Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
butch3r
üzenetére
Kérdezzünk megy egy átlagembert is erről. Jó, mondjuk ő nem is valószínű, hogy nem néz hülyének, ha a bitcoin szó elhagyja a szádat.
Én is max. a befektetett összeget, meg még egy kicsit váltanék vissza, de a többségnek, én úgy látom, soknak számít már 3 havi kereset, amit pár kattintással szerzett, és a magáénak akarja tudni (nem BTC-ben).
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Battlefield 6
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is max. a befektetett összeget, meg még egy kicsit váltanék vissza, de a többségnek, én úgy látom, soknak számít már 3 havi kereset, amit pár kattintással szerzett, és a magáénak akarja tudni (nem BTC-ben).