Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
wintervision #10074 üzenetére
Nezd azert mondtam en is, hogy szerintem az a chip lehet halott. De ram is meg mindig. Az esetek 90%-ban nem forrasztas hiba van.
Figyelem, figyelem. Kozerdeku hulyeseg.
Valaki linkelt anno egy videot amin a Kinai elvtars a laba kozott egy tuzes valamin mokolta le a BGA chipeket a laprol. NEM talalom. Segitsetek. -
zorroka74
csendes tag
válasz
wintervision #10031 üzenetére
Én pár hete csináltam meg egy Ilyen G5-öt, azt hittem gpus, ujragolyózta, kicseréltem, ugyanilyen volt, de a hűtőborda felőli oldalon az egyik ram volt a hibás,igy az is lehet nálad a gond.
-
válasz
GPU rambus hiba. Egy langyos lepkefingtól is képes degradálódni.
Ugyanezzel szopok én is; ha találok valahol ebbe a kotványba GPU-t akkor szólok neked is. -
ielektros
senior tag
válasz
reflow. ha mukodik akkor uccu neki vadassz egy jo chipet valahol. eleg oreg masina. G5 mar tenyleg regen volt. sokat nem eri meg vele szenvedni. De az ATi GPU lesz a ludas.
-
ielektros
senior tag
válasz
wintervision #10029 üzenetére
Nezd szerintem egy reflow nem art neki de erzesem szerint halott chip. Ez a kondi ki-be tema arthatott a romoknak ha valamelyiket sikerult sokkolnod egy faja statikus kisulessel. De szerintem egy reflow aztan ha mukodik akkor ez van. Megy amig megy. Az a nyavaja GPU marha erzekeny allat. Az a fizikai stressz amit kapott (meg ha jol csinaltad is) lehet, hogy eleg volt neki es most itt a vege. Ennek ellene a kockasodas furcsa cucc. Nekem nem GPU-ra utal.
Gliga mit mondasz erre? En azt, hogy meg egy Jäger. Kedd van vagy mi
-
ielektros
senior tag
válasz
wintervision #10023 üzenetére
ATi chipekkel ezzel is voltak hibak hegyekben. Azert egy nvram, set-defaults, reset-all -t csinalnek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő