- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
Big_Boss #651 üzenetére
Sztem kis idő elteltével nem fog androidra váltani, vagy ha igen akkor mint a tesóm tavaly, h első iPhone megjenése után csakis iOS, majd tavaly novemberben 12PM-et egy S23-ra cserélte. Sem 13 sem 14 valamiért nem fogta meg korábban, (hasonló képpen mint engem h. a 14PM-et tavaly én se cseréltem 15-re). Fényképező, rendszer minden szuper, majd talán egyszer megint lesz iPhone 16/17.... Végén februárig bírta és vett egy 15 PM-et
Én meg inkább meg se szólalok, vettem egy iPhone-t, egy hétre rá AW, majd iPad, Mac....ökoszisztéma beszippantott rendesenholott nem android user voltam, de androidból éltem anno.
Akadnak dolgok ami szinte röhej, h iOS alatt nem elérhető, de napi használatra megfelel, nagyon is -
ronin79
addikt
válasz
Big_Boss #636 üzenetére
Igazad van, de sajnos ez az elvakult iOS fanok nézőpontja. Pár újítás már ráférne erre a konzervatív, zárt, mondjam elavult rendszerre
Pont ma volt erre példa FB csoportban, alternatív apple store, third party appok engedélyezése és majd jön a "buta android user" aki minden szemetet feltepít androidról és a sírás milyen sz@r az iOS.
Oksa, én elfogadom a nezőpontod, ha nem tetszik az iOS úgy ahogy van, vegyél droidot ha bármit szeretnél személyre szabni és vágysz e téren némi szabadságra, de pár hasznos ficsör még azért nem lenne android majmolás
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Big_Boss #636 üzenetére
Én nem keresek varázst, az érdekel, hogy nekem megfelelő-e. pl. Az, hogy az ikonokat nem lehet odatenni ahova akarom, nem érdekel, mert nekem ez nem számít, annak ellenére elég béna dolog az ez nem volt eddig támogatott. Az apple termékek stabilitása, szerintem elsősorban a zárt hardware-nek köszönhető. A droid nekem meg egy nagyon fura koncepció, azzal egy java virtuális gépet futtat, ami egy telefon esetében nekem agyrém. Nekem volt anno microsoft telefonom is, amit sajnálok nem maradt meg, mert volt potenciál benne.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Big_Boss #633 üzenetére
Nem attól android lehet custom launchered, hanem attól az egy másik rendszer. Az ios attól sem lett android, lettek widgetek itt is.
Az én apple felületem most pontosan úgy néz ki, mint ahogyan ezt android alatt is beállítottam, felül az időjárás widget, alul a naptár hónap nézetben, feltüntetve az adott napra vonatkozó eseményeket. Hetekig kerestem olyan naptár widgetet ami magyar támogatással rendelkezik, jól néz ki, és úgy működik ahogy szeretném. Sajnos időjárásra az időkép a legjobb, aminek widgetje meglehetősen rusnya ios alatt, (droidon viszonylag normálisan néz ki), de az pontos itt Magyarországon. A lapozható widget baromi jó, azt először ios-en láttam, de aztán felfedeztem van droidon is.
-
Mano66
senior tag
válasz
Big_Boss #623 üzenetére
Már fent van a Béta. Csak gyűjtőm az információkat. Androidról jöttem át. Szoknom és tanulnom kell az új rendszert. Most a telefon mind a két programhoz csatlakozva van. Mint Dev és Publik is. Amelyik marad a másikból ki tudok lépni? A dev-ben több lehet még a hiba a publik-ban meg kevesebb?
#618 : Mentésem van ezt már megtanultam az androidon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest