- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Van ujabb MÁV alkalmazás,azzal is próbáld meg.Esettleg tűntesd el a gombokat, szerintem sokkal jobb a gesture navigatio . Persze elfogadom ha valakinek nem jön be.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Nálam még decemberi a security patch,WOJMIXM 3.0.8.0,a google play szintén novemberi,kb egy hete frissült erre.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
En a 3.0.8.0 kaptam a héten igaz VOJMIXM,ami tartalmazott hibajavitasokat is, nemcsak a szokásos security.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Semmi.Pedig az x6 pro-n már emlékszem hogy mintha lett volna 😀
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
ennek az uj dynamic vagy hyper islandnak a beállitásait hol lehet megtalálni?
meg ami kissé idegel hogy ha zároképernyőre beállitom a váltakozó háttérképeket /francia egyéb régióban igen tetszetős/ és a kezdőképernyőt szeretném változtatni akkor mindkettő változik ,régen faszán külön tudtam kezelni de most láma módon nem találom
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Nekem se jött VOJMiXMre semmi francia régión 🗣️Pedig mar kíváncsi vagyok.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Az mitől lehet hogy ha szelfi üzemmódban bekapcsolok egy min.szépitést , mert miért ne 😃 ki is simulok,de a kész fotó teljesen naturális lesz mégis? Nem tudok rájönni 🤔
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Alin én fillérekért hydrogél fóliát meg áttetsző műanyag tokot ,ezek nekem nagyon beváltak.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Az előző x6pro-n ,sem ezen ennyi idő alatt nem vettem észre semmit.Igaz állandóan tokban vanExtrem körülmények közt talán lehet hogy kopik, esetleg sérül,de ez csak találgatás.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
A HyperOS könnyen megszokható,semmi baj nincs vele, reklámokat par kattintással ki lehet irtani, és onnantól teljesen ok.
A hang pedig menni fog az átalakítóval. -
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Kedves Tamás!Értő és szelektív olvasás a lényeg.Nem szabad mindenféle gyanús oldalakrol,mindenhonnan bekúszó álhír és lájkvadász ,tudásfája és drgörény fele szemétdombokról tájekozódni,ezeknek hitelt adni,mint ahogy az M kezdetű tvcsatornákról sem nézünk hireket,vannak praktikák,hogyan kell ezeket kiszűrni,minél később kezded ,annál nehezebb,de nem reménytelen.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Vagy ha elállitódik"véletlen"akkor megkeressük a Google segítségével,mit tehetünk....ha végképp nem megy, akkor itt mindig lehet De az az igazság hogy manapság SMS-t senki nem ir , funkciója kimerül a bankok , telefontársaságok,stb visszaigazoló üzenetei,promóciók fogadásában .Én azt se tudom mikor irtam ilyet utoljára.
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Ha nem vettem volna 1 hónapja x6 pro-t ,vinném mint a cukrot.Remek kis telefon és a sárga igencsak szemrevaló , akárcsak az elődje,de a vizallóság,combosabb aksi és hosszabb terméktamogatás miatt még jobb. Időközben kiderült, mégsem hosszabb 😀
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Apple MacBook Pro 16 M2 Pro (2023) 16GB/500GB SSD Szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Es ott nem gond egy kis ív sem.
Mea Culpa