- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgenstern
tag
Talán pont ezért érdemes még most az elején nyomni a feedbacket ezekről a dolgokról. Nyilván a fő irány már megvan, de szerintem szeptemberig azért bőven lehet ezen finomítani (és kell is...)
Első blikkre nekem is a régi Droid custom ikonpakkok jutottak eszembe ~2012 környékéről, de talán sikerül valahogy kifinomultabbra venni a dolgot, hogy ne az jusson az ember eszébe amikor feloldja a telefont. Szépnek szép, csak tényleg néhol az olvashatóság rovására megy a dolog. Ettől függetlenül én még várnék pár bétát a szomorkodással, ez nagyon az eleje.
-
Zsolt,72
senior tag
Ha jól értettem egy korábbi posztot, akkor a nyújtott óra csak bizonyos betűtípus esetén lesz, tehát simán mellőzhető, ha neked sem tetszik (én tuti, hogy nagy ívben el fogom kerülni). A 3D effektes kép éppúgy kapcsolható (azaz opcionális) lesz, mint az üveg hatású ikon (ez utóbbit Tech2Laci erősítette meg a csatornáján szereplő videóban). Jó, hogy választható lesz, én szeretnék minél inkább a mostani kinézeten maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest