Hirdetés
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilard28
aktív tag
válasz fsb1000 #2059 üzenetére
A pontos választ senki se tudja, de valamire mindenki számít. Aki hisz benne, annak biztos van valami elképzelése.
Pusztán a szerintetek bekövetkező defláció mértéke miatt kérdezem.
Elég egy kb adat.(Szerintem 1 év múlva 5 dollár, 10 év múlva meg 5 cent lesz)
JA és inflációs-deflációs gazdaság:
Inflációs:
Én vagyok Taxis Gyuszi, veszek egy autót hitelre 100 e ft-os havi törlesztőrészlettel. Keresek havi 500-at, elmegy 100 benzinre, karbantartásra, marad 300 és boldog vagyok. Infla 3%, így 5 év múlva keresek 580-at, marad 365 e ft.
Deflációs:
Megveszem az autót, legyen a törlesztő csak 8 BTC (mert nincs infla, így minimális a kamat, a törlesztő is csak 80%-a az inflációsnak).
Keresek havi 50 BTC-t, elmegy 10 benzinre, karbantartásra, marad 32 és boldog vagyok. Az első évben. De a defláció évi 20%, 5 év alatt 67%. % év múlva keresek 16 BTC-t, benzin 3,3 BTC, marad 4,7, ami a korábbi 15%-a, de az árak csak 33%-ra csökkentek, így kevesebb mint feleannyi a reáljövedelmem.
Eredmény? A kisember szív, a gazdag meg jól keres a befektetéssel.Ennyit a hiperszuper várvavárt deflációs gazdaságról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs