Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
Köszönöm a segítséget, és ne haragudj ha zavartalak.
A probléma megoldódott, és az Uniflash segített, de egészen másképp, mint ahogy gondolod
Elindítom a progit, és kiírja a chipsetet, és akkor jöttem rá, hogy ami a lapomon van: ''6BX/VIA/ZX86'' az három alaplap tíust jelöl. Nekem meg milyen BIOS-okat sikerült letöltenem? Naná hogy töltöttem a 6BX-hez a ZX86-hoz, és persze hogy nem ment, mivel nekem a VIA-s lapom van, és nem Inteles. Vazz. Majd ki süti az igénytelen északi híd hűtőn a Via 133 a szememet, én meg Iteles laphoz való bios-t töltögettem...
Tanulság: Ha nem akar felmenni a jónak vélt BIOS a laphoz tartozó flasherrel, akkor nézd meg százszor, hogy jó bios-t töltöttél-e le.
Egyébként jó progi az uniflash, a jó biosszal az írást már azzal próbáltam.
PS: egyébként a jó bios-t már az awdflash is simán írta
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Elindítom a progit, és kiírja a chipsetet, és akkor jöttem rá, hogy ami a lapomon van: ''6BX/VIA/ZX86'' az három alaplap tíust jelöl. Nekem meg milyen BIOS-okat sikerült letöltenem? Naná hogy töltöttem a 6BX-hez a ZX86-hoz, és persze hogy nem ment, mivel nekem a VIA-s lapom van, és nem Inteles. Vazz. Majd ki süti az igénytelen északi híd hűtőn a Via 133 a szememet, én meg Iteles laphoz való bios-t töltögettem...