gylph? Es ott tuti ki lehet farmolni egy adott lost fegyvert?
.
-
Adam_Shepard
addikt
Majd kellene egy kis segitseg az upper reszen az unseen villagenél, ahol a sok amygdala van.
.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
Tudtok helyet ahol lehet madmans knowledget farmolni? Megvan a brokkolifej rúna is de nem igazan talalok. A masik. Dlc boss Living Failurhoz van valami taktika? Kb 3/4-ig levittem a hot de aztan mindegyik elkezd kalimpalni es gyorsan meghalok.
.
-
Adam_Shepard
addikt
a jatek eleji fegyvereknek csak megszokas szerepe van. Vegig lehet vinni akar a kezdo harmasbol is barmelyikkel. Az elejen pakolj a stamina hp strenght harmasra. A statokat meg a fegyverek lapjan asszem negyzetet nyomva latni fogod hogy milyen statok kellenek a hasznalatukhoz.
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
ha meghalt Alfred mielött a második beszélgetésem lett volna vele a jelszavas ajtónál, akkor Chalice Dungeonból ki tudom szedni még a logarius wheelt a hunter fegyver trophyhoz?
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Gray Zone Warfare
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs