Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRolii
újonc
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, 2024 év végén összevadásztam magamnak egy számítógépet. Vegyesen, használt illetve új cuccokkal. (alaplap-memória-processzor [ezt így egyben vásároltam] - videókártya használt, többi szükséges hardver új)
Minden kiválóan működött úgy körülbelül háromnegyed évig, viszont onnantól a sz.gép indításkor, bootolás közben 4 rövidet csippan. De ezután minden tökéletesen működik, nincs fagyás, kékhalál, stb... probléma (terhelés alatt sem).
A hiba egyébként talán egy áramszünet után jelentkezett, de már nem emlékszem rá pontosan.1)Először arra gondoltam hogy az alaplap elem lemerült. Cseréltem, de nem oldotta meg.
2)Próbáltam a ramokat kiszedni majd felcserélni, egyenként kipróbálni stb, ezzel sem jártam sikerrel.
3)Futtattam memóriatesztet TechPowerUp MemTest nevű programmal, ez sem jelzett hibát.Kifogytam az ötletekből, ezért a nálam okosabbak segítségét szeretném kérni, mert borzasztóan zavar, hogy minden jó, de mégse jó, mert csipákol
A vas:
MSI B450 Tomahawk Max II alaplap
Ryzen 9 3900X processzor (12 mag, 24 szál, brutális teljesítmény!)
32GB (2x16) DDR4 Corsair Vengeance 3600MHz RAMKöszönettel:
Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest