Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• LámaZ

addikt

válasz tom120514 #17576 üzenetére

Neked az, másnak nem.
    Az irataim be vannak szkennelve, a közüzemi számlák meg elektronikus formában vannak archiválva, így nekem sokkal egyszerűbb feltölteni vagy elküldeni őket, mint angolul nem tudó indiai olcsó ügyfélszolgálatosokkal vagy agresszív közel-keletiekkel (gondolom megviselte őt az út a Balkánon át Németországba) vesződni.

Amúgy a Kraken alap tagságról most örömmel közölte, hogy átminősítettek a második szintre, miután elküldtem őket a jó büdös anyjukba. Hogy miért?
    Egy hete más sincs, mint kéregetik a különböző iratokat, de nem egy ember intézi, így amit beküldök Shamalnak arról nem tud Dzsáine stb.
    Nekem elegem van ezekből a kriptótőzsdékből, meg úgy a Bitcoinból is, mert annak is csak megy lefelé az ára.
    Ha valamikor megint felmegy, mint idén júliusban, az is csak egy-két napos csúcs lesz, és ezek a fent említett ügyfélszolgálatosok mindent el fognak követni, hogy épp akkor ne tudjam kivenni a pénzem fiátban, mert az nekik veszteség lenne.
    Rablóbanda az egész.
    ----
    Most látom, hogy itt ajánlgatod a Krakent. Röhej!
    Én évekkel ezelőtt is csak rosszat olvastam róluk.

Új hozzászólás Aktív témák