Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Lenne egy kérdésem. Van nékem egy Foxconn 661es alaplapom és egy celeron 2.6gzhes procim. ez eddig világos. namármost vettem egy 2.4es celeronD-t amit húzni fogok de az istenért se akarja a gép elfoggadni aaz új jövevényt. pedig az alaplap támogatja a celD-t. mindent próbáltam: biosban defaultból indítani, alaplapon jumperelni...de nem jött össze. Arra gondoltam azért nem jön össze mert az alaplap esetleg idősebb a celD-nél(mert a kézikönyvben nem említi de a weblapon meg ott van) így arra következtettem hogy elavult a bios és nem ismeri fel. Ez eddig megvan az új bios (2005.jan) és frissíteni kéne. azt javasolták hogy floppyra nyomjam fel és arról bootoljak és akkor frissíti. de nekem nincs floppymeghajtóm. az lenne akérdésem hogy esetleg cdről nem lehet e frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Star Trek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Autós topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- nVidia tulajok OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- 1851-es alaplapok
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest