Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
A cseliszeket végigtolhatták már?
.
-
Adam_Shepard
addikt
Tök durva, hogy ez a topik még mindnig pörög. A játékhoz meg csak annyit, hogy baromijó lenne újra elsőre játszani vele
.
-
Adam_Shepard
addikt
Azt a rémesen egyszerű kérdést szeretném feltenni, hogy hogyan lehet ebben a játékban a duplaugrást megcsinálni?
.
-
Adam_Shepard
addikt
Lehet kérdeztem már de ha nekem megvan a dlc de eladtam a játékot és most a goty-ot tudom beszerezni, akkor azzal kompatibilus lesz a meglevő mentésem? Vagy nyomjak rá egy restore licensest?
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #1749 üzenetére
Ha már egyedibb játékoknál tartunk... mi a helyzet a The Surge-val? Szegénykém nekem jobban tetszett, mint a Nioh és pörgősebb is volt, de nem robban t akkorát mint a Samurai Witcher
.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
válasz maszekember #1057 üzenetére
Mi hianyzik meg a platinahoz? Erdekes amit irtal, mert szerintem tobb embernek is maradt egy rakás bv-je a jatek vegere(ha normalisan mesz vegig akkor is also hangon vagy 200-200 tolteny + bv kell hogy legyen a ladaban).
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Oppenheimer #1041 üzenetére
Mert kb 50 korul han a soft (vagy hard) cap. aminél túl nem fejlodik latvanyosan vagy erezhetoen a karaktered. Van olyan stat amire vagy tizet kell rakni utana hogy egy pontot adjon. Ahogy latom strenghtes a karid inkabb, így celszeru az elso harom statot felnyomni, dexes/arcaneos/akarmis fegyvert meg a vege fele fogsz talalni ami erdemben is jo + van egy ketto a dlcben.
.
-
Adam_Shepard
addikt
1. After killing Mergo's Wet Nurse.
2. Can be found in the Abandoned Old Workshop.
3. Killing the baby Arianna gives birth to in Tomb of Oedon sewers or killing her at Iosefka Clinic if you brought her there (after killing Micolash, Host of the Nightmare). (Missable)
4. Dropped by Iosefka in her clinic in 1st Floor Sick Room through the entrance from the Forbidden Woods once Rom, the Vacuous Spider has been defeated, as long as you didn't kill her prior to the boss fight. (Missable).
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
mi ez itt? UC4 meg Mafia a Bloodborne topikban??? Élménytábor???
.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kvelstadt #622 üzenetére
De akkor most mi hiányzik még? Mert eddig csak a Queen hiányzott most meg 327642874682736428 trófea. A Fegyver nem is lesz meg csak ha elvered az öreget és ng+ ba mész - vagy a moon presencenél hunter markolsz és kikerülsz a dollhoz és akkor meg tudod venni a kaszát.
.
-
Adam_Shepard
addikt
A régóta teaselt Bloodborne társasjáték :/
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #566 üzenetére
Amugy lenne valakinek kedve jatszani? Van par chalice d amit le kell nyomnom.
.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
Továbbra sincsen spoiler gomb, így árnyaltan fogalmazok:
Majd, amikor egy csapat imádkozó fehér csigához érsz, akkor pls írj rám PS-en nagyon kíváncsi leszek arra a részre.+ az előző részről (ahonnan jöttél - csigalépcsős) a fasírtfej runet csináld meg.
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
A cseliszekben lehet találni elég pofás köveket, amivel fel tudod tápolni majd a Moonlightot. Jó a movesetje, az Amygdalaknál nekem nagyon bejött. + hogy lőni is lehet vele külön plusz pont (ugyan úgy lehet parryzni pár ellent a projectileokkal) Egyedüli hátránya, hogy nem stun lockkol, mint a "kamu" Ludvig kard - így megszokás kérdése a használata (nekem az maradt a fő fegyóm - imádom )
A Maria harc az egyik legérdekesebb a játékban nekem másodjára meglett, igaz az etióp-ufó-napraforgó (KIN) izékkel szívtunk nem keveset mire rájöttünk a napraforgós trükkre (ahonnan is már gyerekjáték volt)
Ha a boom hammerre gondolsz, akkor nem igazán, mert nem nagyon lesz rá szükség
.
-
Adam_Shepard
addikt
Baromi otletes volt amugy hogy ha a chalice- ket hagytad a vegere akkor bizony elegge op is lehettel eppen az ilyen 1 millas picolasok miatt viszont ugy balanszoltak a cuccot hogy pont szivos legyen a curseddel (watchdog of the old csóka elojon alomban riogatni meg mindig) meg az ellensegekkel se legyen konnyu (ha vegjateknak marad - es sok idot tesz hozza a jatekhoz). Összessegeben szerintem iszonyuan megeri az arat a cucc akar teljesben is. Nekem ez volt az elso FS jatekom de azota minden souls megvan ha csinalnanak meg egy beteg robotos ilyen jatekot akkor meg aztan... megennem a kalapomat
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
1:
A Madmans knowledge ad insightot ami arra jó többek közt, hogy beidézz más játékosokat co-opra. Azon túl egy bizonyos számú MK felett nehezedik a játék (ellenfelek uj támadást kapnak stb, stb..).2:
Szerintem töltényt kaphattál.3:
Ha belefutsz egy BOSSba pl (mert itt nincsen ködös ajtó, meg semmi ami jelezné, hogy boss jön és tegyük fel nem akarod elveszteni a rakat echoet amit addigra összeszedtél ) + sok esetben kényelmesebb.4-5-6:
A badgek kellenek a hunter fegyverekhez, amiket a messenger shopban tudsz minden esetben megvásárolni (A fürdőző szottyadt kis izék a dreamben), tovább a Guacameele atyához kell menned és őt kell lenyomni, de vigyázz mert alacsony szinten eléggé szopóka.
Ha nagyon elakadnál, akkor itt van a legjobban összeszedett wiki a játékhoz: BB Wiki
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #398 üzenetére
mennyire az elején? mert volt egy sárkény aztán azt megdobálták firebombbal és el is ment. (nagyon az elején vagyok) és mit dob?
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
Röviden, tömören.. ez ilyen Bal oldalon van egy shortcut. (a nagydarab az elején dob valami jó cuccot ha jól emlékszem de ő is egy mezei ellenfél). A téglásnál pedig szintén ki kell ismerni, hogy mikor fog csapkodni 5x és aztán gyerekjáték lesz. Majd amikor a Guacameele fathernél akadsz be, na az lesz az idegörlő
[ Szerkesztve ]
.
-
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #375 üzenetére
Időhiány? pasz. Miért? a Cleric Beastnél az az ajtó is? A Queennek nem valami olyasmi a loreja, hogy Yharnam alatt van az a terem ahol ő van és oda van eltemetve?
.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rigormortiis #372 üzenetére
Érdekes, hogy nekem az a watchdog of the vének boss volt a mumusom (hanyszor fogyott ez az insightom istenem). Mi innen toturival trancsíroztuk végig javarészt a játékot. (igaz nem értem a végére de a cursed pthumerian akármi chalice után iszonyat hangulatos volt az Isz chalice azzal a látvánnyal)
Ugyanitt:
Még le vannak pakolva a Queenhez vezető chalicek, úgyhogy ha kell segítség, akkor szóljatok!
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
vannak ezek a serlegek, amiket ha leraksz, akkor az adott dungeon fajtából tudsz idézni. Ahogy haladsz lejjebb bennük úgy fog dobálni minden dungeon a végén egy másik, mélyebb dungeonba vezető serleget. A Root jelzésűekben vannak speckó cuccok pl. A kódok, azok a már mások által bejárt dungeonokhoz vannak, ahol tuti hogy van valami fontos cucc (pl. a Queen trófeához). Szóval, amikor leraksz egy adott típusú serleget akkor azok közt tudsz keresni a searchhel (hogy kiszedd az itemet és ne szüttyögj velük - mert vannak random dungeonok is) a dungeon kódok közt.
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest