Hirdetés
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazad van, nem a felénél járunk, hanem már el is hagytuk azt. Nem a blokk és annak láncolata mutatja az aktuális forgalomban levő bitcoinok számát. Ha forgalomba kerül az összes létező bitcoin, utána is lesz újabb és újabb blokk, hiszen a tranzakciók remélhetőleg nem állnak le. Csak arra akartam kilyukadni, hogy ha most már ennyinél járunk és "csak" 21 GB a jelenlegi lánc, akkor valószínűleg, nem kell nekünk terabájtokban gondolkodnunk, ha le szeretnénk tölteni minden információt. A 2-3 TB-os merevlemezek korszakában talán kibírunk pár száz gigabájtot erre a célra. Elég lesz a gyerekeinknek, vagy az unokáinknak komolyabban agyalniuk ezen a problémán. Illetve ha világszerte szinte minden cég elfogadja és lehet náluk fizetni bitcoinnal, akkor már nekünk is fájhat a fejünk miatta, de szerintem a lassú víz partot mos elv tényszerűbb a BTC jelenlegi helyzeténél.
Ezt a 21 GB-ot úgy néztem, hogy nem mentem bele a mappába, hanem nyomtam rá egy szóközt. Aztán most belelépve már látszik, hogy a blocks nevű könyvtár 11,1 GB, de akkor sem 11,4. Ugye, aki még az enterre is lusta...
Bár a többi fájl nem tudom, miért ekkora, de lusta vagyok még annak is utánanézni. Így viszont még rózsásabb a helyzet, már ami a méretet illeti. Mert ugye most a méret a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- További aktív témák...
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bár a többi fájl nem tudom, miért ekkora, de lusta vagyok még annak is utánanézni. Így viszont még rózsásabb a helyzet, már ami a méretet illeti. Mert ugye most a méret a lényeg.