Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy HP Elitebook 8530p laptopom amit egy cég felszámolása után vettem poton öszegért viszont azt el felejtette mondani az eladó hogy a BIOS jelszóval van levédve ill valami BIOS Administrator jelszót kér BIOS-ba lépéskor... Felvettem a kapcsolatod az eladóval de mivel ő is úgy vette át s nem tud az ottani rendszergazda hollétéről,kilétéről így sajna nem tudott segíteni viszont kompenzált árban... A kérdésem az lenne hogy kihez fordúljak ezügyben van milyen lehetőségeim vannak a jelszó vissza vagy eltüntetésében? A neten sok lehetőséget olvastam de én mint hozzá nem értő nem állnék neki mert most még abszolúlt használható a gép meg minden csak ugye a BIOS-ba nem tudok belépni ill bóótolni sem tudok semmiről ha rendszert raknék újra... Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest