- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nils11
csendes tag
válasz
kbyte1024 #2275 üzenetére
Jó vétel volt. Ma már itthon is kapható 80 körül és töltővel néhány ezerrel drágábban. A lényeg az hogy ebben az árkategóriában én nem találtam jobb vételt. Az elmúlt 2 hónap pedig meggyőzött hogy jól döntöttem. A gyári töltővel elég gyorsan tölt, a kijelzö elég jó, a kamera stabil képeket készít, a frissítések jönnek és működnek. Tehát nem lehetek elégedetlen.
Nils -
Mustármag
őstag
válasz
kbyte1024 #1898 üzenetére
Van otthon több 2Aes töltöm, meg a kolléga kölcsön adta a 4,5A-es töltőjét azokkal nem csálja a leállásokat.
Ki probalhatnam a Poco saját kávelével de nem látom értelmét ha nem tudom haszblani a C-portot csak az A értelmetlen hogy két portos. Elindítom a procedúrát az alzával.Tamás1966: ha a 65W-nál nem áll meg akkor nekem ebből az következik, 100hogy a fej hibás...
-
v-man
őstag
válasz
kbyte1024 #1514 üzenetére
ilyenek nekem is vannak, nincs is velük gond
ellenben amiről szó volt, egy 120w-s xiaomi, ha valóban az jön remek hisz jóval olcsóbb, mint a gyártói ár, de az se zárható ki, hogy egy elektronikai hulladék jön mivel az eladó tele van a napokban 1*okkal.
"complete deception, simple weak charging"
nem a töltőnél "The description says Xiaomi, but it’s not clear what’s there" -
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
kbyte1024 #1403 üzenetére
Tudtam, hogy viccet csináltok ebből, de nem baj, mert valóban vicces, de nem tudtam másképp fogalmazni.
Lehet, hogy van ennek hivatalos szakszerű megfogalmazása is, de azt én nem tudom no.
Talán így a kis társunk is érti.
Ezt én is csak itt tudtam meg, hogy lehet őket így 'ugrasztani".
Tudom hogy szégyen, de ezt én nem tudtam, és a volt Samumon sem próbáltam ki soha.
Most utólag megnéztem, az is tudta ezt. 😭 -
-
-
Tamás1966
aktív tag
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
kbyte1024 #1317 üzenetére
Pont így járt egy ismerősöm. Pár éve vett egy Iphone-t a Temuról, 65 ezer ft- ért.
Szinte semmit nem lehetett vele csinálni. Akku pár órát bírt, Wifihez nem csatlakozott, telefon hívás recsegett- ropogott, meg minden egyébb.
Megnéztem a dobozt, és csak annyi volt a különbség, hogy arra az volt írva, hogy. Iphonn.
Az ár azért nem volt gyanús, mert azt írták, hogy készlet kisöprés, már csak 4 db van.
Nagyon vigyázni kell ezekkel. -
-
-
-
-
Bazsi84
aktív tag
-
D@niel
addikt
válasz
kbyte1024 #900 üzenetére
Alapból támogatja a Ksu-t, szóval nem kellett külön.
A Colorblendr ment fel, hogy a Google appokban fixen sötét legyen a téma, ne a háttér színéhez igazítsa (sosem értem, hogy ezt miért erőltetik).
Ez egy kínai rom google támogatással + amiket korábban használtam benne vannak: google photos unlimited, 120fps játékokhoz, security flaget ignorálja (így banki utalást és minden mást tudok screenshot-olni), + még vagy másfél oldal feature.
De rég használtam miui tárcsázót, jó ég..
Alaposan ki van takarítva, így a 6gb pont elég.
Pro-ból szerintem a 12 gigát behúzom.
Te még nem is rendeltél? 🤦🏻 🤭 -
bepe79
addikt
válasz
kbyte1024 #821 üzenetére
De EU raktár, pont ez a vicc az egészben. Jan 21-én rendeltem, most febr 2 van és fel sem adták. To ship és awaiting shipment. Geekmall EU spanyol raktár. Pofátlanság teteje. Már írtam neki egy szívhezszóló üzenetet:
de gyakorlatilag a megrendelés napjától csak a robot válaszolgat semmitmondó dolgokat, rakosgatja be, hogy awaiting shipment, amit tudok én is.
-
-
-
-
D@niel
addikt
válasz
kbyte1024 #733 üzenetére
Custom rom-ra ideális. Crdroid és Evolution x elérhető volt rá és úgy láttam, hogy sokáig fogják fejleszteni. Jelenleg A15 qpr1 alapon tényleg hibátlan. A pixel launcher nekem a kedvencem: letisztult, nincs túltolva a kozmetika és egységesek a színek. Evo-n 2.3gb a teljes rom, ebből sejthető, hogy csak a legfontosabb dolgok vannak benne, így a gyáritól jobb az üzemidő, nem sok minden történik a háttérben. 6gb-s verzióval feszes, pörög.
Első dolgom volt nyitni a bootloader-t.1 hétig állt a dobozban.
Az f6-ra ez a két rendszer szintén volt, van és lesz. Sokáig. Emiatt nem zártam ki.Ezt a témát el tudom engedni, mert a pro jónak tűnik. Majd megszokom a felületet. Ami szimpatikus, hogy 120fps-t tudja a 8400 call of duty-val. Ez mondjuk f4-el, evo-n is adott.
Dupla off téma, lapozzunk. -
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
kbyte1024 #608 üzenetére
Szia.
Egyetértek veled. Ezek a mai telefonok úgy vannak már megcsinálva, hogy szinte biztos, hogy nem lessz velük probléma. Én azt gondolom, hogy ha rendeltetés szerűen vannak hasznàlva akkor semmi gond nem lehet.
A másik meg az, hogy ma már szinte mindenütt, a számla az egyben a garancia is
Ha veszel valami műszaki cikket a Lidl-be, akkor a számlád lessz a garancia.
Én Szlovákiából megkaptam a számlát emailben, és azt írták, hogy ez egyben a garancia is, ha bármilyen probléma lenne.
Úgyhogy ne aggódjatok. CSAK. SEMMI. PÁNIK !!! -
petyusz86
csendes tag
válasz
kbyte1024 #565 üzenetére
Az ár az kb ezeknél a típusoknál tetőzik.
Egy normál napon email, netezés, youtube videózás, zenehallgatás, Duolingo, vagy hírolvasás.
Készítsen normális fotókat. Samba és dlna serverhez csatlakozás ... Este egy kis fórum olvasás.
Most egy Xiaomi MI 10 Lite-ot nyúzok, úgyhogy a hosszú távú használat a cél ezután is. -
-
-
válasz
kbyte1024 #297 üzenetére
Csak rá nyomtam az X7 Pro rendelésre... 281€-t írt kedvezménnyel együtt, és megnéztem az OTP deviza átváltását 117.500Ft körül kellett volna hogy váltsa, erre 122.000Ft-ot vont le. Valami turpisság van az oldalon.
Héten rendeltem többször is németből, ott 418-al számolta, ez meg bőven több lett.
Mindegy, ha megjön épségben és működni fog, akkor nem idegeskedek rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest