- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #15536 üzenetére
Pont ezaz amin kiszoktam akadni.
Sok mas helyen a forumon is hangoztatjak, hogy csak be akarjak(akar itteni userek is) huzni a buta embereket ebbe a "piramisjatekba", hogy elszedjek a penzuket.
Csak azt lehet "behuzni" meg elszedni a penzet aki hulye, mar bocsanat.
Akik a Bitconnect-el is buktak es a leghangosabban sirnak, mit csinaltak? 30k-50k-150k USD-nyi osszes megtakaritasukat kurtak bele es vesztettek el.
Mert ugye ha csak 1000 dodot rak bele, hat akkor nem lett volna egybol milliardosUgyanezt ez az ember megtudta volna csinalni a rendes tozsden is. Csak ugye az elsore kevesbe ertheto/elerheto az ilyen atlagember szamara.
Tudom, millioszor mindenhol elmondjak, hogy csak annyi penzt rakj be, amit nem faj elvesziteni.
Na most aki ennyit nem kepes megtenni es megis kockaztat, az igy jart.
En se boritottam BTC-be az osszes megtakaritasom amikor elkezdtem, pedig ha belegondolok, akkor egy jo darabig nem kellene dolgoznia meg a gyerekemnek se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- PlayStation 5
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest