Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hunter2 #8170 üzenetére
Teljesen igazad van
Sajnos már így is elég sok a "BGA-bubus", de úgy vagyok, hogy csinálják. Egy "józsizás" után már nyugodt szívvel mondom az ügyfélnek; hogy nyugodtan nálunk maradhat a notebookja bontáson... Így legalább majd tudok Nektek adni olcsón kijelzőt, USB csatikat, stb.És igazából nem is annyira a "megjózsizott" gépekkel van a baj, hanem a nagy szervizekből hozzánk kerülőkből; listavezető a gányolásban a
szerviz és a
szerviz.
Mindkét céget megkerestem együttműködéssel, de nagyon magas lóról beszéltek (90 napos átutalások, ha a vállalt garanciaidő lejárt, másnapra legyen kész, minden rossz alkatrészt le kell adni, először ők próbálják meg javítani, ISO 10004 ISO 10012) Felajánlottam nekik, hogy tartok oktatást a BGA-zást illetően, ha nálunk vesznek gépet, bementem személyesen, vártam egy széken ücsörögve majd háromnegyed órát valakire, aki feltételezhetően elfelejtette, hogy ott vagyok, mert fel sem tűnt neki, hogy egyszerűen felálltam és eljöttem. Ennyit a nagy disztribútorok megbízott szervizeiről és a "BGA-bubus" próbálkozókkal, akik legalább veszik a fáradtságot, hogy megkérdezzenek dolgokat és ha erejükön felülmúlónak találják a probléma megoldását, akkor legalább elhozzák hozzánk. (ha mást nem, akkor a kormosra égetett gépet
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest