Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Abból indultam ki, hogy el sem indul (ilyenbe már én is belefutottam egy régi Asrock 775-ös lap kapcsán). De ezek szerint elindul? Még olyannal is találkoztam - s talán nálad is hasonló a helyzet -, hogy elindul, de nem megfelelően ismeri fel a procit, más sebességeket, feszültséget stb. állít be hozzá. Elméletben ennek sem kellene gondnak lennie, de az eredeti procid bent hagyását azért javasoltam, mert azzal tutira megy a gép.
Ismétlem, ha a jelenlegi prociddal elindul a gép és helyesen ismeri fel, akkor nincs gond. Ellenkező esetben ha eldobja magát a frissítés közben, az gáz (is lehet). Lehet, hogy túl óvatos vagyok, de én visszateném arra az öt percre a régi procit, amíg frissíted a biost.
A többi pedig úgy, ahogy leírtad, Biztosan menni fog. Sok sikert! -
looser
addikt
Ez feltehetőleg semmi másra nem utal, mint hogy ha előtte teszed be a cpu-t, akkor már nem indul el a gép, tehát régi procival frissítesz és mehet a csere!
Ehhez, mint fentebb tárgyaltuk, nem is szükséges rendszer, tehát ha nem telepített géped van, elég, ha egy live windowst elindítasz (amihez elég egy usb kulcs vagy cd/dvd) és az alól csinálod meg az update-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASUS routerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trollok komolyan
- Óra topik
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest