- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
chester91 #3254 üzenetére
Amugy ha a Bios rakoncatlankodik az mar az elejen kiderült volna szerintem, nem csak most az utobbi par hetben. En is inkabb szoftveres gondra gondolnek elsőkörben. Nekem volt mar olyan hogy Windows 7, es folyamatos kékhalalok egy feltelepitett driver miatt, és az is csak 1 honapra ra jött elő.. Nem kiserletezgettem, ugyis mar elegge lestrapalt volt a rendszer, ujratettem es a hiba megszünt. Proci venti maxon pörgését valoszinüleg amiatt lehet hogy valami program, folyamat, esetleg virus, jobban megdolgoztatja hőfok megugrik és a venti szabalyzas is.
Képesek a programok Furcsa dolgokra, pl Firefox. Nem lattam még egy ennyire kis programot ami képes lett volna 6 megnyitott ablaktól megenni a 16GB memoriabol 15gb-t.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest