Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
újra megveszitek a BCC-t? mikor szálltok be? megint esik nagyon...
-
Casanova*
veterán

-
Casanova*
veterán
válasz
jubilleum
üzenetére
ezért kell coinpayments walletet használni. ott a btc-t átváltjuk blackcoinra és azt utaljuk bittrexre. seperc alatt megérkezik és sokkal olcsóbb a fee. tőzsdére mindig gyors shitcoint kell utalni. ezekkel nincs gond. de aug 1 után gondolom btc-vel sem lesz gond. sokkal gyorsabb lesz.
-
Casanova*
veterán
válasz
light0416
üzenetére
jól teszed,hogy dollárba raktad a pénzed. visszaszámlálás majd figyeld ezt. mikor aktiválódik a btc-bcc kombó, rögtön bevásárolsz. aztán,ha bcc zuhanni kezd,add el és kaszálsz szépen.
érdemes korán kelni ezért,felébredni mikor nullázódik a visszaszámlálás. 
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
szerintem ez lesz,igen!

ha így lesz. BTC 1350 dollárt fog érni. ez fog sokat emelkedni. vagy az is lehet a kettő együtt fog emelkedni,esni.
Külföldi fórumokon a BCC-t nem veszik sokra és elvileg mindenki próbálja majd eladni, ami után az ára erősen zuhanni fog. -
Casanova*
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
nem rossz ötlet
Bittrex és a BCC -
Casanova*
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
ezeket most ne válts btc-re! most eléggé jó áron vannak,bezuhantak. gyűjtsed őket és majd eladod sokkal magasabb áron! emelkedni fognak sokat. ha btc emelkedik,akkor is nyersz vele,mert btc-ben számolják az altokak. ha zec,eth is emelkedik ,akkor még többet keresel. persze,ha nem váltasz btc-re.
-
Casanova*
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
melyik altot bányászod?
-
Casanova*
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
nyugodtan lehet tárolni a pénzt bittrexen és polon is. nem kell parázni!

-
Casanova*
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
a pénzed bittrexen hagyd,ne egy walleten. aug 1. után durva emelkedések lesznek, megindul az egész piac. kereskedni kell!!
-
Casanova*
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
szia! persze,át tudod küldeni krakenre és bittrexre. ezeknél lesz BCC. polon egyelőre marad a sima BTC. majd idővel lesz BCC,ha úgy döntenek. én tegnap poloról küldtem bittrexre DGB-t.
legjobb,ha polon átváltasz DGB-re és DGB-t küldöd krakenre vagy bittrexre, inkább bittrexre. ez sokkal jobb!
miért DGB-t? mert ez seperc alatt megkapod,a BTC beállhat pendingbe napokig. több ezer DGB-t küldtem át. és csak egyetlen egy darab DGB-t vont le. és 5 percen belül megkaptam. nem mindegy!elvileg most hétvégén nagyobb emelkedés lesz Digibyte-nél. most vegyétek!

walletnek a coinpayments-t használom. ott kereskedni is tudsz és minden coint lezárhatod trezorral. megbízható és biztonságos. itt is mindig átváltok blackcoinra és azt utalom át polora,meg bittrexre. seperc alatt megérkezik. ennek van androidos appja.
-
Casanova*
veterán
Egy infot megosztok veletek. ,,A legfrissebb elemzes es elorejelzes szerint, ha a BTC eleri minden idok legmagasabb arat 1300$-t rovid tavon, akkor utana akar a 7000$-os arat is elerheti,,

-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz
DragoonFly
üzenetére
csak a BTC-t fogadják el,mint fizetőeszköz. a többi coin csak majmolás.
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
xapon 814 $ egy btc
-
Casanova*
veterán
válasz
butch3r
üzenetére
könyörgöm!!!
csak a bitcoinról írtam. semmi köze ahhoz a bizniszhez,piramisjátékhoz. annyit mondtam ,hogy vegyetek btc-t. és ez nem google fordított mondatok. és mit számít,hogy bemásolom a szöveget?? kb. ugyanúgy leírnám. nem mindegy!!!
(a vezetőket nem akartam beírni ide. az benne maradt véletlenül. írtam is utána. 
,,miben reménykedsz? Hogy majd vesz tőled bárki is ilyen részvényt,, egyáltalán nem. tőlem nem is lehet vásárolni. nem is érdekel!
-
Casanova*
veterán
kerülni kell a bankokat! bankokba ne hagyják a pénzüket! se a kisparnaba, se a szalmazsakba.
at kell valtani BTC-re még pedig minél gyorsabban. -
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
A legujabb elorejelzesek szerint a btc ara mar januarban elerheti a 2000$-t.
Venezuelaban is folyamatosan vonjak vissza a papirpenzeket.
Ausztraliaban bevontak a 100 dollaros penzt, 10 eve nem volt korlatozva a penz hasznalat ott.
Oroszok unnepelnek, mert legalis fizetoeszkoz naluk a BTC, 140 million ember UNNEPEL MOST
A Fiat penzek bevonasa, megszunese, leertekelese domino effektust valt ki a bankrendszer osszedoleseben, hamarosan......
Aki cask teheti vasaroljon BTC-t! ,,egy belső infó a vezetőktől,,
-
Casanova*
veterán
hogy beindítottam ezt a topikot.

-
Casanova*
veterán

-
Casanova*
veterán
válasz
Casanova*
üzenetére
Ahogy a kiemelkedő Bitcoin kockázati tőke-befektető Dan Morehead kijelentette, a Bitcoin az elmúlt 6 évben ötször volt a legjobban teljesítő valuta. Eközben neves szakértők, mint
például Andreas Antonopoulos felhívják a figyelmet, hogy a Bitcoin árfolyam-ingadozása hasonló a globális valutákhoz képest, viszont az érték növekedése rendkívül hasznos lehet a hosszú távú profitban gondolkodó befektetők számára.
Will Bitcoin Replace Swiss Bank Accounts as Next Safe Asset? -
Casanova*
veterán
válasz
almafa42
üzenetére
nem viccelek,nem erőlködök. azt hittem itt bitcoin topicban hisztek ebben. sokan mai napig fizetnek bitcoinnal és lehetőség van felkeresni egy Bitcoin ATM-et hogy forintot vegyél fel a Bitcoin pénztárcádból. Bankokokat el lehet felejteni.
én hiszek benne,te nem! nincs miről vitázni! és nem kérek tanácsot tőletek,tudom mi folyik itt a világban. fél év múlva visszatérhetünk erre! meglátjuk kinek van igaza. és rengeteg videó van bitcoinnal kapcsolatban. nézzétek meg! -
Casanova*
veterán
válasz
siemenss65
üzenetére
te meg nézz utána,nem baromság,ez az aigazság. ez egy nagyon jó lehetőség!
-
Casanova*
veterán
anno vettünk volna bitcoint,mára nagyon gazdagok lennénk!

Digitális valuta -- crypto valuta -- közül az első volt a Bitcoin -- 2009. év végén indult -- 0.10 $ volt az ára -- 1 BTC -- nek. most 760-770 dollár körül van...
Egy férfi 27 $ - ért vett BTC -t -- aztán elfeledkezett róla, és mikor újra eszébe jutott -- 886.000 $ -- lett az értéke.
Akkoriban valaki 10.000 BTC - ért vett egy pizzát, ami most több mint -- 7Mill. $ - ba kerül. Valószinűleg ez volt a világ legdrágább pizzája.

most 2. szinten van,a jövőben eléri a 3. szintet. még most érdemes befektetni pénzt bitcoinba.

-
Casanova*
veterán
válasz
janos666
üzenetére
,,és,, szót nem akartam oda írni. A részvényvásárlással, már a bányában van.
A NAPI HOZAMOK ELTÉRŐEK:
1.Ezek először is nem csomagok! Bányászati Részvények.
2. NEM HYIP rendszer és nincs fix hozam!
3. Csak a kitermelt BTC-t tudják visszaosztani a részvények arányában
4. A termelés az egy összetett dolog, a bányászati erő (power) napi állásától függ. Amennyit a cégünk 24 óra alatt ki tud bányászni azt osztja vissza, és az erők függvényében ez lehet 1-2 BTC-vel több vagy kevesebb. -
Casanova*
veterán
na mizu bitcoin-os társak?
vásároljatok bitcoin részvényeket és fektessétek a bányába! a pénzetek hagy dolgozzon bitcoinban. ez a jövő pénze! még nagyon sokat fog erősödni az értéke! 
akit érdekel egy tisztességes biznisz,azaz bitcloudacademy( no MLM, no Hyipe oldal ) az írjon rám!
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de még várok. 

csak a bitcoinról írtam. semmi köze ahhoz a bizniszhez,piramisjátékhoz. annyit mondtam ,hogy vegyetek btc-t. és ez nem google fordított mondatok. és mit számít,hogy bemásolom a szöveget?? kb. ugyanúgy leírnám. nem mindegy!!!
(a vezetőket nem akartam beírni ide. az benne maradt véletlenül. írtam is utána.

de ne is beszéljünk erről,nem ide való. maga a bitcoinról lehet beszélni.