- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Amúgy egyetértek veled, megérdemelnék mert ezzel reklámozták, csak később pont ezekért le is vették, csak nem akarok itt jobban bele menni ebbe mert itt egyeseknek nem tetszik vagy azt kapod, ha nem tetszik akkor add el vagy válts droidra van még egy másik lehetőség tanulj meg angolul...
Már ki jött a 17 széra is, de sehol az AI majd talán a18 szériával befut részlegesen és ha lesz magyar nyelven....szánalom ebben a tekintetben az Apple.....nincs miből költeni erre
három szériát kell ehhez eladni és talán lesz
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
És még Magyar nyelven is tud
kipróbálom.
-
mihail38
senior tag
Szerencsére semmi gondom nincs (26.3.1) sem, a gyári billentyűzetet egyébként sem használom, nem tudtam megszokni
safari-t sem használtam, nem is akarom 
-
mihail38
senior tag
Köszönöm!
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Hát akkor nem egyértelmű? Lehet, hogy egy kicsit túl cinikus voltam, de a lényeg....a matek akkor is ki jön
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Alakul

-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Ha én ilyen mellé beszédet és kifogásokat gyártanák a főnökömnek, lehetséges, hogy megnézhetném magam és az én fizum semmi ahhoz képest amit az Apple fizet ... a lényegen nem változtat, beletört a bicskája? ez nyilván előfordul a legjobbakkal is, de itt semmi nem történt és ezt még az Appe se szépíti úgy ahogy itt egyesek próbálják szépíteni a semmit..

-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Egyesek meg azt írják, hogy nem lett rosszabb.
Szerintem az is befolyásolhatja, hogy melyik készüléked van. -
mihail38
senior tag
Egyet értek, inkább azzal kéne foglalkozni, hogy stabilizálják a rendszert és utána lehet szépítgetni itt is, ott is, de nem ez a fontos.
Tegnap léptünk egyet előre… vagy… -
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Köszönöm!

-
mihail38
senior tag
Sziasztok!
Csak olvasgatni jöttem ide, legalább hamarabb értesülök a jó dolgokról
sajnos bétázni nem tudok, nem merek
de legalább itt hallok ezt azt 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

három szériát kell ehhez eladni és talán lesz