Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
Köszönöm a segítséget, és ne haragudj ha zavartalak.
A probléma megoldódott, és az Uniflash segített, de egészen másképp, mint ahogy gondolod
Elindítom a progit, és kiírja a chipsetet, és akkor jöttem rá, hogy ami a lapomon van: ''6BX/VIA/ZX86'' az három alaplap tíust jelöl. Nekem meg milyen BIOS-okat sikerült letöltenem? Naná hogy töltöttem a 6BX-hez a ZX86-hoz, és persze hogy nem ment, mivel nekem a VIA-s lapom van, és nem Inteles. Vazz. Majd ki süti az igénytelen északi híd hűtőn a Via 133 a szememet, én meg Iteles laphoz való bios-t töltögettem...
Tanulság: Ha nem akar felmenni a jónak vélt BIOS a laphoz tartozó flasherrel, akkor nézd meg százszor, hogy jó bios-t töltöttél-e le.
Egyébként jó progi az uniflash, a jó biosszal az írást már azzal próbáltam.
PS: egyébként a jó bios-t már az awdflash is simán írta
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elindítom a progit, és kiírja a chipsetet, és akkor jöttem rá, hogy ami a lapomon van: ''6BX/VIA/ZX86'' az három alaplap tíust jelöl. Nekem meg milyen BIOS-okat sikerült letöltenem? Naná hogy töltöttem a 6BX-hez a ZX86-hoz, és persze hogy nem ment, mivel nekem a VIA-s lapom van, és nem Inteles. Vazz. Majd ki süti az igénytelen északi híd hűtőn a Via 133 a szememet, én meg Iteles laphoz való bios-t töltögettem...