Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixta78
senior tag
Helló szakik!
Segítségetekre számítanék!
Van egy: Gigabyte gaz77 ds3h+i2500k+ 2x4gb1600 kingstone hyper blue
Na most alap állapotban minden ok. Ha emelem a cpu szorzót a dual uefi biosban akkor feláll a gép, minden heppi. Kikapcs. Boot aztán üres bios felület, majd boot loop. Ekkor az alap bios boot képernyőt rakja ki, (mintha a másodlagos szeretne betöltődni)nem a felül írtat. A legújabb van rajta most f11a(béta)- mindet feltettem már-. Kis áramtalanítás után általában feláll, de sokszor összeesik az imént leírt hibával. Üzem közben teszteltem prime95, Aida-val, játékokkal. Szóval az indulást nem bírja csak. Elemet cseréltem ram slotokat felváltva egyesével egy modullal is próbáltam. Minden Auto beállitáson van a biosban.Tudtok segíteni?
Pitya
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox One / Xbox Series játékok
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest