- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
18.1 Beta
-
tuzpenge
őstag
Igen azt láttam. Az elsőt fel is tettem az valami 1,3GB volt, a mostani (talán pénteki??) az meg valami 300 MB körüli de azt még nem tettem fel. Köszi!
Más: nekem carplay alatt (vezetékmentes) úgy melegszik a teló mint a franc....másnál is? Bár ez lehet nem béta specifikus, mert a stabil alatt is forró volt a telefon...ezért nem is nagyon használom....
-
gretzky77
veterán
Jött egy újabb béta 4
-
tuzpenge
őstag
Nem tudom hogy nálad miért nem megy, de nálam szintén yettel esim és nincs gond a mobilnettel.. legalábbis múlt hét csütörtök - péntek minden oké volt. Akkor töltöttem fel és kaptam korlátlan netet. Majd jövő héten akarok venni pár gigát a nyaralásra...Csak második kártyának és adatra használom, ha ez számít, de mindig aktív...
-
netcore
tag
Nekem a előző dev beta óta a yettel esimen nem megy a mobilnet, a másodlagos fizikai simmel működik minden.esim eltávolítás újra hozzáadás nem segített.Esetleg valami ötlet?
-
sgeza
veterán
Jött egy újabb Béta 4!
-
Genius007
őstag
Olyat nem tapasztalt senki amúgy, hogy nem érték el ?
Nekem a Beta 18 alatt többször is volt, hogy hívtak, és mondták hogy már kerestek ma, de foglalt volt.
(Alapból ha hivásba vagyok akkor sem jelez foglaltat a másiknak, és jeleznie kell ha hívnak közben), meg is lepődtem. Sőt olyanra is volt példa, hogy nem jelzett a telefon hogy hívnak, és egyszer csak lett egy piros nem fogadott hívás a listában.
Napi 40-50 hívásom van, szóval könnyebben ki ütközik a hiba mint annál akinek 2-3 van kb, így én kivételesen megvárom most a teljes verziót, mert eddig ultra nagy szivás volt ez a 18 bétázás főleg a naptár miatt. -
-
Bunda555
tag
Carplay-nél clean istall után megszűnt a random bekapcsoló hangvezérlés, a szaggató zene hívás után viszont megmaradt. Szerencsére egy hangvezérlés be/kikapcs a kormányom lévő gombbal rendberakja.
Beta 4 update után beragadt valami, mert fixen világított a mikrofon visszajelzés. Azt jelezte a vezérlőközpont tetején, hogy az Accessibility GUI használja, bármi is legyen az. Se restart, se force restart nem segített, csak a clean install. -
zezso86
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap előtt tettem fel a Public Bétát. Semmilyen forrósodást és aksimerülést nem tapasztaltam.
iOS verzió: 22A5307i
-
ronin79
addikt
válasz
Bunda555 #362 üzenetére
Nálam pont a fordítottja
a fogadott hívás szaggat, vagyis inkább olyan búgó hang, interferencia (tököm tudja) de gázos.
+Köv.hiba ami inkább bosszantó, felébresztés után kijelző min fényerőn, de nem mindig. Pl. ha be van kapcsolva a "Mindig bekapcsolt kijelző" vagy ha a bekapcsoló gombbal ébresztem műxik rendesen, duppla koppal néha beragad a min fényerőn
Mindez egy 14PM munkástelón. -
Bunda555
tag
válasz
Bunda555 #363 üzenetére
Mivel még nem kellett ios-t downgrade-elnem, ezért el is bénáztam
Azt hittem a törléssel az utolsó stabil megy vissza, de már utánaolvastam és látom, hogy nem így kellett volna. Viszont érdekes tapasztalat, hogy simán visszament a szűz 18-ra a korábbi 17-es backup, és most a szűz rendszer (beta 18) nem produkálja a korábbi hibákat. (carplay-t még nem próbáltam)
Lehet benne valami, hogy főverzió váltáskor nem árt egy clear install. Ez 16 óta rakodott egymásra. -
-
Bunda555
tag
Hát ez egyre rosszabb lesz. Wireless carplay zenelejátszás alatt ha jön egy hívás, utána szaggat a zene. Szintén carplay alatt random aktiválódik a hangvezérlés. Néha nem reagál az idrive vezérlés, csak tapperolni lehet. Most pedig zenelejátszáskor (fülessel), ha felébresztem a képernyőt vagy jön egy értesítés, akkor leáll a lejátszás. Szaggatás béta 1 óta megvan, a hangvezérlés béta 3 óta, a leállás most jött a 4-gyel. Ment feedback mindről, de gondolkodom, hogy visszamegyek 17-re. Béta 1-gyel nem volt ennyi bajom. Csak a sötét/nagy ikonokat sajnálom, már megszoktam.
-
sgeza
veterán
Aki feltette már a béta 4-et, a CarPlay felülete nem rakoncátlankodik? A wazén belül hiába nyomom a gombokat, nem történik semmi. Látszik, hogy megnyomom a gombot, de a hozzá tartozó műveletet nem végzi el. Csak egy rövid időre nyomtam be, de mintha úgy rémlene, hogy a Google térkép is ezt műveli. A gyári működik. A többi alkalmazást nem néztem a CarPlay-en belül.
Ugyanakkor 1-2 napon belül frissült mindkét említett térkép, szóval akár onnan is eredhet a hiba. Így a kérdés az, hogy a különböző frissítési állapotok szerint ki tapasztalt és ki nem ilyen jelenséget?
-
Zsolt,72
senior tag
-
hoy
tag
Sziasztok!
van esetleg olyan aki airpods pro2-t használ telefonhíváshoz?
javult a hangos helyen hívás?
-
sgeza
veterán
Beta 4!
-
Zsolt,72
senior tag
-
Genius007
őstag
Segítsetek kérlek.
Mindig felszoktam tenni az új bétákat, eddig nem is volt velük különösebb problémám egészen mostanáig ...
A céges dolgokat mindig a naptárba írjuk be, van hogy egész napos események vannak, amik több napon át tartanak.Példa:
Létrehozunk egy eseményt ami hétfő 10:00 - Szerda 10:00-ig tart, akkor eddig ezt láttuk ha az adott napokra pöttyintettünk rá a naptárba (havi nézetbe vagyunk ugye, és ha rámegyünk a napra alatta látjuk az eventeket)Hétfő: 10:00
Kedd: Egész nap
Szerda: 10:00Igy ha megnéztük hétfőn azt láttuk hogy 10:00-kor van egy event, ha kedden néztünk rá (vagy a keddi napot néztük) azt láttuk hogy az az event egész nap tart, ha szerdán akkor pedig láttuk h 10:00-kor vége.
No most itt jön a baki, bármelyik napra megyek rá (hétfő, kedd, szerda) mindegyiknél azt látom, hogy 10:00-tól 10:00-ig tart, de fingom sincs melyik napig .... ez azért zavaró mert ha 10-15 event van egy napra beirva, akkor igazából totál nem látjuk melyiknek mikor van vége, ha csak nem megyünk rá külön az eseményre és nézzük meg az időpontot. Nem tudom hogy ezt a full-ba javítani fogják -e de igy nagyon nem jó.
Ha pedig "egész nap" opciót állitok be az eseményeknél akkor időpontot nem tudsz megadni, cserébe mind a 3 napra "egész nap"-ot fog irni ...Lehet ezzel kapcsolatosan írni valahol az apple-nek hogy ezt irtó gyorsan korrigálják? Mert nagyon nagyon zavaró az egész és totál nem látunk át így semmit.
-
Dimond G
senior tag
iOS 18 Public béta tapasztalatok:
Nekem egy Amazfit órám van az i15 pro-hoz, amit ugye Zepp alkalmazással használok. Minden app-hoz van értesítés beállítva! Ha Face ID-vel lezárok egy app-ot, akkor nem kapok értesítést az órára, csak a telefon jelez!
Ezt jó ha tudjátok, ha ilyen órát, app-ot használtok, eme opció mellett! -
törölt tag
Zenékhez és képekhez legalább van érzelmi viszony, ott találó a szív ikon mint kedvenc szimbólum. Viszont CC-ben?
Persze ez legyen a legnagyobb baj. Remélem marad az egyoldalas nézet is. Mivel most kinyitották külső appok előtt is a CC-t, a sok új kapcsoló miatt nyilván kellett egy lapozós nézet is. A színes kicsi ikonok a kapcsolókon még furcsa képek alapján.
A Photos app lesz a nagy kérdés számomra, az nem biztos jó irányba megy az eddig látottak alapján, majd használva meglátjuk megszokható lesz vagy visszasírjuk a mostanit.
Redditen nézem az új home screen képeket, hihetetlen milyen rondává szabad már csinálni.
Innen már csak egy lépés az áruházból letölthető ikonpakk és comic sans font.
Kihagyták a ziccert, hogy el lehessen menteni az elrendezéseket, témákat. Előre látom az őszi kommenteket: sokkal jobban merül a telefon az új frissítéssel! Hát persze, mert órákig szöszölsz az ikonokkal. Az Apple lemondott kicsit a minimalizmusról, kevesebb több elvről és kontrollról, azt mondták 18 rendszerrel: Go crazy!Ahogy engedett kicsit a pórázon az Apple és az EU törvény miatt szerintem még több új iPhone user lesz és még több mókolási igény? Hiába mondják, hogy nem kötelező élni az új lehetőségekkel, de egy-egy újítás miatt a megszokott eltűnhet és új funkcióval új bug is jöhet, ezekre 16-17 változtatásokkal volt példa lock screen, wallpaper kapcsán.
-
törölt tag
18-ban a widgetek méretét végre lehet közvetlenül állítani. Nem kell eltávolítani és újra kirakni, ez nagyon nem Apple módszer volt eddig.
Az új CC-ben vajon mi ihlette a szív ikont? "Imádom a kapcsolóimat!"
-
törölt tag
Új háttérkép hozzáadása menüben javították a lagot? Hogy úgy rajzolja ki néha mint diavetítés, fehér részek mire betölti. Két éve amióta átvariálták a háttereket és záróképernyőt, azóta gagyi.
Mindegy pár éves iPhone vagy új 15 Pro 8 GB memóriával, tehát szoftver probléma.Jelszavak app: csak kiszervezték settings alól, vagy lett valamilyen újítás is?
Ez a topik miért nem az "Okostelefonok" kategória alatt van?
-
Dimond G
senior tag
iOS 18 Public Beta legelső benyomások:
(i15 Pro)
- Aksinál jelzi, hogy lassú töltővel töltök!!!
- Frissítés után mocskos forró lett. Kikapcsoltam, hagytam lehűlni, majd bekapcsoltam és minden optimális volt!
- Galéria:szokni kell.
- Jelszavak külön app-ban. Szerintem ezt vártam a kinézeten kívül a legjobban! -
Dimond G
senior tag
Kint van az iOS 18 Public Beta!
-
atosan
veterán
Üdv,
Azt szeretném kérdezni, hogy a developer betáról hogyan kell leiratkozni? Biztos rosszul kerestem a neten, valahogy nem jött elő.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Na, vettem egy XS-t, tesztelgetni. Aztán majd ősszel, ha jön a hivatalos, felrakom a napi használatos 15PM-omra ezt meg passzolom el. Jó lesz nézegetni, hogy alakul a dolog bétáról bétára.
-
sgeza
veterán
Jött megint egy béta frissítés. Viszont ez is béta 3. Úgy rémlik, hogy a legutóbbinak is ez volt a száma. Vagy rosszul emlékszem?
-
-
törölt tag
-
ronin79
addikt
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
A nyú kántróúll szentörben benne van a lokésön kapcsoló? Vagy még mindig csak a settingsből lehet on-offolni a helymeghatározást?
Köszi -
-
törölt tag
-
Nemo1001
aktív tag
válasz
gretzky77 #295 üzenetére
szia hogy miért váltottam vissza a maximális kapacitás 96ról 94-re esett vissza,nem csak én jártam igy,bugok vannak benne bőven (tudom béta a rendszer) csak ki próbálni akartam hogy milyen lesz ha majd szeptemberben elérhető lesz addig már én csak a 17.5.1et használom.
-
sgeza
veterán
válasz
captainnemo #302 üzenetére
Lehet, igen, de a béta 3-mal nem jön elő a beállítási lehetőség, amit a kolléga az előző hozzászólásban mutat.
-
ronin79
addikt
válasz
gretzky77 #307 üzenetére
Lehet h beta 2-n beragadt vlmi. Én a kettes után vissza raktam a 17-et mert pont a témákkal volt gond és ma arról frissítettem. Nálam műxik sötét/világos ikonok váltása, egyedül a színezett nem, ott bármilyen színt állítok be, mentés után nem érzékeli a színmélységet csak újraindítás után.
-
gretzky77
veterán
válasz
captainnemo #302 üzenetére
Nem feltétlen felesleges, biztos van akit érint, ez ugye ízlés kérdése. De én is az lap ikonokat használtam eddig lehetett is változtatni, ez most béta 3 "hiba" talán, eddig működött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest