- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #17872 üzenetére
Azt mondjátok akkor, hogy ez a Hollister ajánlott márka?
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #17664 üzenetére
Nem szorosan ide tartozik, de az óriás mintás qwertee pólókon a póló maga és a minta is nagyon jól bírja.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #17615 üzenetére
mind a 8 kulonbozo darabra?!
Superdry
Funkcionális felsőNIKE
Funkcionális felső 'RISE'ADIDAS PERFORMANCE
Funkcionális felsőHummel
Funkcionális felső 'Graham'stb...
-
lord_m
senior tag
válasz Mr.Csizmás #17434 üzenetére
Régebben volt 3db-os kiszerelés Hollisterből, 5k. Abból vettem, tényleg BB. Azóta sem volt hasonló akcióban sajnos.
-
kexksz
addikt
válasz Mr.Csizmás #17434 üzenetére
En is ilyen polokat hordok, sztem kiraly ar/ertek arany, ha lenne akcioban mindenkepp postold be mert en is vennek meg.
-
haiduo82
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #17054 üzenetére
Ezt vittem, köszönöm a megosztást, pont ilyet kerestem
"Együtt vagyunk senkik"
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #17021 üzenetére
Hűha, akkor nekem minimum 44es nadrág kell.
184 cm, 80-82 kg vagyok.
Zakóm van onnan, abból 50-es jó.
Gondolom pólókbol is L-es kell akkor.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #17019 üzenetére
Mango méretekről mit lehet tudni?
Ha springfieldből 42-es nadrág kell, akkor Mangotól is?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #16984 üzenetére
Mi az a szöveg amire gmail-ben keresni kell, hogy megtalálja a sorry kuponos levelet?
tomszli11: szvsz zt a cipőt tisztán tartani egy horror
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #16984 üzenetére
Az ajándékutalványod kódja: "ad3ceax4".
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #16919 üzenetére
Reméltem, hogy nem a könyvrendelésed volt 13%-ban papíralapú! - de aztán visszaolvastam!
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #16879 üzenetére
"jó hát a bestbuy topicban is láttunk 20k-s termékhez kupont kuncsorgót, miközben HA-n virított az x millás crypto rig hirdetése"
Ebben a mentalitásban hol a hiba ? Valószínűleg neki nem anya-apu adta oda a bányázs rig árát.
@adalbert1
"Néha a Jordan 1 Dark Mocha modellen gondolkozom el, az nagyon tetszik, de már kb. 200k-ért megy a méretemben - itt egyszerűen van egy gát, hogy ennyit nem adnék egy sportcipőért, ami megjelenéskor volt 60k, és amúgy évente felvenném 3-4 alkalommal"Ne is mond, amikor -azt hiszem tavaly- megjelent, és ment a hype körülötte, hogy ide mennek sorban állni, meg oda, plusz elég sok helyen volt belőle drop, időben jól széthúzva, gondoltam magamban, hogy rátok fog rohadni (már akik resellre vették) és sokat nem is tévedtem, mert amikor lecsengett a láz, akkor már 70e Ft magasságában árulták. Aztán ez is olyan karriert futott be, mint a Pine Green.
Nekem is van 1-2 cipő, ami tetszik, de egyszerűen nem visz rá a lélek, plusz értelme se lenne, mert minden kopás, sérülés levon az értékéből, amit a zsidó lelkem nehezen viselne. Leginkább sehogy. Ha die hard sneakerhead lennék, akkor a kedvenc darabokból lenne egy DS pár a polcon, és vennék mellé A+-os replikát, hogy hordjam is.
@ígyvanferi
Részben. Amiről leginkább most beszéltünk, az Air Jordan 1-es modellje, ami M. Jordan cipője volt az NBA-ben, és játszott benne. Emiatt lett maga a cipő az egyik legikonikusabb sziluett. A Nike rájött arra, hogy ha ezt a sziluettett jól kombinálja színekben, vagy közre működik sztárokkal, designerekkel, művészekkel, és mindezt limitált példányszámban gyártja le, és értékesíti, akkor tud csinálni egy terméket, ami gyártástechnológiában ugyan az, viszont a termék kvázi végtelenszer meg tud újulni, és emiatt nem is igazán telítődik a piac, plusz a vásárlók körében népszerű előadókkal, tervezőkkel közösen elkészített együttműködések miatt (az együttműködés eredménye maguk a cipők) a márkaimázs és megítélés is az egekben van.Másik ilyen fejőstehén a Yeezy modellek, ami Kanye West "víziója" egy cipőről. Eleinte a Nike-val dolgozott együtt, aztán elváltak az útjaik, és a végén szerződött az Adidassal, vagy az Adidas vele, és jelenleg az Adidas gyártja Kanye által megálmodott cipőket. pl. 350, 700, 500, 450, iletve a slide-okat.
Az egész kultúra Amerikából indult, aztán szépen lassan begyűrözött itthonra is, a fiatalok körében ezek a cipők egyfajta életérzés, illetve gondolom bizonyos embereknek státuszszimbólum is, mert azért mi szegről-végről egy kirakatnép vagyunk (tisztelet a kivételnek). Ez a fajta vágyakozás, és cipők limitáltsága pedig egy öngerjesztő folyamat lett, plusz amióta Stockx, és egyéb oldalak elérhetőek itthon is, ahol ellenőrzött keretek között lehet nemzetközi adásvételek bonyolítani, visszafordíthatatlan lett, hogy az itthoni piac árazása ne kövesse le a külföldi árazást. Ha meghallgatod / elolvasod Macklemore Wings c. számát, az talán ad egy kis preview-t a "sneaker culture"-ről.
@Nazo
Alapvetően 2 féle ember van. Van aki stockolja a cipőket (megveszi gyűjteménybe, de nem hordja), és van aki rockolja (megveszi, és kidobásig hordja). Illetve van egy szűk átmenet, akik megveszik a cipőket, és teljesen alkalomszerűen hordják. Pepitában ugyan az, mint aki veteránautózik. Ha szép az idő, és úgy állnak a csillagok, akkor előveszi, és használja, mert szereti azt a "vibe"-ot, amit nyújtani képes.[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #16875 üzenetére
Alapvetően egyet értek veled, inkább annyi kiegészítés, hogy valahol sokaknál ez hobbi is, és szerintem mindenkinek van olyan hobbija, amibe irracionálisan sok pénzt fektetett bele. Amúgy ha az ember nem hordja őket, befektetésnek sem rossz, nekem van 2 pár cipőm, amit direkt arra vettem.
Ugyan akkor, lehet nekik azért más a költségvetésük, és egy cipő árából ők nem tudják magukat jól érezni külföldön. Kedvencem, amikor az understatement éllovasai kidobják a cipőt a Porsche Taycan középkonzoljára, és ott fotózzák le. Plusz ami még megmosolyogtató, hogy az magatartás, illetve kommunikácó amit mondjuk egy 100e+ Ft-os üzlet megkívánna teljesen hiányzik, nem tudom, hogy idővel beérnek-e, vagy "úgymaradnak".
@Ace owner
De jó, már boltja is van. Fiatalabb mint én, és már előrébb tart.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #16853 üzenetére
Köszi!
Engem csak az új fül/induláskor idegesített, hogy ezt hozza, de ez a beállítok/indításkor részben kikapcsolható
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #16850 üzenetére
Nagyon köszönöm a továbbképzést !
-
oszy
veterán
válasz Mr.Csizmás #16850 üzenetére
"a chrome extension isteni"
Ezt kifejtenéd bővebben? Köszi!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #16205 üzenetére
Elégé le van rabolva már.
Amúgy én a Mango minőségétől nem vagyok elájulva.
Kb annyit is érnek mint amennyire le vannak árazva. -
haiduo82
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #16152 üzenetére
Ma kaptam emailt, hogy újra elérhető a termék, amit töröltek. Újra megrendeltem én is.
"Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #16152 üzenetére
Nem, ez egy pulóver és egy póló volt. Majd figyelgetem én is, hátha.
"Együtt vagyunk senkik"
-
tng
tag
válasz Mr.Csizmás #16086 üzenetére
A Veithdia az, én is itt találtam rá jópár éve valamelyik topicban, azóta is azt rendelek, ha kell. Baromi jó, és párezer forint. Nem sajnálod, de pl fémszáras, és valóban bemérették páran. És ez is polarizált.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
közben ki lettem javítva, nem kínai, hanem olasz. a Safilo vette meg a Polaroidot 2012-ben.
-
Magnum_
nagyúr
Van egy omega oram, meg egy longines, swatch group ala tartozik mindketto es a swatch nem hi-end 🤷♂️
I humbly and respectfully decline™
-
rbalint88
addikt
Persze, csak ha ra merik nyomtatni a logojukat, az azt jelenti mar nem szar. Es szvsz atlagembernek egyszerubb megvenni egy napszemcsit 10-20ezerert, ami tutira jo, mint kiserletezgetni n+1 kinai cuccal, ami vagy jo vagy nem
-
Ptech
addikt
Plusz amúgy a prémium napszemüvegek 70%-a egy OEM kezében van. Tök mindegy, hogy Ray-Ban, Oakley vagy Armani, stb. matrica van rajta, mindet a Luxottica gyártja.
Ettől még persze vannak minőségi különbségek a "márkák" között, de csodát nem kell várni
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #15914 üzenetére
én most pipa vagyok a decathlonos bakancsomra, indokolatlanul rövid idő alatt kikopott belül a kérge...
-
Ringman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #15871 üzenetére
vagy német webshopok, ugyan 10€ szokott lenni a szállítás, de a visszaküldés ingyenes, pl: bike24.de
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Szabi®
addikt
válasz Mr.Csizmás #15584 üzenetére
Igen ... kínai szemeteszsák feeling
#15585 betyarr Pont ezt mondtam a menyasszonyomnak, hogy ingyen sem járnék ebben ..
Annyira ízléstelen..... Lakkozott sz@r ...[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Mr.Csizmás #15394 üzenetére
LPP-éknél nem találtam semmit ami tetszene
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
tocsek18
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14945 üzenetére
legalább teljesíti a, "hogy vehetsz fel ilyen szart" kategóriát 100%osan
-
SOAD19
addikt
válasz Mr.Csizmás #14861 üzenetére
Nekem ez tetszene, de nem fogad el kupont rá. Nehogy azt higgyék már, hogy fél áron megveszem. Minimum 60% kedvezménytől van miről beszélni.
-
DeFranco
nagyúr
a lágy fogantyúval azért vigyáznék...
-
gangstagergo
senior tag
Van olyan jó minőségű mint az Armanik? Az alá már nem adom nagyon megszerettem
-
gangstagergo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14859 üzenetére
CINTI5 27ezer felett működik. Ám én se találtam semmit
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #14658 üzenetére
Olyanom nincs. De szerintem ez még csak a kezdet. Karácsonyig tuti lesznek még jó akciók.
-
Janaboy
veterán
válasz Mr.Csizmás #14642 üzenetére
Nekem paypalt benyelte.
gangstagergo: kipróbáltam iPhoneon is, de ott se ment nekem a CS kupon (bár közben már deaktivált lett), de próbáltam másikat, azt se fogadta el.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
gangstagergo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14636 üzenetére
Nálunk végül barátnőmnél ment. Lehet azért mert Iphoneja van nekem meg andorid
-
pethYeti
addikt
Nekem ez azért nem jó, mert lehet nem én veszem át.
-
margithid
veterán
Kiszállításnál is lehet kártyával fizetni?
-
Janaboy
veterán
válasz Mr.Csizmás #14638 üzenetére
Nekem sem fogadja el, csak a weboldalon, de ott meg másak az árak.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
marsu.
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14636 üzenetére
Ha a kosár résznél próbálod beírni akkor sem engedni?
-
kexksz
addikt
válasz Mr.Csizmás #14473 üzenetére
(es albiosz) Koszi!
Ehhez pluszban az oldalon nem kell semmit sem bejelolni? Mert itt nem tudom megadni, hogy melyik termeket akarom visszakuldeni.
-
istnag
addikt
válasz Mr.Csizmás #14192 üzenetére
Igen igen, én is arra gondoltam, hogy a visszaküldésnél sosem volt gondom.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14050 üzenetére
Croppnak az eső/szél álló cuccaik nagyon jók Régebben volt egy kis fityegő ezeken a termékeken hogy windproof, stb.
-
Attila2011
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #13911 üzenetére
Ah értem, akkor lehet valami olcsóbb ruhán kitapasztalom, s csak utána nézek kabátot és hasonlót.
Visszaküldéssel esetleg van tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
Attila2011
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #13909 üzenetére
Mennyire? Az is baj, hogy most váltottam kisebb méretre, sok felsőből L-es kell, pl Champion pulcsikból, viszont ahhoz nem találtam normális méret táblát, na meg sokszor ha van, se ér sokat, mert nem annyira követik a ráírt számokat.
-
Janaboy
veterán
válasz Mr.Csizmás #13825 üzenetére
És valami jellemzőből felismerhető melyik ilyen puhább? ugye online rendelésnél érdekes.
Janaboy
-
elder troll
őstag
válasz Mr.Csizmás #13266 üzenetére
Köszi még egyszer a tippet, 10800-ért bélelt columbia kabát nagyon ott van, és a ~2000 forintos pamut pólók is rendben vannak, az egyikhez még rövidgatya is volt. Pont vékonyabb pamut rövidnadrágot kerestem otthonra.
-
gangstagergo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #13325 üzenetére
A Levis-es Mario pólómnak meg is lett a társa
Haragszom ám az AY-ra mert tegnapról mára virradóra csúnyán megkopasztott. Legutoljára akkora rendeltem ilyen sokat amikor minden cipő féláron volt
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #13325 üzenetére
Ahh, megint csak gyerek méretek.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz Mr.Csizmás #13268 üzenetére
En nem találtam dieselt 3k ért.. Kerhetek linket direktbe?
Amúgy meg mantrazok: nem veszek semmit, nem veszek semmit nem veszek semmit
Janaboy
-
elder troll
őstag
Pénztárca gyilkos!!!
Amúgy viszi a sorry kódot.
-
Peterhappy
őstag
Köszi
bár egy dolog kellett volna igazán, azt is kiszedték a kosaramból, mire a fizetés gombig jutottam
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
Jahhogy férfiruha! Köszi! -14ezer, de +7 cucc.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
DeFranco
nagyúr
azé' csúnyán be kell mindenezni hogy ennyi kamu márkanevet kitaláljanak, de legalább lőttem frankó kärgyigánt már épp kifogytam belőle (tömegközlekedni nem jó a bebújós pulcsi mert vagy kint hideg vagy a metrón meleg)
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Most nem fogad el 20%.os kódot? -
weberbarna
csendes tag
Kupon is megy?
-
Arcképgyáros
Nyúbalansz pulcsit meg Jordan pulcsit vettem.
-
ggeleven
őstag
Linket!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #13062 üzenetére
Jó lenne, ha a meretemben is lenne
-
Studi
veterán
"ejtett ülepű szabadidőnadrág" egész pontosan.
-
Thoty
senior tag
thx, HO-ba jó lesz
-
Met
nagyúr
pelenkára vehető
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
gangstagergo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12992 üzenetére
Rákerestem... Merész
-
rushty
őstag
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #12980 üzenetére
Köszi.
Lehet kipróbálom, van egy ck chino nadrág is, az 13k, az is jó áron van szerintem. -
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #12963 üzenetére
akár 50%
Mi most a legnagyobb működő kupon?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
IntelKiller7
veterán
válasz Mr.Csizmás #12794 üzenetére
Igen. Ezert csinalta itt is.
jo szarul van megoldva.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
veterán
válasz Mr.Csizmás #12792 üzenetére
Kozben visszairt a support. Valamiert az Apple fiokkal lepett be az ay es nem a normal regisztracioval.
tok jo. Sikerult elinditani. Hetfon jonnek is erte.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Studi
veterán
válasz Mr.Csizmás #12756 üzenetére
jó kérdés, épp ma kaptam én is rendelést tőlük, nekem is volt benne 20-as kupon...
-
Met
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #12701 üzenetére
Tőled nem is vártam mást
-
krizmo_
addikt
válasz Mr.Csizmás #12701 üzenetére
Nekem is van rózsaszín ingem, és más ilyen színű ruhàm is.
-
Ptech
addikt
-
Zamasun
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #12663 üzenetére
Far Cry 5 ben volt a főboss, de ezzel a fizimiskával és a szöveggel fantasztikus egyezés
-
xeno204
aktív tag
Ismerős az ár... (akciós egérpad).
-
elder troll
őstag
Idáig azt hittem, hogy egyedül képviselem Degecz települést.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12622 üzenetére
Köszi a tippet!
Végül Deichmann lett egy 20 éves modellel 10-ért Kurva kényelmetlen, de egy napot ki fog bírni ;)
Mondjuk az érdekes hogy a magasszárú bőrcipők tekinte télinek számítanak náluk, ezért csak online rendelhetőek a központi raktárból 3-5 munkanap alatt.
[ Szerkesztve ]
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Met
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #12643 üzenetére
kickdelbanhtx
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #12650 üzenetére
Mára zárom a zinternetet.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
krizmo_
addikt
válasz Mr.Csizmás #12643 üzenetére
Ugye zoknit nem keresel hozzá?
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #12622 üzenetére
Nyugatis outletbe néha benézek, de színhibáson kívül mást még nem láttam igazán outlet árban
-
dan1
tag
válasz Mr.Csizmás #12596 üzenetére
Köszi, berendelve.
-
lord_m
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12363 üzenetére
Bocs, ki kellett volna próbálnom, de csak beugrott, hogy tegnap ez a kód jött velem szembe.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #12363 üzenetére
Nálam mennek a sorry kuponok.
Most vásároltam.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #12295 üzenetére
zavvi márciusig nem kuldte kua dec 1 karacsonyra rendelt pakkot, 5x kerdeztem hogy mi a f.. van, vegig ment a hitegetes, penzt sem akartak visszautalni, a polokkal rendelt 5eur cuccra az igy 10 eur posta jutott vegul... rosszabbak mint euronics gittegylete, plane ukbol jon, szoval mar van vamafaszorny is
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Drughi
addikt
válasz Mr.Csizmás #12258 üzenetére
emag - ingyen szállítás(csak emagosra) + divat20 kupon van most
Xiaomi 14T
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12258 üzenetére
írok privit
-
Llew
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12249 üzenetére
Elvileg ez a kategória lennék, de ezeket akkor sem csípem, hogy a seggem alá ér a póló.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
MittuDomain_
őstag
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #12191 üzenetére
fehér Alife and Kickin Póló 'Maddox'4590
ebből rendelt valaki? nekem kettőt küldtek egy gyári zacsiban, bug vagy direkt?
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #12205 üzenetére
Jaaa!
-
HKorn
veterán
válasz Mr.Csizmás #12205 üzenetére
Bőrszandált elfelejtettél rendelni a hipszter zokni és rövidgatya kombó mellé.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #12199 üzenetére
A kedvezmény nem vész el, csak átalakul....
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #12199 üzenetére
Mire ment el annyi?
-
Lackki
őstag
-
Toobee
veterán
válasz Mr.Csizmás #12189 üzenetére
Hála
-
istnag
addikt
válasz Mr.Csizmás #12052 üzenetére
Én már korábban is találkoztam ezzel, elég sűrűn.... AY -n
-
Janaboy
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
-
Kaba
veterán
válasz Mr.Csizmás #12052 üzenetére
Mennek ők is a trenddel,ők is a drágítás hullámain lovagolnak.
Először a kuponhatárt 18 ezerre emélték,ezután megszüntették a 25-ös kupont,ez lehet most megint egy új módszer a drágításra,de lehet,hogy kivételesen rendszerhiba lesz(ez a valószínű).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest