Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-05-25 08:58:48

LOGOUT.hu

Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:

>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23420) PROHARDVER!


PROHARDVER!

(rögzített hsz)

BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!

Hozzászólások

(#18944) AIex válasza TheProb (#18940) üzenetére


AIex
tag

Nagyjából szerintem ugyan az a helyzet, mint az itthoni online webshopokkal. Alapvetően nincsenek nagy akciók, viszont sokszor vannak kampányok, amikor a legtöbb bolt ad valami extra kedvezményt. Pl. pumánál szokott lenni, 3 termék vásárlásánál 30% kedvezmény. Levi's-nél 50.000 Ft-nál 20 vagy 25% kedvezmény.

Nike az, ahol gyakran van a cipőkre extra 30% kedvezmény, de annyira gyalázatos a felhozatal sokszor, azért is írtam korábban, hogy kaptam már olyan infót, miszerint az ott dolgozók veszik meg a jobb darabokat, dolgozói kedvezménnyel, majd árulják különböző csoportokban.

Összegezve, úgy éri meg a legkevésbé, ha messze van tőletek, ráadásul fix ruhadarabot keresnél. Nekem szerencsére közel van, régen XI. kerületben dolgoztam, volt, hogy ebédidőben átmenetem, van 6-8 bejáratott bolt, amiket 40 perc alatt végig nyálaztam, aztán ha nem volt semmi, jöttem is. Illetve, én sokszor vásároltam úgy, hogy télen vettem ruhát tavaszra, vagy nyáron télre.

AY-n, Modvio-n, Zalando-n, sokszor lehet hasonló, vagy jobb ajánlatokat kifogni, de ott az a bajom, hogy sokszor futottam lyukra a méretezéssel, és Modivo-n pl. vannak akciós termékek, amikből 1-nél többet nem tudok kosárba tenni, akkor sem ha más méret. Szóval, ott ha rossz lesz a méret, bukom az "akciót" is.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  BestBuy ruhás topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.