Hirdetés
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz csaba951 #3191 üzenetére
Pedig már majdnem felcsillant a szemem. Az utóbbi alkalmakkor naponta 5-6 napi megrendelést sikerült postázniuk. Ilyen tempóban úgy egy, másfél hónap múlva el is ért volna hozzám ez a nyomorult kis csákányos, de a mai mondatuk megint lelohasztott.
"Today we shipped Jalapenos through August 24 paydate. No Singles shipped."Más: mondom, megnézem "közelebbről" ezt a +2 GH/s-os frissítést. Rákattintás után megjelent a My orders menüben. Kiléptem, később újra beléptem és csodálkozva néztem, hogy a Status-nál eltűnt az Upgrade Pending szöveg, sőt, a Pay Upgrade lehetőség is, viszont ott van a 4,5 GH/s-os ASIC alatt a kosárban a 2 GH Upgrade, Order Total-nál pedig a 337 dollár. Amount due: $0. Ilyenkor mi van? Beszart a rendszerük? Mintha ki lenne fizetve a fejlesztés. Örülnék neki, ha ingyé' jönne az a 2 GH. Inkább ne éljem bele magam, mi? Mindenesetre nem szólok nekik.
[ Szerkesztve ]
-
FrigoCoder
csendes tag
válasz csaba951 #3191 üzenetére
Báh, persze hogy nincs ingyen szalonna. Túl jól is nézett ki a paramétereivel, sejthettem volna hogy van benne valami buktató.
Nem akarok sokat belefektetni az egészbe, ezért is volt olyan szimpatikus az 5GH/s.
Na mind1. Majd még néha ránézek a hardverekre hátha lesz valami ami megéri és jó egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- 64GB KODAK memóriakártya MicroSDXC V30 U3 Class 10 új bontatlan
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
- iPad 8th A2270 2020 Wi-Fi 32GB Silver Gray
- LG 34GK950G-B 34" UltraWide QHD (3440x1440) ívelt IPS Gamer monitor!
- DJI MAVIC 2 ZOOM DRONE SZETT SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ/ DJI BESZÁMITÁSA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest