Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Abból indultam ki, hogy el sem indul (ilyenbe már én is belefutottam egy régi Asrock 775-ös lap kapcsán). De ezek szerint elindul? Még olyannal is találkoztam - s talán nálad is hasonló a helyzet -, hogy elindul, de nem megfelelően ismeri fel a procit, más sebességeket, feszültséget stb. állít be hozzá. Elméletben ennek sem kellene gondnak lennie, de az eredeti procid bent hagyását azért javasoltam, mert azzal tutira megy a gép.
Ismétlem, ha a jelenlegi prociddal elindul a gép és helyesen ismeri fel, akkor nincs gond. Ellenkező esetben ha eldobja magát a frissítés közben, az gáz (is lehet). Lehet, hogy túl óvatos vagyok, de én visszateném arra az öt percre a régi procit, amíg frissíted a biost.
A többi pedig úgy, ahogy leírtad, Biztosan menni fog. Sok sikert! -
looser
addikt
Ez feltehetőleg semmi másra nem utal, mint hogy ha előtte teszed be a cpu-t, akkor már nem indul el a gép, tehát régi procival frissítesz és mehet a csere!
Ehhez, mint fentebb tárgyaltuk, nem is szükséges rendszer, tehát ha nem telepített géped van, elég, ha egy live windowst elindítasz (amihez elég egy usb kulcs vagy cd/dvd) és az alól csinálod meg az update-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest