Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• ninjacat

tag

válasz ZollR #6193 üzenetére

Szerintem amerika nem tilthatja be a bitcoin használatát, max annyiban, hogy a kínaihoz hasonlóan kinyilvánítják: a bitcoint egy a pénzügyi rendszerükön kívül eső virtuális dolognak tekintik, amit az emberek saját szakállukra alkalmazhatnak.
    Na és? Azt szerintem senki nem várta komolyan, hogy a kormányzatok önként és dalolva fizetőeszközként bevezetik, a saját fizetőeszközeik érdekeivel szembefordulva, hiszen ahhoz az elterjedtsége is kicsi.
    Szerintem legrosszabb esetben leesne 2-300 dolláros szintre és ott folytatná az utat októberi szinten, de részemről a rossz hírek után is legalább 500-ra saccolom alacsonyabb viszont stabilabb árfolyamon ami megint kedvez az elterjedésének.
    A bányászokat viszont ütné az alacsony árfolyam.

• Formaster

addikt

válasz ZollR #6193 üzenetére

Szerintem várható egy teljes krach, mert amerika lépéseket fog tenni, de nem fogja tudni betiltani a btc-t, mert ha belegondolsz, ez teljességgel lehetetlen kategória. Egyetlen értékpapírt sem tiltanak be, mert nem áll mögötte a levegőn kívül semmi. Adtak már ki értékpapírt megvalósítandó ötletekre is. Az értéket a hit adja, mert amíg valaki fizet érte, addig annak értéke van.

Még amerika sem tudja megtiltani, hogy valahol más országban legyenek vásárolt értékpapírjaid. Szerintem teljes bukás sosem lesz, de lesz egy átmeneti hatalmas esés. Azonban mint a tőzsdén is, ezek után sokan bevásárolnak majd, ami újra felviszi az értékét. Most próbaképpen vennék 0,1-et mondjuk, de egy hatalmas zuhanásnál biztos be fogok vásárolni kicsit komolyabb összegben is.

Új hozzászólás Aktív témák