Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
igen, én is teljesen reális oknak tartom egy nagy bróker elérhetetlenségét a zuhanáshoz. ha a londoni vagy New York-i tőzsdével lenne ilyen, valószínűleg az is szép kis esést okozna globális szinten.
Itt én arra szerettem volna utalni, hogy a rekord árfolyam nem feltétlen jelent profit realizálási hullámot.
3 havi kereset szerintem még nem az az összeg amiért érdemes eldobni a 12/24 stb havi keresetem esélyét (minimálisan tettem be, 3 hónapot nyerek abból azért sok mindent nem lehet kezdeni -értsd befektetés vállalkozás vagy vmi) ellenben elveszem magamtól az esélyt, hogy valóban több legyen. De kitudja kinek milyen az alvási képessége

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogyjunk le!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Sivga Phoenix
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest