Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nisida

aktív tag

válasz almafa42 #1630 üzenetére

Igen ezen én is gondolkodtam sokat, de alapjában két dolog miatt vettem "lineáris" diff emelkedést.
    Egy ez nem igazán az mert 2 havonta ott a 1-2 millás plusz, plusz minden hónapban a max a havi diffel indul a számítás még ha ez 2.5 millás fejlődéssel lett számolva
    A másik része a dolognak, hogy a gpu , cpu -s számítási kapacitás gyorsan kiszáll a rendszerből - mondjuk jó lenne egy megoszlási arány , mennyi most a gpu miner és mondjuk az fpga-sok, mert ha ma 95% ök vannak akkor ami most számítási kapacitásban van az 1 múlva nem lesz már - szerintem és átmennek máshova, ezzel egy ugrás szerű csökkenés is lesz - még ha ezt rögtön "betömik" a BFL gépei - . A másik, hogy per pill a kis vagyis 5Gh/s szekcióról van biztos és megbízható info, a többi szállításáról még nem nagyon. Ezért elöször az 5Gh/s gépek "pusztítanak" majd - és itt van a kérdés, mikor lesz olyan helyzet vagy lesz -e, hogy a gpu már nem éri meg vagy hullámzóan mínuszos és pluszos, de nincs elég BFL a rendszerben - második lépcsőben jönnek a nagyok szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés