Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wintervision

csendes tag

válasz ielektros #10025 üzenetére

Szia. Sajna azon mar tulvagyok. Pram nvram reset install lemezes probalkozas... A tortenet reszletesebben ugy nez ki hogy mikor hozzam kerult kb egy honapja relativ rovid hasznalat utan brutalisan lassult es fagytak a programok. Utana neztem es lattam hogy ki szoktak faradni a kondenzatorok a tapban es az alaplapon. Szet is dontottem, es csodak csodajara volt is pupos kondi. Egy a tapban egy pedig a lapon a ramok es a heatsink kozeleben. Illetve lattam hogy kettot mar csereltek a pupos mellett. Eloszor a tapban levot csereltem ki, es meg javult is de meg mindig lassult hasznalat alatt. Mikor megerkeztek a laphoz rendelt elkok akkor jott a fekete leves. Feltem hogy megegetem a nyak ot ezert ugy csinaltam hogy nagyon ovatosan, ide-oda hajtogatassal levettem a beteg elkot es a megmaradt labakra pottyoltem az ujat. Ezt nem vegleges megoldasnak szantam csak a teszt kedveert. De sajnos mikor osszeraktam akkor mar az ujonnan jelentkezo hibaval bootolt. Azota veglegesitettem a kondit+ kicsereltem meg vagy hatot de a hiba ugyanaz.Parszor kiszedtem mar elotte az alalapot ujrapasztazas es heatsink tisztogatas miatt, igy gyanakszom arra is hogy esetleg a GPU forasztasa adhatta meg magat. Elnezest hogy ilyen hosszu lett....

Új hozzászólás Aktív témák