Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaelStorm
csendes tag
Sziasztok, kollégák !
Nagy segítséget szeretnék kérni és reményem szerint tőletek kapok is !

A gond : lenne egy Asus P4SE / U2 -es alaplap, aminek a BIOS-a firmwarefrissités közben elszállt.. ( sajnos buta mód újraindítottam..). Az eset nem mai, kb. fél éve történt, azóta nemis használtam nagyon (nemis tudtam), helyette egy előző alaplapot használtam, ami elég régi, egy Abit KT7A Raid-ot, amely kiszolgál rendesen, viszont most picivel több időm van foglalkozni az Asus-os lapkával is. Nézegettem mind a gyártó oldalait, mind egyéb forrásokat, talán ha nagyot nem tévedek egy Phoenixes BIOSról lenne szó, amihez az 1008as .ROM illik a legjobban.. A gubanc itt kezdődik, ugyanis sose volt dolgom alaplapi BIOS recoveryvel, szóval örök hála lenne, ha valaki egy NAGYON EGYSZERŰ gyorstalpalót tartana, mit tehetek..
Tünetek : bekapcsolás után fekete képernyő (ezt több helyen is olvastam, mint tünet), viszont szerencsémre(?) felpörgeti a két optikai meghajtót.. Floppyt nem.
Kicsit körülményes a dolog, ugyanis a gépet (mivel egy ház van) folyton szét és össze kell szerelni (kábeldzsungel..), tehát örülnék, ha sokat már nem kéne

Bármi infót nem adtam meg, ami esetleg kellhet, szóljatok !

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- Gigabyte GA-H81N-D2H ITX LGA 1150 alaplap, + i5-4460 processzor
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- Corsair Dominator Titanium
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest