Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!! Feltelepítem a WIN7 ULTIMATE-t és egy darabig használni is tudom, aztán 2hét múlva folyatosan játék közbe kékhalált produkál. Próbáltam fríssíteni a BIOS-t de nem engedi. Visszatetem az xp-t és egyátalán nem fagy le játék közbe. Xp-n is is próbáltam fríssíten ia BIOS-t ASUS Update Utility-vel. Leírom mit csinálok 1. Kiválasztom a UPDATE BIOS FROM INTERNET pontot majd 2. Megkeresi a szervert ahonnan letöltöm 3. És egyszerűen nem tötli le a bios file-t folyamatosan ezt a szöveget látom: "P4P800-E BIOS 1002
1. Fix Prescott Locked CPU can't run at
highest frequency.
2. Updata Intel RAID BIOS v3.54.
3. Support new CPUs. Please refer to our
website at:
http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/
cpusupport.aspx"A gépem egyébként egy.: P4 3.0Ghz, 1GB DDR1 RAM, ATI RADEON 9600, ALAPLAP ASUS P4P800-E, OS: WIN XP HOME SP3
Ha csak internetezek akkor v bármi mást csinálok akkor nem hal be.
Próbáltam letöllteni a file-t de akkor se csinál semmit. Ha pedig megszakítom akkor pedig ezt írja ki: Unable to decompress the file, please try again. Hát ez lenne a problémám. Kérlek segítsetek mert WIN7 szeretnék használni és az XP-t már nem nagyon szeretem. Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs