Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRolii
csendes tag
válasz
westlake
üzenetére
Újra bedobtam a ChatGPT-nek a hibát, végig mentem az összes általa javasolt beállítással, de nem jártam sikerrel. És most egy másik hibára tippel...
Végső megoldási javaslata az alaplapi hangszóró lenémítása, amit nyilván nem szeretnék.Ha esetleg van bármi ötleted vagy bárkinek aki ezt olvassa, kérem segítsen.
Roland
-
DRolii
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, 2024 év végén összevadásztam magamnak egy számítógépet. Vegyesen, használt illetve új cuccokkal. (alaplap-memória-processzor [ezt így egyben vásároltam] - videókártya használt, többi szükséges hardver új)
Minden kiválóan működött úgy körülbelül háromnegyed évig, viszont onnantól a sz.gép indításkor, bootolás közben 4 rövidet csippan. De ezután minden tökéletesen működik, nincs fagyás, kékhalál, stb... probléma (terhelés alatt sem).
A hiba egyébként talán egy áramszünet után jelentkezett, de már nem emlékszem rá pontosan.1)Először arra gondoltam hogy az alaplap elem lemerült. Cseréltem, de nem oldotta meg.
2)Próbáltam a ramokat kiszedni majd felcserélni, egyenként kipróbálni stb, ezzel sem jártam sikerrel.
3)Futtattam memóriatesztet TechPowerUp MemTest nevű programmal, ez sem jelzett hibát.Kifogytam az ötletekből, ezért a nálam okosabbak segítségét szeretném kérni, mert borzasztóan zavar, hogy minden jó, de mégse jó, mert csipákol
A vas:
MSI B450 Tomahawk Max II alaplap
Ryzen 9 3900X processzor (12 mag, 24 szál, brutális teljesítmény!)
32GB (2x16) DDR4 Corsair Vengeance 3600MHz RAMKöszönettel:
Roland
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végső megoldási javaslata az alaplapi hangszóró lenémítása, amit nyilván nem szeretnék.