- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsike2
csendes tag
válasz
Hunter2 #3465 üzenetére
tettem bele egy másik lemezt automatikusan kiadja a bootolás választási lehetőséget próbáltam már usb-ről felcsatlakoztatható optikai lemez beolvasóval két lemezzel -- bekapcs után beadja azonnal a választási lehetőséget- de hiába választod az optikai meghajtót a lemezt lemezeket hajtja - de csak a linuxot tölti be-
-
jankule2
újonc
válasz
Hunter2 #3457 üzenetére
Nem,neztem en,de egyik helyen azt irta hogy tamogatja,masikon hogy nem. Am nem problema,mert vettem egy masik procit is elotte,egy X4 9850-et,es kaptam hozza egy M2N SLI lapot,hogy hibas. Ugyanazt produkalta,mint az enyem,hogy bekapcsolas utan 2-3 mp mulva meg all.Aztan az en 2 magos procimmal meg megy szepen. Tehat annak is ez a gondja. Az viszont ha jol lattam tamogatja a 4magos procikat. A fentebbi kedves hozza szolonak valaszolva neztem a vezio szamot,az utolso elotti van fell,fejbol nem emlekszem a szamra,de az uj az azt hiszem 1004-es,es direkt a laphoz valo. Annyit irtak a frissites tartalmahoz,hogy protect new cpu-s. Es 2015-os ha minden igaz. Na mindegy,ha mas nem lesz,akkor az a lap meg a gepembe,azt ebbol meg epitek egy masikat is. Szinte minden meg van hozza. A DOS-ban torteno akcio ami reszketessel tolt el,mert ott a dolog buktatoja. Tobbi nem gaz. Ja es a pendrive az fat32,vagy NTFS formatumu legyen? Es nagyon koszi a segito szandekot.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Hunter2 #3434 üzenetére
A szerver lapod van és lényeges is hogy minden indulásnál végig is számolja az összes memóriát igen, mert 32Gb DDR2 REG ECC RAM a típusa.
Az alaplap mindenképpen ellenőrizni is fogja, mert ez a helyes működéshez az ECC-t mindenképpen ellenőriznie is kell.
A lényeg ennyi sajnos most időm hiányában ennyit tudok mondani. -
IstvánLászló
őstag
válasz
Hunter2 #3427 üzenetére
A szerver lapod van és lényeges is hogy minden indulásnál végig is számolja az összes memóriát igen....
A Bios módolással nem árt vigyázni mer veszélyes a művelet és vedd is figyelembe hogy ráadásul szerver alaplapod van.
A változások módolt Bios-nál általában a következők, ezeket most pontokba is szedve leírom a teljességigénye nélkül.........
1.) FullScreenLogo kiszedve.
2.) Feszültség állítás manuálisan ez WARNING - WARNIG!!!
3.) Support: No
4.) Garantie: No
5.) Upgrade: No
6.) Az egyes procikat nem támogatja!
Remélem segítettem ezzel most neked és felelősséget nem vállalhatok és nem is ajánlok ezért Bios módolást.
A döntésnek a jóga csak is a tiéd hogy mit is teszel ezután.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest