Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
válasz
enginev3.0 #32299 üzenetére
Két gigabites előfizetéshez is?
Néha a határait feszegeti -
norba69
senior tag
válasz
Aurig@ #32296 üzenetére
500-as netet kb bármi bír, pláne komoly seed nélkül 130 torrenttel.
Amint komolyabb a terhelés van, mondjuk egy T-home 1000/1000 net, rendesen kihajtva, máris kiderül, hogy a hatmagos i5 sem biztos, hogy elég, víruskereső nélkül.
A torrent letöltési mappáját érdemes whitelistre tenni a kergetőben, hogy ne fogja meg a sebességet. -
Aurig@
őstag
Dumi86
Szilveszterkor lesz két éve, hogy Kaspersky van nekem is. Soha, egyetlen egyszer sem fogta meg a netet, torrent letöltéskor 62-62,5 MB/s a sebesség, tehát fullon megy az 500-as net!
Hülyeség, hogy fogja!
Igaz nekem csak a qBittorrent 4.1.7 van fent, de semmi baj vele! -
TeeJay
félisten
válasz
Dumi86 #32291 üzenetére
nálad akkor valami baj van
nekem win10 1909 x64 pro van NOD32 chip újság kóddal
hetente 1x indítom újra a gépet de semmi RAM használatot nem látok
ha azt látod hogy egyre több RAM-od fogy akkor qBittorrent OS cache opciót kell kinyomninyakamat rá hogy a Kaspersky fogja a torrentezésed, én 1x próbáltam pár hónapja a free-t laptopon ami amúgy vitte a gigás netet NOD32 mellett, Kaspersky-t felraktam és 300megabitet alig tudott kimérni közben meg kiakadt a proci
törötlem is le és inkább 2havonta kattintok párat chip magazinos kóddal és van NOD32 normálisanqBittorrent 4.2.0 meg szintén tökéletesen megy annyi hogy újabb libtorrent fut alatta mint a 4.1.9 alatt de másban nem kellene semmit észrevenned
nálam szépen tölt le főleg mióta átformáztam a HDD-t nagyobb blokk méretre (64k-ra)
azóta 80-100megabájtos letöltések vannak simán és kevésbé is töredezik szét a HDD -
-
TeeJay
félisten
válasz
Ádám16 #32274 üzenetére
lehet csak vállald a felelősséget hogy nem fog seedelni
egyik androidos vagy ios torrent kliens sem arra van hogy folyamatosan használja az eszköz processzorát, amint elmegy a kijelző ez is háttérbe kerül és akkor vége
meg amúgy sem kell wifin vagy mobilneten torrentezni
nagyok sokan ezért kapnak megvonást mert azt hiszik az is seedel pedig nem... -
Dumi86
senior tag
válasz
Cs1csó #32286 üzenetére
Most még hagytam gyárin azt a két számot amit írtál. Próbaképp most próbálom a letöltést nyilt trackerről (rarbg),érdekes módon itt igencsak úgy néz ki hogy stabil és nem áll meg a letöltés,sőt itt megy a visszatöltés is 500-600kb/s-al
Viszont itt nem maxon hanem kb 2.5mb/s-al megy egyszerre a feltöltéssel.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86 #32282 üzenetére
Passz, esetleg telepítsd újra a programot az is egy megoldás lehet. Mivel ez a release sok változást hozott lehet érzékenyebb lett érdemes a gyári beállításokat módosítani és egy kicsit feszesebbre venni amiket írtam pl. az összes kapcsolat 300-500 között, a torrentenkénti pedig mondjuk 30-50
Lehet adni neki a cache-re 1024-et is. -
Dumi86
senior tag
válasz
Cs1csó #32273 üzenetére
Még nem néztem meg. A 4.2.0 gyári beállítása van az biztos, mert ahhoz nem nyúltam. Amúgy 4.1.9nél nem nyúltam semmi beállításhoz mégsem állt meg a letöltés egyszer sem. Itt ennél miért kell állítgatni hogy jó legyen?
Amúgy nem lehet hogy valami a Kasperskynek nem tetszik? Bár 4.1.9nél is Kaspersky volt fenn mégis jó volt.
-
valakky
aktív tag
válasz
enginev3.0 #32280 üzenetére
Operációs rendszer szerint:
(Kiteszteltségi sorrendben.)
Windows: qBittorrent, Vuze, Halite
Linux: rTorrent, Deluge, qBittorrent, Vuze
MAC: Transmission, Vuze
Telefonok/tabletek: Jelenleg nincs ajánlott kliens.
Komoly, hogy linux alatt nem említi a transmissiont. Biztos sokat teszteltek véres módon.
Mondjuk a LibreTorrent libtorrent alapú, simán használható. -
Cs1csó
titán
válasz
pn4hvq #32275 üzenetére
Anno úgy tudom volt két lehetőség:
1. ha seed-ben tartottál legalább egy torrentet - napi rendszerességel futtott - akkor az aktivitásnak minősült, lehet ez sincs már meg
2. volt valami "nyaralni mentem" funkció is, de ezt sem találtamA legjobb ha beállítasz egy emlékeztetőt a telefonodra, hogy kb. 2 havonta juttassa eszedbe, hogy lépj be.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86 #32269 üzenetére
A BEÁLLLÍTÁSOK - KAPCSOLAT - GLOBÁLIS SZÁLAK MAXIMÁLIS SZÁMA ?
TORRENTENKÉNTI SZÁLAK MAXIMÁLIS SZÁMA?
Ezeknél milyen érték van?pn4hvq
Aki a regisztrációtól számított 12 hétig nem lép be az oldalra, vagy utolsó ittléte óta több, mint 12 hét telt el, automatikusan törölve lesz.
-
pn4hvq
senior tag
Magon milyen lehetőségem van arra, hogy "passzív" legyen az accountom? Jelenleg nem használom, viszont megtartanám. Most néhány naponta belépek, hogy aktívnak tűnjek. Egyéb megoldás? Mintha régen lett volna vakáció mód, most nem találtam ilyet.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Dumi86 #32268 üzenetére
Hát ennél jobbat nem tudok lehet kihozni ebből
400kb-ig lemegy most a john wick 3nál is de alig fél perc után megy újra maxon. Beállítások nélkül ez volt kb 1-2 perc is előtte. Szóval javult a helyzet,csak kérdés hogy javítható-e még jobban,avagy hdd esetén ennyit lehet ebből kihozni?
-
TeeJay
félisten
válasz
Dumi86 #32261 üzenetére
HDD beállítások amik hasznosak
Minden fájl helyének lefoglalása előre ezt kipipálod
speciális beálíltásokban lemez cache ha van legalább 8GB RAM-od mehet nyugodtan 1024MiB-re manuálisan
OS cache ezzel játszol hogy bekapcsolva vagy kikapcsolva jobb, nálam ki van nyomva 16GB RAM-om van és 2048MiB lemez cache van adva
a merevlemez gyorsítótár lejárati időt 60másodpercről felviheted 120másodpercre isJa és ha egyszerre több cuccot töltesz tuti megeszi a HDD-t sajnos
-
Dumi86
senior tag
válasz
Dragon3000 #32260 üzenetére
Most lett töredezettségmentesítve 10 perce szóval ez nem lehet gond. Eddig ilyet amúgy nem csinált amíg 4.1.9 volt(azért tudom mert utoljára azzal a verzióval töltöttem le). Mióta frissitettem 4.2.0ra most töltök le először. Ez nem valami beállítás gond?
-
Dumi86
senior tag
válasz
TeeJay #32258 üzenetére
Te mint hozzáértő Qbittorrentes tőled kérdezem. Szóval most is töltök le majmos oldalról és kb 3-4 percig tud maxon letölteni aztán megáll csontra,1-2 perc és újraindul a letöltés(közben amúgy van net,szóval nem az megy el). Ez valami beállítás probléma lehet vagy a majmos oldal nem éppen jó most avagy szolgáltató?
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok, milyen értéket érdemes megadni Qbittorrentnél a lemez gyorsítótárnak 16 giga memória esetén?
-
Ádám16
addikt
Ha van jobb helye, tereljetek át!
Megvettem a Play Store-ból A uTorrent Pro-t. Szépen töltött, seedelni viszont nem szeretne. Nem sok beállítási lehetőség van, azok alapján nem láttam okot arra, miért nem indul a seed. Vagyis indul, alkalmazásindításnál pár B-ra felmegy, majd visszaáll 0-ra. A háttérben futhat, minden engedélye megvan.
mi lehet a gond? -
enginev3.0
félisten
válasz
Dragon3000 #32249 üzenetére
Ezt most megnem mondom, mert már össze vissza vannak kötve
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest