Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
Első lecke:
Normális gép van? -
Mosuka
aktív tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
Kezdésnek vegyél egy gépet mobileman-től, minden kiegészítővel együtt, aztán gyakorolj. Én is így gondoltam mint Te, persze nem ekkora önbizalommal. Aztán ráébresztettek, hogy nem úgy van...
Ezt a lépést megtakarítom Neked.
Otthon semmi tudással, semmi nélkül, a büdös életben nem lesz jó. Május óta csak gyakorlok, és gyakorlok, és közel sem vagyok ahhoz, hogy 1 forintot is profitáljak. Számlás vagyok, de még nem kerestem egy vasat sem, mert még közel sem nőttem fel a feladathoz. Mondom ezt azért, hogy csak fizetek a semmibe, de akkor sem állok neki gányolni. Sajnos Te ezt fogod csinálni. Nem megsérteni akarlak, de hidd el ha még azt sem tudod, hogy állj neki-mint írtad-akkor inkább ne is állj neki.
-
hoax
senior tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
Valahogy így kellene hozzáfogni...
Először nézz körül a neten, tájékozódj, olvass, gyakorolj! Ha van konkrét kérdésed, akkor hajrá, de ne várd, hogy bárki le fogja írni szóról-szóra... -
robick5
tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
Isopropil alkohol,denaturáltszesz,stb....csak az aceton tartalmúakat kerülni !!!!!!!!!!!!!!
-
kikihun
csendes tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
Becike !
Ha írsz legalább vedd a fáradtságot, és olvasd át. Mindenkinek jobb hidd el.
-
kikihun
csendes tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
T-862 géphez nem kell semmi...
De ha nagyon költekezni akarsz, akkor Amtech NC-559-AS
-
mobileman
senior tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
T862- ben sajna nem tudunk segíteni, mert ez nem erre való, kolléga jól írja, max. mobiltelefonokhoz jó. Gyenge, szabályozatlan hőmérséklet, ha mégis feljön a chip, tépni fogja, nem fog semmi megolvadni.. Ha megolvad valami csoda folytán, akkor meg a chip fog szarrá égni közben.
Szerintem itt elhamarkodott döntés volt, mert occó gépet vettél, ami semmire nem jó.. -
kikihun
csendes tag
válasz
becikevagyok
üzenetére
A T862 maximum telefonokhoz való. Hiába bármilyen tanács. Illetve mégiscsak lenne, először is az írásjelek használata nem fáj. Az átgondolt mondatírás pedig segít megérteni mit is szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest